• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]CS / BB1
WIN 7
STEAM
Nevím čim by se mohl projevovat.
Zdravím, přídu domů a zapnu cs jdu na basebuilder 1 a napíše mi to něco (obrázek dole) ale když jdu na jb bb2,bb3 tam tyhle servery mi jdou ale když jdu na bb1 mapa antikvity tam je tohle mi to napíše.
STEAM
Nevím čim by se mohl projevovat.
Zdravím, přídu domů a zapnu cs jdu na basebuilder 1 a napíše mi to něco (obrázek dole) ale když jdu na jb bb2,bb3 tam tyhle servery mi jdou ale když jdu na bb1 mapa antikvity tam je tohle mi to napíše.
-
eMkac - Profesionál
[Vyřešeno]CS / BB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS / BB1
Dal jsem si reinsal CS a už mi to jde. Ale kdo by vědel co to bylo rád bych byl aby mi to někdo napsal klidne jen do PM.
Můžete LOCK popř. smazat topik.
Můžete LOCK popř. smazat topik.
-
eMkac - Profesionál
Někdy se stane, že si to vypíše tuto hlášku, pomáhá odstranit soubor a nahradit ho jiným. Vyřešeno, lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Hello, pokud vím, tak soubory s koncovkou .wad jsou textury. Buď na mapu de_chateau texturu vúbec nemáš nebo je jen nejaká pokazená. Múžeš skusit vymazat tú čo máš v cstrike a ona by se mala stiahnuť nová, nebo skús pohladať na nete třeba gamebanana.com a dať ju do cstrike a malo by ti to šlapať. Když si reinstaloval CSko tak to pomohlo ako píšeš lebo se tá textura znovu pri napojení stiahla.
Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
• Stránka 1 z 1