• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] cs:go trade offer
čau mam problem nejde mi ze kdyz na lounge nebo na jakymkoliv jackpotu apod. tak kdyz tam zadam itemy nechce mi prijit trade offer. Chyba neni u provozovatele ale pravdepodobne u me. Vsechno mam nastaveny tak jak ma byt aby offer mohl prijit.
Omlouvam se za spatnou sekci, jelikoz neni jina kde me napadlo aby to mohlo byt..
Omlouvam se za spatnou sekci, jelikoz neni jina kde me napadlo aby to mohlo byt..
-
FascO - Zkušený
[Vyřešeno] cs:go trade offer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cs:go trade offer
Nemáš soukromý profil / inventář ?
A zkontroluj si svoji trade url.
-
LANDON - Kazatelův učeň
Stiahni si na prehliadači google chrome Lounge destroyer, robieva to niekedy aj mne, samozrejme podmienky tam máš napísané (nemať private profil atď..) ak ich spĺňaš potom už len musíš refrešovať do aleluje
poprípade vymaž cache chrómu / prečisti si ho cez cccleaner 

-
Touken - Amatér
LANDON píše:Nemáš soukromý profil / inventář ?
Budu se chovat slušně, pokud něco potřebuju.
Touken píše:Stiahni si na prehliadači google chrome Lounge destroyer, robieva to niekedy aj mne, samozrejme podmienky tam máš napísané (nemať private profil atď..) ak ich spĺňaš potom už len musíš refrešovať do alelujepoprípade vymaž cache chrómu / prečisti si ho cez cccleaner
Neni to jen na lounge jak jsem jiz zminoval ale i na jackpotu. Offer se odesle ale na steamu zadny upozorneni ani v zalozce kde to ma primo byt.
-
FascO - Zkušený
1. Radši si zkontroluj jestli nemáš soukromý inventář / profil i přes to, že máš "vše jak má být".
2. Normální obchodování s hráči ti jde ? Když ti pošlou trade offer ?
3. Neměnil sis email a nebo ses nepřihlašoval z jiného zařízení ?
4. Zkus si nechat vygenerovat novou TRADE URL a ujisti se, že nebude soukromá.
-
LANDON - Kazatelův učeň
LANDON píše:
1. Radši si zkontroluj jestli nemáš soukromý inventář / profil i přes to, že máš "vše jak má být". - Čti znova.. Opravdu nemám, jinak bych to jsem nepsal..
2. Normální obchodování s hráči ti jde ? Když ti pošlou trade offer ? - Jop, to jde.
3. Neměnil sis email a nebo ses nepřihlašoval z jiného zařízení ? - Ne.
4. Zkus si nechat vygenerovat novou TRADE URL a ujisti se, že nebude soukromá. - Zkoušel jsem 3x.
-
FascO - Zkušený
• Stránka 1 z 1