• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] CS 1.6 ŽÁDOST O UNBAN
1) Zombie Chronic #1 / Amater / [KTE]-BaltaZzaR154-[KTE]
2) [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Amater.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [KTE]-BaltaZzaR154-[KTE]
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 771585085 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.135.153.1 '
[AMXBans] ========================================
3) jsem v kempě, slyším zombíka tak mu tam hodím granáty: Freeze, Napalm. a potom jsem si koupil Terminatora, sešel jsem dolů po žebříku a zabiju ho... a najednou vidim PERMANENTNÍ BAN ZA WALLHACK! Sakra... jsem dlouholetým hráčem CS 1.6 na Zombie Chronic a už nějaký skill mám a určitě budu chtít BAN za takovou blbost! V životě jsem hacky neměl, ani nechci mít!!!
4) mám zakoupené EVIP
2) [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Amater.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [KTE]-BaltaZzaR154-[KTE]
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 771585085 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.135.153.1 '
[AMXBans] ========================================
3) jsem v kempě, slyším zombíka tak mu tam hodím granáty: Freeze, Napalm. a potom jsem si koupil Terminatora, sešel jsem dolů po žebříku a zabiju ho... a najednou vidim PERMANENTNÍ BAN ZA WALLHACK! Sakra... jsem dlouholetým hráčem CS 1.6 na Zombie Chronic a už nějaký skill mám a určitě budu chtít BAN za takovou blbost! V životě jsem hacky neměl, ani nechci mít!!!
4) mám zakoupené EVIP
-
BaltaZzaR154 - Kolemjdoucí
[Vyreseno] CS 1.6 ŽÁDOST O UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 ŽÁDOST O UNBAN
Zdravím , už počas hrania pri tebe v kempe som si všimol že si strieľal skôr ako zm vyšiel . Potom som stal za zm pod kempou a oživil si sa až v dobe kým som odtial neodišiel nascvhal som na to čakal. Tak som to šiel pozrieť a môj skromný názor bol taký začo si ten ban aj dostal . Pripájam aj demo (Ak bude potrebne to vyčasujem) , Demo je krátke stačí si to hodiť na next round cca 2:20min od začiatku dema. Vošiel si do kempu kde si hore stál chvíľku a potom neustále sa pozeranie do textúr. Demo tu : http://leteckaposta.cz/107400948 Za svojim názorom si stojím, Nech sa vyjadria kompetentný po náhľade dema, Každopádne aj ja som len človek a môžem sa zmýliť. Tak počkajme na vyjadrenie 

-
blaider1 - Amatér
Edit : pozrieť od času dema 24:05, alebo ako som napísal vyššie 2:20min od začiatku dema

-
blaider1 - Amatér
blaider1 píše:Zdravím , už počas hrania pri tebe v kempe som si všimol že si strieľal skôr ako zm vyšiel . Potom som stal za zm pod kempou a oživil si sa až v dobe kým som odtial neodišiel nascvhal som na to čakal. Tak som to šiel pozrieť a môj skromný názor bol taký začo si ten ban aj dostal . Pripájam aj demo (Ak bude potrebne to vyčasujem) , Demo je krátke stačí si to hodiť na next round cca 2:20min od začiatku dema. Vošiel si do kempu kde si hore stál chvíľku a potom neustále sa pozeranie do textúr. Demo tu : http://leteckaposta.cz/107400948 Za svojim názorom si stojím, Nech sa vyjadria kompetentný po náhľade dema, Každopádne aj ja som len človek a môžem sa zmýliť. Tak počkajme na vyjadrenie
Jo, do zombieka jsem střílel hnedka protože mám skill z Global Offensive! mam tam hodnost Gold III. Takže nějaký reakce už mám xD.
A navíc jsem o tobě věděl že tam jsi a slyšel jsem tě jak tam skáčeš!
A fo textur jsem koukal protože jsem byl na WC.
A k tomu, nemáš jiný formát toho videa? nějaký 500 let starý .dem asi neotevřu v KMP Playeru
-
Ten 500 let starej formát můžeš otevřít přímo v counter striku. Příkazem viewdemo "jméno dema" (bez .dem).
Nejdrahocennějším kovem je práce. Ulévají se z něho lidé. - coz of paintball 

-
Futy99 - Amatér
BaltaZzaR154 píše:
Jo, do zombieka jsem střílel hnedka protože mám skill z Global Offensive! mam tam hodnost Gold III. Takže nějaký reakce už mám xD.
A navíc jsem o tobě věděl že tam jsi a slyšel jsem tě jak tam skáčeš!
A fo textur jsem koukal protože jsem byl na WC.
A k tomu, nemáš jiný formát toho videa? nějaký 500 let starý .dem asi neotevřu v KMP Playeru
Takže za prvé na to že si "dlouholetým hráčem CS 1.6 " By si mal vedieť ako sa točí demo, aký ma formát, ako sa spúšťa atd ..Ak nie stačí si prelustrovať forum gs. Nebudem to točiť cez fraps a nadzovať veľký súbor na net. Za druhé ako trvdiš si čakal hore zabil zm ktorého si počul . (ja v tom hluku som nepočul absolútne nič) By som ešte bral ale potom si kempil stále hore až do aktivácie terma a keď si ho už mal tak si čakal že jed pod tebou ďalší zm. Ked rozbeháš 500ročný formát dema sám to uvidíš. Hráč ktorý hrá čisté nepozerá do txt ako tomu bolo v tvojom prípade ale pozerá na rebrik resp na vchody do kempu, nie pod seba. Nie nebolo to tých 5sek čo si bol afk ale to čo nasledoval hneď po tom. Budem sa opakovať, Ale aby si znovu videl, Musíme počkať na vyjadrenie CHH, Je možné že nastal omyl a ja som sa zmýlil, už nie som najmladší nevidím tak dobre a nepočujem výskok zm keď okolo mňa strieľa ľudí . Takže len počkáme ako sa rozhodnú moji nadriadený

-
blaider1 - Amatér
Víte co... seru na to abych o něco prosil, stejně jsou všichni proti mě. Radši si unban koupim!
-
A pak si mě všichni sleduje jakém jsem strašném hacker. „Si stáhnu WH,AB,SH aby jste byly spokojení a aby jste měli pořádný důvod na BAN” (ironicky)
A sleduje mě, a uvidíte že hacky nemám a nikdy mít nebudu a ani nechci mít!!!!!
A sleduje mě, a uvidíte že hacky nemám a nikdy mít nebudu a ani nechci mít!!!!!
-
Pokud si necheatoval, unban si zatím kupovat nemusíš - demo bude prověřeno CHH a následně sem dopsán verdikt, ty se zatím zdrž spamu a přihlouplých komentářů.
Pokud jsi necheatoval, dostaneš unban, pokud si cheatoval, ban ti zůstane a můžeš využít svoje možnosti:
unban IHNED nebo unban za VIP
Pokud jsi necheatoval, dostaneš unban, pokud si cheatoval, ban ti zůstane a můžeš využít svoje možnosti:
unban IHNED nebo unban za VIP

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Miesto toho aby ste počkali, tu zbytočne spamujete
Ospravedlňujeme sa za komplikácie. Náš Cheathunter team je momentálne zaneprázdnený. Máš dočasný unabn, kým nebude demo bližšie preskúmané. Ak sa verdikt potvrdí, ban bude obnovený.

Ospravedlňujeme sa za komplikácie. Náš Cheathunter team je momentálne zaneprázdnený. Máš dočasný unabn, kým nebude demo bližšie preskúmané. Ak sa verdikt potvrdí, ban bude obnovený.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
děkuji a omlouvám se za spam
-
Z technických dôvodov prebehol na serveroch reset banlistu. To znamená, že tvoj ban neexistuje. Ak si teda naozaj niečo mal, ber to ako druhú šancu a hraj čisto 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Hráč už evidentně nemá nic na doplnění žádosti, proto
Zamykám.
Zamykám.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK