• Stránka 1 z 1
[Neaktívne]CS:GO problém
Dobrý den mám problém se hrou Counter strike global offensive..
takže od začátku
Zapnu steam a zapnu hru.. chvilku to načítá ale pak se nic nestane, ani se nic nenapíše prostě nic.. můžu spouštět znovu a znovu a ani mi to nenapíše že hra je spuštěná.. když jsem se díval do správce úloh na procesy na pozadí tam také nic nebylo.. Jsem už bezdradný prosím pomožte mi
takže od začátku
Zapnu steam a zapnu hru.. chvilku to načítá ale pak se nic nestane, ani se nic nenapíše prostě nic.. můžu spouštět znovu a znovu a ani mi to nenapíše že hra je spuštěná.. když jsem se díval do správce úloh na procesy na pozadí tam také nic nebylo.. Jsem už bezdradný prosím pomožte mi
- MobDriver
- Kolemjdoucí
[Neaktívne]CS:GO problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS:GO problém
Je dost věci čím to může být.
Slabý PC
Malo paměti
Také(se stává mě) když mám zaple vice věci na listě tak mi steam i hry blbnou. Každopádně je vada v počítači (jak překvapivé), můžeš mít cokoliv slabší než GOčko vyžaduje a už to proste nerozjede, doporučuji ti zkontrolovat si pozadavky jaké GOčko vyžaduje a zjistit si zda tvůj PC ty požadavky opravdu překonává + se podívej zda mas dost volné paměti
vice ti nepomohu, musel bych být u toho,
Hodně štěstí při zjištění závady,
K.
Slabý PC
Malo paměti
Také(se stává mě) když mám zaple vice věci na listě tak mi steam i hry blbnou. Každopádně je vada v počítači (jak překvapivé), můžeš mít cokoliv slabší než GOčko vyžaduje a už to proste nerozjede, doporučuji ti zkontrolovat si pozadavky jaké GOčko vyžaduje a zjistit si zda tvůj PC ty požadavky opravdu překonává + se podívej zda mas dost volné paměti

Hodně štěstí při zjištění závady,
K.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
No ono to možné není protože to GOčko mi vždy šlo úžasně na střední detaily bez lagu.. takže tím to asi není a zapnutého toho fakt moc nemam skoro nic a na Cčku mam ještě 400gb.. ale díky moc
- MobDriver
- Kolemjdoucí
A ty si jako to GOčko hrál na tom PC a z ničeho nic to nejde?
-
Maximálně Reinstall ... Odstran cely CS:GO i složky co budou na disku, projed i PC cleanerem a opět CS:GO nainstaluj a pak sem napiš jak ti to dopadlo, já jdu dneska chraptet,
Good Luck boy,
Good Luck boy,
-
Díky moc zkusím a zítra se sem ozvu
- MobDriver
- Kolemjdoucí
Udělal jsem vše podle tvých rad ale pořád nic :/
- MobDriver
- Kolemjdoucí
Hi,
Tak ti poradím ještě jednu věc, udělej si novej profil(na PC-uzivatel), nainstaluj si tam steam a stahni GOčko, je možný že si na profilu něco udělal a i po reinstallu se ti to vrátí. Jak říkám, udělej si novej profil a nainstaluj steam s GOčkem, pokud ti to nepůjde, tak ti již nijak neporadim
Good Luck,
Tak ti poradím ještě jednu věc, udělej si novej profil(na PC-uzivatel), nainstaluj si tam steam a stahni GOčko, je možný že si na profilu něco udělal a i po reinstallu se ti to vrátí. Jak říkám, udělej si novej profil a nainstaluj steam s GOčkem, pokud ti to nepůjde, tak ti již nijak neporadim
Good Luck,
-
Přesunuto do vhodnejší sekce.
e.by ToXo : Neaktívne LOCK.
e.by ToXo : Neaktívne LOCK.
*14.3.2015
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
† 26.12.2015 †