• Stránka 1 z 1
CS zombie night 1 problém ve hře
Zdravím mám tu problém ze serverem zombie night 1 jak jsem uvedl v předmětu.Dotaz ohledně lagu dříve jsem neměl problém hraji už pátý rok ale z něčím takovým jsem se ještě nesetkal seká se mi to a lagy jsou čím dál vice silnější server byl aktualizován před měsícem.Nemohu ani chodit ve hře natož střílet tendence sekaní nebo-li lagu jsou pod neustálou palbou.Zjistil jsem že nejsem sám kterému se to seká nebo laguje mám dobrý NET funguje výborně taky jsem si přehodnotil připojení k netu a naprosto v pořádku ale pak tedy nechápu proč se to seká poslední dobou je to čím dál více doufám že se vše vyřeší díky.s pozdravem K.O crew--headhunt /Supercrooo/
-
headhunt - Amatér
CS zombie night 1 problém ve hře
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS zombie night 1 problém ve hře
Prosím ťa seká ti to ako že máš málo fps? alebo veľký ping?
-
fRONTEZ - Pokročilý
Oboje ping někdy od 20 až 200 podle lidi na serveru někdy když je tam málo lidí a jsem human tak bez problému a ještě jedna věc když dám světlo tak se mi to začne sekat a nebo když se přiblížím k věčímu chlumu lidí tak naprosto se to seká jako prase nedokážu ani chodit tak proto
-
headhunt - Amatér
jestli mohu vědět co je to ten fps ?
-
headhunt - Amatér
tak pomůže někdo ? seká se to neustále !!!
-
headhunt - Amatér
Nejspíše bude chyba u PC ... slabá grafika nebo procesor. Byl sem odzkoušet na ZM night 1 a všechno jde jak má.
Měl sem stejný problém, když se například hodil "osvětlující granát" tak se to začalo lagovat a strašně moc sekat, od té doby co sem si pořídil nový PC všechno šlape jak má bez menšího lagu.
Měl sem stejný problém, když se například hodil "osvětlující granát" tak se to začalo lagovat a strašně moc sekat, od té doby co sem si pořídil nový PC všechno šlape jak má bez menšího lagu.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Divné mám stejný not. hrál jsem 5 let nic se mi takového nestalo a nebyl problém hrát není to graf.ani ničím jiném díky aktualizaci se vše zhoršilo lagy lagy lagy
-
headhunt - Amatér
To sa potom obrát na supportv, našim serverom to neni, tu lock.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1