• Stránka 1 z 1
[VYRIEŠENÉ] CS:GO - Ping
Zdarec, potřeboval bych pomoc ohledně pingu v GOčku...
Mám počítač, OS Windows 7.
Začalo to včera, kdy sem zapnul steam a nešlo se mi přihlásit, dal sem jméno heslo a napsalo mi že se mi nepodařilo připojit, zkoušel sem kliknout na odkaz ohledně pomoci na Steam support, ale stránku mi to nenašlo. Tak sem šel na ofic. stránku steamu a stáhnul jsem si instalační program a nainstaloval jsem steam znova (přestože sem už v C:/blabla už měl). Pak sem steam zapnul znova a jel. Potom zapnu hru, kliknu na 'Komunitní servery' a koukám kam půjdu, normálně mi u všech serverů ukazuje odezvu kolem 40. Připojím se na server a najednou ping 250.. Zkoušel sem vypnout net, restartovat PC, steam, vypnout WiFi přes prohlížeč, nic nepomohlo. Projel sem PC antivirem i Ccleanerem a taky nic. Díky za pomoc
Mám počítač, OS Windows 7.
Začalo to včera, kdy sem zapnul steam a nešlo se mi přihlásit, dal sem jméno heslo a napsalo mi že se mi nepodařilo připojit, zkoušel sem kliknout na odkaz ohledně pomoci na Steam support, ale stránku mi to nenašlo. Tak sem šel na ofic. stránku steamu a stáhnul jsem si instalační program a nainstaloval jsem steam znova (přestože sem už v C:/blabla už měl). Pak sem steam zapnul znova a jel. Potom zapnu hru, kliknu na 'Komunitní servery' a koukám kam půjdu, normálně mi u všech serverů ukazuje odezvu kolem 40. Připojím se na server a najednou ping 250.. Zkoušel sem vypnout net, restartovat PC, steam, vypnout WiFi přes prohlížeč, nic nepomohlo. Projel sem PC antivirem i Ccleanerem a taky nic. Díky za pomoc

FURIENS ADMIN
CHELSEA ♥
TheMentalist & Person of Interest

Steam: thepopelnice_xD
CHELSEA ♥
-
Popelnice - Amatér
[VYRIEŠENÉ] CS:GO - Ping
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS:GO - Ping
Hello
No to nešlo včera skoro všetkým bol menší výpadok
, stačilo len treba počkať mal som úplne ten istý problém..
A k tomu pingu, sprav si test na --> http://www.speedtest.net a pošli nám sem výsledky nech vidíme čo a ako dál
Začalo to včera, kdy sem zapnul steam a nešlo se mi přihlásit,
No to nešlo včera skoro všetkým bol menší výpadok

A k tomu pingu, sprav si test na --> http://www.speedtest.net a pošli nám sem výsledky nech vidíme čo a ako dál

-
corpseles - Pokročilý
Re: CS:GO - Ping
FURIENS ADMIN
CHELSEA ♥

CHELSEA ♥
-
Popelnice - Amatér
Re: [Riešime] CS:GO - Ping
Ahoj máš základný cfg alebo nejaký stiahnutý? Skús tieto príkazy dať do konzole
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
ex_interp 0.01
Ďalej môžeš skúsiť CS:GO dať v antivíraku do výniemik. topic-t69309.html potom sprav veci v tomto topicu čím donútiš CS:GO pracovať lepšie. Ja mám v speedteste ping 5 ale na niektorých serveroch dostanem aj 40-50 ping.
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
ex_interp 0.01
Ďalej môžeš skúsiť CS:GO dať v antivíraku do výniemik. topic-t69309.html potom sprav veci v tomto topicu čím donútiš CS:GO pracovať lepšie. Ja mám v speedteste ping 5 ale na niektorých serveroch dostanem aj 40-50 ping.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Re: [Riešime] CS:GO - Ping
Strateny píše:Ahoj máš základný cfg alebo nejaký stiahnutý? Skús tieto príkazy dať do konzole
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
ex_interp 0.01
Config mám vlasní a pomohlo to ^^, díky, můžete lock

FURIENS ADMIN
CHELSEA ♥

CHELSEA ♥
-
Popelnice - Amatér
• Stránka 1 z 1