• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]CS:GO low fps
caute chcem sa spytat vas profikov ci sa to da nejako zlepsit alebo si mam fakt kupit novy komp 
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 64
Jak dlouho vám problém přetrvává? odkedy som 1.x zapol GOcko
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? vsetko na najnizsiom a ide to 25fps, ked dam na najvyssie ide to 20fps skoro ziaden rozdiel
Nemáte config někoho jiného (stažený)? nemam ziaden cfg, iba to zakladne od Steamu
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? toto je ten najlepsi co mame doma
Popis vašeho problému: ide o to ze hra ide na malo fps, prakticky je nehratelna
podla tejto stranky by mi to malo ist lepsie: http://www.game-debate.com/games/index. ... quirements
nieco o tom HPcku : Notebook - AMD Quad Core A8-6410, 15.6" LED 1366 x 768 BrightView, RAM 8 GB DDR3L, AMD Radeon HD 8570 2 GB, HDD 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, čítačka kariet, USB 3.0, HDMI, 4-článková batéria , Windows 8.1 64-bit
poradte mi ci sa to da nejako zlepsit pripadne ci sa da nejako zrychlit procesor alebo ci sa da vymenit graficka karta.. diky za uzitocne rady

Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 64
Jak dlouho vám problém přetrvává? odkedy som 1.x zapol GOcko
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? vsetko na najnizsiom a ide to 25fps, ked dam na najvyssie ide to 20fps skoro ziaden rozdiel
Nemáte config někoho jiného (stažený)? nemam ziaden cfg, iba to zakladne od Steamu
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? toto je ten najlepsi co mame doma

Popis vašeho problému: ide o to ze hra ide na malo fps, prakticky je nehratelna
podla tejto stranky by mi to malo ist lepsie: http://www.game-debate.com/games/index. ... quirements
nieco o tom HPcku : Notebook - AMD Quad Core A8-6410, 15.6" LED 1366 x 768 BrightView, RAM 8 GB DDR3L, AMD Radeon HD 8570 2 GB, HDD 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, čítačka kariet, USB 3.0, HDMI, 4-článková batéria , Windows 8.1 64-bit
poradte mi ci sa to da nejako zlepsit pripadne ci sa da nejako zrychlit procesor alebo ci sa da vymenit graficka karta.. diky za uzitocne rady

-
Rooster - Kolemjdoucí
[Vyriešené]CS:GO low fps
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS:GO low fps
Skúsil si si pozrieť ostatné články ohľadom FPS?
Ak ich nevidíš pozri si vyriešené Témy je tam toho plno
A poskúšaj šicko
Ak ich nevidíš pozri si vyriešené Témy je tam toho plno
A poskúšaj šicko

-
Kavopic146 - Pokročilý
pozeral som toho vela co tu mate 
inac nevies o nejakom pc do 500€, ktory by stihal cs go od 100 do 200 fps?

-
Rooster - Kolemjdoucí
Rooster píše:pozeral som toho vela co tu mate
*notebook, aby som bol presny
kamarat mi poslal taketo lenovo za 399 a vraj tam ide GO 140 fps, je to naozaj mozne za tu cenu?
http://www.okay.sk/lenovo-g50-80g001u7ck/
-
Rooster - Kolemjdoucí
Servus tak je to slabotka no. Ale tak môžeš skúsiť pozrieť toto.
Ďalej ešte je tu toto: -noaafonts -32bit -novid -console -high -tickrate 128 -refresh 144 -threads 4 -nod3d9ex -lv daj do (Steam > CS:GO > Vlastnosti (Properties) > General (Hlavné) > Pri Spustení (Set launch options)
Pokiaľ nezaberie vidím to na ten nový PC.
Ďalej ešte je tu toto: -noaafonts -32bit -novid -console -high -tickrate 128 -refresh 144 -threads 4 -nod3d9ex -lv daj do (Steam > CS:GO > Vlastnosti (Properties) > General (Hlavné) > Pri Spustení (Set launch options)
Pokiaľ nezaberie vidím to na ten nový PC.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
http://www.okay.sk/lenovo-g50-80g001u7ck/
Čo sa týče notasu určite to dá cez 100FPS za takú cenu slušný Notas s dobrou grafikou velkou pamäťou a dobrou ramkou takže
Ok.
+napíš si tam tie príkazy od Neznámeho pomôže to 100% aj mne s tým pomohol
Čo sa týče notasu určite to dá cez 100FPS za takú cenu slušný Notas s dobrou grafikou velkou pamäťou a dobrou ramkou takže
Ok.
+napíš si tam tie príkazy od Neznámeho pomôže to 100% aj mne s tým pomohol

-
Kavopic146 - Pokročilý
Zatiaľ ďakujem za rady všetko vyskúšam
http://www.okay.sk/lenovo-g50-80g001u7ck/ Takže tento sa Vám zdá pohode, kľudne ak niekto z vás má notebook a má overené, že mu tam ide GOčko na 150fps + tak mi ho sem hoďte, chcem si vybrať dobrý notebook ktorý mi vydrží aspoň také 4 roky.. Nejaký čo neni velmi drahý a máte skúsenosť že je fakt kvalitný a to GO tam frčí fakt pekne
ďakujem

http://www.okay.sk/lenovo-g50-80g001u7ck/ Takže tento sa Vám zdá pohode, kľudne ak niekto z vás má notebook a má overené, že mu tam ide GOčko na 150fps + tak mi ho sem hoďte, chcem si vybrať dobrý notebook ktorý mi vydrží aspoň také 4 roky.. Nejaký čo neni velmi drahý a máte skúsenosť že je fakt kvalitný a to GO tam frčí fakt pekne

-
Rooster - Kolemjdoucí
Ok.. Vyriešené LOCK
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1