• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Cs 1.6 nonsteam demo
Zdravím
Chtěl bych se zeptat jak mám nahrávat demo, když zrovna vidím moment který bych chtěl dát na forko ale zrovna nenahrávám, myslím si že kdybych nahrával celou hru asi by se na to málo jaký admin kouknul :/
A další
Jak mám prosím nahrávat demo aby šlo slyšet i voice? nahrál sem na forko porušení pravidel ale nejmenovaný admin neslyší voice :/
Předem děkuji za odpovědi, a přeji pěkný den
Chtěl bych se zeptat jak mám nahrávat demo, když zrovna vidím moment který bych chtěl dát na forko ale zrovna nenahrávám, myslím si že kdybych nahrával celou hru asi by se na to málo jaký admin kouknul :/
A další
Jak mám prosím nahrávat demo aby šlo slyšet i voice? nahrál sem na forko porušení pravidel ale nejmenovaný admin neslyší voice :/
Předem děkuji za odpovědi, a přeji pěkný den
Falešný přítel je horší než nepřítel. Příteli věříš, kdežto nepříteli se vyhýbáš.
-
SnouWiik - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Cs 1.6 nonsteam demo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs 1.6 nonsteam demo
Zdar, když něco vidíš, ale nemáš to nahrané, můžeš využít HLTV. Na demu však nebude slyšet hráče.
To že nic na demu neslyší bude pravděpodobně zapříčiněno tím, že máš nonsteam. Když si to někdo na steamu pustí, neuslyší na demu nic.
To že nic na demu neslyší bude pravděpodobně zapříčiněno tím, že máš nonsteam. Když si to někdo na steamu pustí, neuslyší na demu nic.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Iba dodám, ak tam chceš počuť tvoj hlas, tak to nepôjde. A ak budeš nahrávať stále, admin si to pozrie, len to musíš vyčasovať. (Vyčasovať = Napísať od koľkej minúty ide napr. porušovanie pravidiel, tvoj skill, atď..

„Najväčšiu chybu, krorú v živote môžeš urobíť, je báť sa toho, že nejakú urobíš.”
-
Unknownko9 - Zkušený
Přesně tak, jak píše sponerko.. Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1