• Stránka 1 z 1
[Neaktívne] Cs 1.6
č mam steam cs 1.6 zapol som a začal som hrat. Ale neviem prečo mam sivy chat a ked stlačim nejake písmeno napríklad (x,c alebo v ) tak ma prehodi na iny server.
-
Hillerko - Kolemjdoucí
[Neaktívne] Cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs 1.6
Ahoj, psal jsem ti to také do shoutboxu. Jedná se o to, že jsi se připojil na nějaký konkurenční server, který ti stáhl config s bindama na connect jejich serverů. Otevři si tedy složku s hrou, tam dále pokračuj do složky cstrike, tam si najdi soubor config.cfg ==> smaž ho a spusť hru. Problém by měl být vyřešen, pokud ne, tak mi tu napiš a pořešíme to.
-
Hoolder - Spamer
Vymazal som to ale problem pokračuje
-
Hillerko - Kolemjdoucí
Hillerko píše:č mam steam cs 1.6 zapol som a začal som hrat. Ale neviem prečo mam sivy chat a ked stlačim nejake písmeno napríklad (x,c alebo v ) tak ma prehodi na iny server.
Bež do zložky cstrike a tam vymaž zložku resource, a potom sa už nepripájaj na servery mimo GS.
A stým chatom máš ho sivý potrebuješ zmeniť farbu písma?
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
a vymazal som to ale teraz ked zapnem csko mam GUI half life a nejde mi hrat
-
Hillerko - Kolemjdoucí
Hillerko píše:a vymazal som to ale teraz ked zapnem csko mam GUI half life a nejde mi hrat
Pre tú farbu sa pozri na toto podľa toho si nastavíš farbu akú chceš KLIK.
A keď si to vymazal a nejde ty hrať tak skús overiť integritu hry.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
ako vymazaol som tu zlošku resource ale som zapol csko a mi naskočil half life so servermi ktore som mal na csku
-
Hillerko - Kolemjdoucí
Tak jdi do steamu, knihovna, pravým na cs, vlastnosti, místní soubory a vymazat místní obsah...
Pokud tam máš nějaké důležité dema/cfg atp. tak si to někam zkopíruj. Pak nainstaluj CS znovu a nepřipojuj se na ruské a další zahraniční servery.
Pokud tam máš nějaké důležité dema/cfg atp. tak si to někam zkopíruj. Pak nainstaluj CS znovu a nepřipojuj se na ruské a další zahraniční servery.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1