Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyř.] Cs 1.6 problémy

Příspěvekod EssKo » 05 bře 2018, 19:07

Čau mam dva menší problémy možná se jich z toho vyklube víc jestli o tom něco víte. Takže vždy když jsem hrál csko tak mi to běhalo krásně při 100 fps vždy se to jen hnulo třeba na 90 FPS ale to mi tak nevadí tad mi to kolísá jakože hodně třeba na 25 fps a po dvou minutách mi to zas stoupne na 100. Vše co se týče grafiky mam nastavený jako je na výkon, vypnutí synchronizace vertikalní a takovýhle veci.... i příkazy.... předtim mi to jelo i bez příkazů za 100 FPS ted ani ránu prostě. Mě se zdá že mam vir nebo neco s grafikou se děje. nedělo se mi tohle dřív prostě. ale mam tu jeden obrazek kterej možná pomůže. prostě když zapnu počítač tak zapnu csko a jak se načte csko tak asi tak po 2 minutách mi tam skočí černá obrazovka a tenhle čtvereček a zdá se mi že to je asi vir... nevim posuďte. Jo a ještě se mi třeba sekne myš ve hře že prostě normálně hraju a najednou se začnu točit dokola. chci někoho střelit a prostě se začnu točit no koho by to nesralo to se prostě nedá :D http://leteckaposta.cz/813751390
EssKo
Amatér
Amatér

[Vyř.] Cs 1.6 problémy

od Rumcajz » 05 bře 2018, 19:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cs 1.6 problémy

Příspěvekod EssKo » 05 bře 2018, 19:13

mam lenovo G70 nvidia a intel core I3. tu lepší grafiku mam nastavenou jen pro csko. a mam to i zaškrtlý v grafice
EssKo
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 05 bře 2018, 19:19 VIP

Dobrý večer přeju, potřeboval bych ti položit pár otázek.
Jak starý je tvůj notebook?
Jak zní celý jeho název?
Kdy jsi ho naposledy čistil?

Ty divné proužky mohou být způsobeny více věcmi, až se to stane zas, zkus udělat screenshot (přímo pomocí pc). Pokud ta anomálie bude i na screenshotu, bude o 1 možnost méně.

edit: Zajímavé, nenapsalo mi to ze přibyl příspěvek v době psaní. No aspoň už znám 1 odpověď :D
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod EssKo » 05 bře 2018, 19:37

Tak screen udělat určitě nepujde protože nejde ani nic dělat s klávesnicí prostě se celej sekne a musim to restartovat a pak se to zas probudí na nějakou dobu. nota už mam 3 roky. V tý době byl tak nějak zrovna novej. mam CCleaner. tim cistim pořád. a nějaký ty antiviry. ale ty ukazujou že vir nemam, ale moc tomu nevěřim. A tu druhou grafiku mam Nvidia Gforce 820M. a vim že se jen jmenuje lenovo G70 vic nevim papiry od toho nemam zrovna při ruce. http://leteckaposta.cz/785937968
EssKo
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 05 bře 2018, 19:43 VIP

Neudělá při tom nějaký zvuk nebo něco?
Děje se to i mimo csko?

Mimochodem, čištění nemyslím přes ccleaner, ale od prachu.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod EssKo » 05 bře 2018, 19:49

Zvuk to eudělá vubec žádnej... prostě to klekne a pak se nic neděje. a čístim ho pořád udržuju ho dost
EssKo
Amatér
Amatér

Příspěvekod byPoseidon » 06 bře 2018, 19:00

Hele a nezkoušel jsi i antivirus? Udělej si komplet test celého počítače.

K tvému problému s otáčením myši, zkoušel jsi i tyto příkazy?

STEAM: zadej do možností spuštění (Klikni na STEAM pravým -> Klikni na Moje hry ->Klikni pravým na CS 1.6 -> Vyber Vlastnosti -> A tam klikni na "Nastavit možnosti spuštění ->překopíruj tam tyto příkazy) :´
Kód: Vybrat vše
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsaa -stretchaspect

K FPS, zkoušel jsi třeba příkazy, vidím že ano, ale popořadě, hodím ti sem příkazy, jestli jsi je zkoušel všechny :)

fps_max "101" - Určí maximální hodnotu FPS na 100
cl_bob "0" - hodnota 0 zvyšuje fps
cl_bobcycle "0" - hodnota 0 zvyšuje fps
cl_corpsestay "10" - začnou mizet mrtvoly se zlepšením fps
cl_himodels "0" - zhorší kvalitu modelů se zlepšením fps
cl_weather "0" - vypne efekty počasí se lepšením fps
cl_cmdrate "101" - hodnota 101 zlepšuje komunikaci se serverem
rate "25000" - hodnota 25000 zlepšuje komunikaci se serverem, ale záleží také na kvalitě připojení.

Je možné, že nemáš aktualizovaný ovladač grafické karty, kopnu ti sem ODKAZ, kde je mnoho dalších rad :)
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
byPoseidon
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod byPoseidon » 11 bře 2018, 00:09

Žádná odezva, vyřešené
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
byPoseidon
Spamerův sluha