Zde můžete najít rady a návody k CSku.

CS FPS s Win

Příspěvekod WizEnchikO » 11 dub 2014, 10:22

Zdravím,
Vím že dotazy, ohledně FPS je tu hodně, ale já mám s FPS trošku jinačí problém.
Minulí den, když jsem měl svůj starý HDD (80 GB :D) jsem zjistil že už dosloužil (bylo to poznat na neustalé 2 sekundovém zasekávání). Tak jsem si šel koupit nový HDD (120 GB). Když jsem měl ten starší HDD (80gb) tak FPS normálně i na 100 FPS jelo v poho, sem tam, když byla velká mapa tak kleslo na 20-60. Strafovat, sgs, gs šlo v pohodě.No a teď, když mám ten nový HDD, mám 99 FPS jen, když zajedu co nejvíce do Textury při spectování hráčů, jinač mám furt 20-70. Na ten nový HDD jsem musel nainstalovat Windows a další věcí. Mám zatím jen Javu a Net Framework. (mám Win XP)

Není přeci možné když mám lepší HDD, že mi FPS pojede hůř než na tom starším HDD, takže nejspíš to bude tím, že mi chybí nějaké programy. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nezná nějaké programy, ktere navazují na zlepšení FPS a výkonu Cska.
mam grafickou kartu NVIDIA (vertykální synchronizaci jsem vypnul, v gldvr jsem vložil opengll32.dll a v cfg mám to nejlepší na FPS a pořad mám těch 70). Kdyby někdo poradil tak, Děkují předem.

(Programy typu, Game Boost apod. jsou zbytečné, zatěžují CPU, a místo toho aby hra měla více FPS, tak má méně).
Obrázek
WizEnchikO
Pokročilý
Pokročilý

CS FPS s Win

od Rumcajz » 11 dub 2014, 10:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS FPS s Win

Příspěvekod Tommy58 » 11 dub 2014, 10:30 VIP

Prosím tě, pošli mi do SZ nebo tady do topiku tvůj model počítače/notebooku.
Něco mě napadlo, jen potřebuji mít jistotu.

+ I model HDD bych poprosil (původní a nynější)
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: CS FPS s Win

Příspěvekod WizEnchikO » 11 dub 2014, 10:56

Už jsem na to přišel, Stačilo v nvidii nastavit místo Kvality dát Výkon :D. jsem myslel že jsem to už udělal. Moje chyba :D. Můžete Lock jestli chcete :D
Obrázek
WizEnchikO
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody