• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]cs 1.6 steam -D3D
Čaute chci se na něco zeptat... Proč není na steamovem csku D3D ? OpenGL mi karta nepodporuje a D3D má vyšší fps atd...
Takže nemohl by PROSÍM VÁS "SUPPORT" udělat csko na míru ?
Jako že by tam nějako přiinstaloval D3D grafiku...
Jak sem řekl, mám snad tu nejhorší graf. kartu co de... Prosím SUPPORT aby skusili něco s tím steamovým cskem udělat
Díky za opdověď. Spozdravem Tweety. Přeji hezkou noc
Takže nemohl by PROSÍM VÁS "SUPPORT" udělat csko na míru ?

Jak sem řekl, mám snad tu nejhorší graf. kartu co de... Prosím SUPPORT aby skusili něco s tím steamovým cskem udělat
Díky za opdověď. Spozdravem Tweety. Přeji hezkou noc

-
TweetyCZK - Pokročilý
[Vyřešeno]cs 1.6 steam -D3D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cs 1.6 steam -D3D
Tweety prosim nespamuj tie prispevky. A ked chces aby to to karmik alebo niekto iny unlockol tak im napis do PM a nevytvaraj dalsie prispevky.
-
NaKI31 - Mistr
FÀJN LOCKNĚTE TO -_- chtěl jsem jenom odpověď...
-
TweetyCZK - Pokročilý
Support nevyrábí CS, ale řeší potíže s ním.
Ohledně toho topicu - měl jsi tam radu, kde ses x dní nevyjádřil, tak jsem to považoval jako vyřešený problém, tudíž jsem to locknul. Pokud máš ten problém nadále, není problém mi napsat do PM a já ti to odemknu a bude se pokračovat v řešení problému.
Lock.
Ohledně toho topicu - měl jsi tam radu, kde ses x dní nevyjádřil, tak jsem to považoval jako vyřešený problém, tudíž jsem to locknul. Pokud máš ten problém nadále, není problém mi napsat do PM a já ti to odemknu a bude se pokračovat v řešení problému.
Lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1