Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Vyřešeno] CS:GO zníženie ranku

Příspěvekod SheldoN » 07 kvě 2018, 22:41

Čaute, viem že manuálne sa to asi nedá nijak nastaviť, ale chcem sa opýtať či nepoznáte nejaký efektívny spôsob, ako čo najrýchlejšie a čo najviac znížiť svoj rank. Som v hre CS:GO absolútna lama ale asi vďaka môjmu ranku musím v kompetitívnych zápasoch hrať proti dosť vymakaným hráčom a takpovediac zakaždým dostávam poriadne na prdel a vôbec ma tá hra nebaví a preto by som bol radšej ak by som mal ten rank malý aby som si hru mohol aspoň trochu užiť, tak ako na začiatku keď som ešte ten rank nemal...
SheldoN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] CS:GO zníženie ranku

od Rumcajz » 07 kvě 2018, 22:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS:GO zníženie ranku

Příspěvekod Stratenyy » 08 kvě 2018, 08:16 VIP

Prepac ale :D Nie toto sa neda nijak nastavit, jedine prehravat stale ale opustat zapasy ale tam rataj s banom, v pripade trollenie a umyslneho prehravania tam je to riziko ze budes dostavat report od spoluhracov a ban moze nasledovat takiez. Ak sa chces zlepsit, existuje tu napr. FaceIt, kde mozes "trenovat" zapasy nezavisle na ranku.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod whiter » 08 kvě 2018, 08:35

Pošlu ti do pm jednu stránku, jedná se o derank do lobby kde se připojíš a vyhrajete jen 3 kola a ostatní už afkujete. Do 20 minut se to dá dohrát.
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SheldoN » 08 kvě 2018, 21:25

Stratenyy píše:Prepac ale :D Nie toto sa neda nijak nastavit, jedine prehravat stale ale opustat zapasy ale tam rataj s banom, v pripade trollenie a umyslneho prehravania tam je to riziko ze budes dostavat report od spoluhracov a ban moze nasledovat takiez. Ak sa chces zlepsit, existuje tu napr. FaceIt, kde mozes "trenovat" zapasy nezavisle na ranku.

áno viem že to vyznie smiešne že niekto chce znížiť rank namiesto zvýšenia :D , ale vďaka tomu že v hre 5 na 5 sme vyhrali pár zápasov čo ani nebolo mojou zásluhou tak sa mi zvýšil rank a teraz musím hrať proti fakt silným hráčom a to je na prd keď za 30 kôl dám ledva 4 killy :D

ďakujem za rady, môžete LOCK
SheldoN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KalvinJB » 09 kvě 2018, 00:20 VIP

Paráda, vyřešeno.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB