• Stránka 1 z 1
CS 1.6 windows 8
Prosím vás, mohli by ste urobiť nejaký návod, alebo vytvoriť download CS 1.6 for windows 8 ? Som jeden z tých, ktorý miluje váš gungame a War3 server, a tak je mi ľúto, že si nemôžem zahrať.
Ďakujem.
Ďakujem.
- DrPoki
- Kolemjdoucí
CS 1.6 windows 8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 windows 8
Nazdar, tiež som mal problém že mi nešlo csko na win8 .. ´Vyriešil som to tým že som si kúpil steam no ak si nechceš kupovať steam tak to urob ako ja ...
Chod na stránku soe.cz a tam si stiahni cs 1.6 .. ked to budeš mať stiahnuté tak si na tej istej stránke najdi patch (myslím že ja mám v36) . Ten stiahni a inštaláciu nasmeruj do zložky v ktorej máš to csko ktoré si si stiahol od tej stránky.
Potom ti stačí dovaliť na plochu a zapnúť to csko a malo by to frčať. To csko odporúčam je skoro rovnaké ako to od gamesites (aspon čo si pamätám) .
Chod na stránku soe.cz a tam si stiahni cs 1.6 .. ked to budeš mať stiahnuté tak si na tej istej stránke najdi patch (myslím že ja mám v36) . Ten stiahni a inštaláciu nasmeruj do zložky v ktorej máš to csko ktoré si si stiahol od tej stránky.
Potom ti stačí dovaliť na plochu a zapnúť to csko a malo by to frčať. To csko odporúčam je skoro rovnaké ako to od gamesites (aspon čo si pamätám) .
I v temnote sa nájde kúsok svetla.
Pravdivé slová nebývajú prijemné. Príjemné slová nebývajú pravdivé.
Vlastnou cestou k dokonalosti!
GoodMaster.
Pravdivé slová nebývajú prijemné. Príjemné slová nebývajú pravdivé.
Vlastnou cestou k dokonalosti!
GoodMaster.
-
GoodMaster - Pokročilý
• Stránka 1 z 1