• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] cs 1.6 steam problém
Zdravím vás, mám tu menší problém. Na steamu nemůžu jít online jsem furt off, ale můžu hrat jakýkoliv hry, jako je cs 1.6 po netu, akorat se mi nechce dát přatelé do režimu online. Opravdu nevím co dělát. Nemůžete mi pomoct ? 

★Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today★
-
dzonyyy - Pokročilý
[vyřešeno] cs 1.6 steam problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cs 1.6 steam problém
Ahoj, prejdeme rovno k veci ... steam maš v režimu online ale onak maš všetko offline ... tento problem som mal aj ja. Je to jednoduché, pôjdeš na steam, tam klikneš dole v pravom rohu Zobraziť seznam pratel klikni.. zobrazí sa ti taká tabulka klikni a tam si klikneš jak maš vedla svojho mena šipku dole a tam sa ti zobrazia stavy aké môžeš mať na steame klikni ... tam klikni na online a máš to
.
Keba ti ešte niečo nešlo pridaj si ma na steame a pomôžem ti ako sa bude dať.
Z pozdravom HeaD SpY.

Keba ti ešte niečo nešlo pridaj si ma na steame a pomôžem ti ako sa bude dať.
Z pozdravom HeaD SpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Tak jinak tento steam mám od kamaráda, v tomhle ten problém není. : - D stímhle bych si poradil, zkusím se trochu rozepsat.
No prostě, nejde nic nejde si přidávat přátelé. Problém je ale v tom že nahoře uprostřed steamu mi to píše You have and alert from steam support.
Když to rozkliknu tak je tam napsáno: Kontaktujte podporu služby Steam. Ověříme si, že jste skutečně vlastníkem tohoto účtu, a poté Vám k němu obnovíme přístup. Při odesílání zprávy podpoře služby Steam se prosím ujistěte, že jste v ní uvedli název Vašeho účtu a všechny potřebné skutečnosti dokazující Vaše vlastnictví.
Zatímco podpora přezkoumává Vaši žádost, můžete se pokusit zabránit opětovnému odcizení Vašeho účtu a ujistit se, že jsou Váš počítač a e-mailová schránka řádně zabezpečené: Doporučení ohledně zabezpečení účtu.
Opravdu nemám tušení jak mám kontaktovat Steam Support.
Už jsem to hledal absolutně se tam nevyznám.
No prostě, nejde nic nejde si přidávat přátelé. Problém je ale v tom že nahoře uprostřed steamu mi to píše You have and alert from steam support.
Když to rozkliknu tak je tam napsáno: Kontaktujte podporu služby Steam. Ověříme si, že jste skutečně vlastníkem tohoto účtu, a poté Vám k němu obnovíme přístup. Při odesílání zprávy podpoře služby Steam se prosím ujistěte, že jste v ní uvedli název Vašeho účtu a všechny potřebné skutečnosti dokazující Vaše vlastnictví.
Zatímco podpora přezkoumává Vaši žádost, můžete se pokusit zabránit opětovnému odcizení Vašeho účtu a ujistit se, že jsou Váš počítač a e-mailová schránka řádně zabezpečené: Doporučení ohledně zabezpečení účtu.
Opravdu nemám tušení jak mám kontaktovat Steam Support.

-
dzonyyy - Pokročilý
Tak chyba asi bude v tom, že nejsi vlastníkem. Máš email od toho steam účtu?
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Tak jinak, říkam že je to kámošovo steam : - ), on mi ho dal protože si neví rady, tak jsem to vzal a chtěl bych si to nějak pořešit pro sebe. Říkal mi že si svůj steamovej účet stornul, jelikož se tam prej dřív někdo dostal.
Tak jsem se ho zeptal jestli bůde psát na ten steamsupport, ale prej že je mu to nějak jedno, a že o to nestojí tak jsem si ho vzal a zkusím tento problém nějak vyřešit.
Email mám !

Email mám !

-
dzonyyy - Pokročilý
Ak máš email na ktorom je steam zaregistrovaný tak bež na oficiálnu stránku spoločnosti, kontaktuj ich a oni ti veľmi radi pomôžu, ale problém je v tom že im problém musíš vysvetliť v angličtine.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1