• Stránka 1 z 1
CS 1.6.
Zdravím,
Mám takový problém, dnes som si išiel stiahnuť GUIs do Cska
Keď so mto tam dal všetko ako bolo písane a vysvetlené tak to neišlo skúšal som to 2x aj s iním ešte GUIom a dával som tam tie zložky.. Ale kedže mi to neišlo tak som si povedal "Kašlem na to." Tak som išiel hrať, a zrazu vidím zmenený nick som mal nemal som eVIP mal som pomenené bindy atď. Tak som došiel na to že tam bol zmenený config asi som ho odstránil lebo už sa mi to nemal pomenené ako pred tým.. Tak ten špatný CFG som odtránil a zapol som cs-ko ponastavoval som si všetko ešte pred tým ako som sa napojil na server.. Napojím na server a mám nastavené že do chatu píšem "i" no lenže to som stláčal a to niešlo.. Nemal som ani svoje EVIP tak som to spravil cez consolu dal som "say /aktivator" potom som tam zadal cod s VIP čo mi došiel na e-mail a napísalo mi to že je špatný že je nejaký problém že buď som na špatnom servery alebo mám zmenený nick lenže som mal úplne všetko ako to má byť
Takže teraz mi nejdú stlačit tlačidlá v csku ako to mám nastavené
Dúfam že ma chápete
Re-Install som skusil 2x
Ďakujem za každú odpoveď 
Mám takový problém, dnes som si išiel stiahnuť GUIs do Cska

» GameSites.cz
-
AlinoLEk - Pokročilý
Re: CS 1.6.
To sa stane keď nevieš čo máš robiť...
Príkaz v konzoly "say /aktivator" je , ako keby si napísal do chatu "/aktivator".
Ja osobne nepreferujem zálohovanie cska a pretentovanie cska a ďalších 3.000 vecí okolo toho,ale hneď na rovinu(nailštalujem,prenastavím si nastavenia,aktivujem si VIP/eVIP na serveroch a hrám) a nemám žiadny problém.

Príkaz v konzoly "say /aktivator" je , ako keby si napísal do chatu "/aktivator".
Ja osobne nepreferujem zálohovanie cska a pretentovanie cska a ďalších 3.000 vecí okolo toho,ale hneď na rovinu(nailštalujem,prenastavím si nastavenia,aktivujem si VIP/eVIP na serveroch a hrám) a nemám žiadny problém.
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
RadPoradim sory že jsem zlý ale tvoje rady stojí za houby 
Hele zeptám se tě nepřipojoval ses v poslední době na nějaký ruský server ?
Vím že se to tu už řešilo že když ses přihlásil na ruský server překopalo ti to celé csko :/
I já jsem to měl třeba jsem zmáčkl Y hodilo to reklamu pak zas jiné písmenko a připojilo mě to na ruský server

Hele zeptám se tě nepřipojoval ses v poslední době na nějaký ruský server ?
Vím že se to tu už řešilo že když ses přihlásil na ruský server překopalo ti to celé csko :/
I já jsem to měl třeba jsem zmáčkl Y hodilo to reklamu pak zas jiné písmenko a připojilo mě to na ruský server

-
Evo96 - Zkušený
AlinoLEk ako písal Evo96 , ruské servery pre mňa sú katastrofou. Majú tam toľko pluginov ,že každý jeden ti niečo urobí z cskom a väčšinou to dopadne aj tak ,že zakaždým ti prenastaví klávesnicu alebo podobné sprosté veci. Daj vedieť ako si pokročil s tým alebo ako si to poprípade vyriešil. 
radPoradim: na teba nemám slov
gramatika,chovanie a arogancia.
(vopred sa ospravedlňujem za odbočenie od témy ,ktorá sa tu rieši)

radPoradim: na teba nemám slov

(vopred sa ospravedlňujem za odbočenie od témy ,ktorá sa tu rieši)
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Vymaž userconfig a config. A skús si stiahnuť z gamesites webe niekoho cfg a hoď ho do cska a ponastavuj si to podla seba,malo by to ísť.
GunGame!

-
JERRYnv - Amatér
Zdar, pokud ti to stále nejde, tak mi napiš do PMky tvůj login na TeamViewer a udělám ti to...

-
KOF - Profesionál
Staci zalohovat VIP kody na servery a smazat vsechny configy, pote zapnout hru a znova nastavit kody. Podle toho co pises, tak mas 2 configy(spatny a defaultny), takze oba vymazat a zapnout hru, v tu chvili se ti udela zakladni(defaultni) config a melo by byt vse v pohode.
Kdyby to neslo, tak zkus:
V pripade NON-STEAM
stahnout jiny client( v pripade nonsteamu )
V pripade Steam:
viewtopic.php?f=8&t=47012 (precti a udelej)
Ve strucnosti, stahni, vymaz csstrike a vloz stazeny fix
Kdyby to neslo, tak zkus:
V pripade NON-STEAM
stahnout jiny client( v pripade nonsteamu )
V pripade Steam:

Ve strucnosti, stahni, vymaz csstrike a vloz stazeny fix
CS CHeatHunter, přístup do Banlistu
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi

-
zZaru - Pokročilý
Hi,
Kdyby se stalo mě, stáhnu úplně nové CS - před zapnutím bych najel do složky kde máš CS strike..
Klikneš pravým tlačítkem na config.cfg a ve vlastnostech zvolíš - pouze pro čtení..
Pak už se ti nestane, že by ti nějaký server přepsal nastavení...
Kdyby se stalo mě, stáhnu úplně nové CS - před zapnutím bych najel do složky kde máš CS strike..
Klikneš pravým tlačítkem na config.cfg a ve vlastnostech zvolíš - pouze pro čtení..
Pak už se ti nestane, že by ti nějaký server přepsal nastavení...

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Jdi do C:\Program files\Counter-Strike\cstrike\config.cfg a smaž ho... Při reinstalu toto zůstane, což má za důsledek žádnou změnu 

-
KOF - Profesionál
Neaktivta autora. Ak sa k tomu chceš vyjadriť napíš mi SZ
LOCK.
LOCK.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1