• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] CS 1.6 - origo /oplatí sa?
Cavte, uvažujem o kúpe CS 1.6 origo. Ale mám otázku:
Funguje na CS 1.6 Origo hacky ako AB, WH, SID Changer a podobné kraviny? (Nie som hacker, len sa pýtam.) Alebo to tá origo hra automaticky zablokuje, takže keď tam šlahnem napr. AB, tak po spustení hry mi ten hack nepôjde?
Alebo keď tak položím lepšiu otázku: "Dá sa Steam verzia používať ako NS verzia?"
To znamená:
Dajú sa tam dať vlastné modely hráčov?
Dajú sa tam dať vlastné skiny atď...?
V čom je vlastne Steam verzia lepšia než NS? Lebo podľa mňa je teraz lepšia NS verzia, lebo sa tam dá zmeniť pozadie (pomocou programu) atď.. ide to všetko aj na Steam verziu?
Funguje na CS 1.6 Origo hacky ako AB, WH, SID Changer a podobné kraviny? (Nie som hacker, len sa pýtam.) Alebo to tá origo hra automaticky zablokuje, takže keď tam šlahnem napr. AB, tak po spustení hry mi ten hack nepôjde?
Alebo keď tak položím lepšiu otázku: "Dá sa Steam verzia používať ako NS verzia?"
To znamená:
Dajú sa tam dať vlastné modely hráčov?
Dajú sa tam dať vlastné skiny atď...?
V čom je vlastne Steam verzia lepšia než NS? Lebo podľa mňa je teraz lepšia NS verzia, lebo sa tam dá zmeniť pozadie (pomocou programu) atď.. ide to všetko aj na Steam verziu?
-
NecCesSary - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] CS 1.6 - origo /oplatí sa?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 - origo /oplatí sa?
Ahoj, fungujú cheaty aj na steam, Aj Aimbot ktorý si tam chceš šlahnúť, no potom si došlahal permanentne alebo kým si nekúpiš UB.
Tu máš celkom pekný článok o cs 1.6 steame prečítaj si ak sa chceš dozvedieť viac
https://www.gamesites.cz/clanek/1596-cs-1-6-steam-vs-nonsteam
Rozhodne ti odporúčam si ho kúpiť.
Tu máš celkom pekný článok o cs 1.6 steame prečítaj si ak sa chceš dozvedieť viac

https://www.gamesites.cz/clanek/1596-cs-1-6-steam-vs-nonsteam
Rozhodne ti odporúčam si ho kúpiť.
CS 1.6 Admin
Redaktor
Redaktor
-
ImCadogan - Zkušený
• Stránka 1 z 1