Zde můžete najít rady a návody k CSku.

CS 1.6

Příspěvekod unrestt » 23 srp 2020, 22:42

Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko :( :cry: :cry:
unrestt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

CS 1.6

od Rumcajz » 23 srp 2020, 22:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS 1.6

Příspěvekod unrestt » 23 srp 2020, 23:09

A teraz toto ked som reinstaloval csko...uz ani zapat nejde...
To mi tam piše ked spustim csko
Přílohy
Fatal Error 24. 8. 2020 0_07_35.png
Fatal Error 24. 8. 2020 0_07_35.png (2.54 KiB) Zobrazeno 917 krát
unrestt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TukyeSpiN » 24 srp 2020, 21:57

unrestt píše:A teraz toto ked som reinstaloval csko...uz ani zapat nejde...

Ahoj
k tomuto problému se váže fajn návod - restartuj steam.
unrestt píše:Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko :( :cry: :cry:

Stáhni si default config a vlož ho do hry :arrow: Steam > SteamApps >common > Half-Life > cstrike a pak ve hře napiš do konzole exec defaultconfig.cfg :idea: a nezapomen zamknout textový dokument (vlastnosti + jen pro čtení)

:arrow: 15e prosím a gold malboro k tomu! :twisted:
BYL_JSEM_TU_ADMIN
Bývalý:
JB , Furien , Fun , KNIFE, DM, Public , CS Support
# # Pravidlo č. 1.) TukyeSpiN má vždy pravdu !
# # Pravidlo č. 2.) V případe, že TukyeSpiN pravdu nemá, automaticky platí pravidlo č.1 !

Admin since 31.8.2012 to 12.5.2015
TukyeSpiN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod unrestt » 25 srp 2020, 14:57

nefunguje mi to stiahnut :)
a ktomu točeniu neviem či to pomoze lebo som daval reinstal restartoval steam reinstal steam a ked som naposledy reinstal csko tak uz mi to vyohodilo fatal error tak čo mam robit prosim ta
unrestt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod unrestt » 25 srp 2020, 15:01

TukyeSpiN píše:

Ahoj
unrestt píše:Ahojte ludia...Mam tu taky problem ze kupil som si steam CS a vsetko nastavil pohodička...Ked sa pripojim na server točim sa do lavej strany...Na vsetkych serveroch...Skusal som aj -left -right nepomohlo..Skusal som aj reinstal cska a nepomohlo...Hram na software mode lebo na opengl mi to strasne seka...Na opengl to ide normalne..Na nonsteam cs na software mode to ide ale na steam nie...Prosim o pomoc lebo zbytocne som si kupoval csko :( :cry: :cry:

Stáhni si default config a vlož ho do hry :arrow: Steam > SteamApps >common > Half-Life > cstrike a pak ve hře napiš do konzole exec defaultconfig.cfg :idea: a nezapomen zamknout textový dokument (vlastnosti + jen pro čtení)

No tak za prve...Nejde mi to stiahnut a za druhe jak mi to pomoze tak ta budem milovat :D A čo stym cskom lebo mne nejde otvorit uz som skusal vsetko
unrestt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod unrestt » 25 srp 2020, 15:08

unrestt píše:
TukyeSpiN píše:

Ahoj

No dobre tak csko uz mi ide ale hento stiahnut mi nejde nemam ktomu povolenie...
unrestt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody