• Stránka 1 z 1
CS 1.6
Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko

- unrestt
- Kolemjdoucí
Re: CS 1.6
A teraz toto ked som reinstaloval csko...uz ani zapat nejde...
To mi tam piše ked spustim csko
- Přílohy
-
- Fatal Error 24. 8. 2020 0_07_35.png (2.54 KiB) Zobrazeno 917 krát
- unrestt
- Kolemjdoucí
unrestt píše:A teraz toto ked som reinstaloval csko...uz ani zapat nejde...
Ahoj
k tomuto problému se váže fajn návod - restartuj steam.
unrestt píše:Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko![]()
![]()
Stáhni si default config a vlož ho do hry

BYL_JSEM_TU_ADMIN
Bývalý: JB , Furien , Fun , KNIFE, DM, Public , CS Support
# # Pravidlo č. 1.) TukyeSpiN má vždy pravdu !
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !
Admin since 31.8.2012 to 12.5.2015
Bývalý: JB , Furien , Fun , KNIFE, DM, Public , CS Support
# # Pravidlo č. 1.) TukyeSpiN má vždy pravdu !
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !
Admin since 31.8.2012 to 12.5.2015
-
TukyeSpiN - Zkušený
nefunguje mi to stiahnut
a ktomu točeniu neviem či to pomoze lebo som daval reinstal restartoval steam reinstal steam a ked som naposledy reinstal csko tak uz mi to vyohodilo fatal error tak čo mam robit prosim ta

a ktomu točeniu neviem či to pomoze lebo som daval reinstal restartoval steam reinstal steam a ked som naposledy reinstal csko tak uz mi to vyohodilo fatal error tak čo mam robit prosim ta
- unrestt
- Kolemjdoucí
TukyeSpiN píše:unrestt píše:A teraz toto ked som reinstaloval csko...uz ani zapat nejde...
Ahoj
k tomuto problému se váže fajn návod - restartuj steam.unrestt píše:Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko![]()
![]()
Stáhni si default config a vlož ho do hrySteam > SteamApps >common > Half-Life > cstrike a pak ve hře napiš do konzole exec defaultconfig.cfg
a nezapomen zamknout textový dokument (vlastnosti + jen pro čtení)
15e prosím a gold malboro k tomu!
No tak za prve...Nejde mi to stiahnut a za druhe jak mi to pomoze tak ta budem milovat

- unrestt
- Kolemjdoucí
unrestt píše:TukyeSpiN píše:unrestt píše:A teraz toto ked som reinstaloval csko...uz ani zapat nejde...
Ahoj
k tomuto problému se váže fajn návod - restartuj steam.unrestt píše:Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko![]()
![]()
Stáhni si default config a vlož ho do hrySteam > SteamApps >common > Half-Life > cstrike a pak ve hře napiš do konzole exec defaultconfig.cfg
a nezapomen zamknout textový dokument (vlastnosti + jen pro čtení)
15e prosím a gold malboro k tomu!
No dobre tak csko uz mi ide ale hento stiahnut mi nejde nemam ktomu povolenie...
- unrestt
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1