• Stránka 1 z 1
CS1.6 Pokemod
Zdravim, akurat som doexpil Oddish-a na level 21, vyvinul sa v Gloom-a,,
problem ale nastal pri dalsej evolucii, z Glooma je niaky Belossom ?!??
cital som v tom pokedex ze Gloomovi treba dat (Sun Stone) a bude zneho Vileplume, no niak to nevyslo ;(
problem ale nastal pri dalsej evolucii, z Glooma je niaky Belossom ?!??
cital som v tom pokedex ze Gloomovi treba dat (Sun Stone) a bude zneho Vileplume, no niak to nevyslo ;(
-
Mixi - Kolemjdoucí
CS1.6 Pokemod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS1.6 Pokemod
Musíš mu dát sun stone víckrát. Je tam malá šance že to vyjde. Většinou to bývá kolem 10-20 pokusů.
-
Alakazam - Kolemjdoucí
Re: CS1.6 Pokemod
Omlouvám se, to co jsem tady napsal je úplně špatně. Cituji hráče FFgamingTweety, který to mě to vysvětlil správně do osobních zpráv. NymburkSRO
FFgamingTweety:
Zdravím, nemohl jsem si nevšimnout tvých nahlášených hráčů a tvých rad zde na fórum, za které ti děkuji, ale v tomhle topicu
post674827.html#p674827 jses asi přepsal, protože tam není žádná snížená šance na vývin ve vilepluma pouze gloom má 2 vývojové formy (1. je sun stone která změní na bellsoma a 2. která je s leaf stonem a ta změní v vilepluma) bohužel kvůli update na druhé verzi se to pokazilo a je tam napsaná jenom 1 metoda. 
Přeji pěkný zbytek večera.
FFgamingTweety:
Zdravím, nemohl jsem si nevšimnout tvých nahlášených hráčů a tvých rad zde na fórum, za které ti děkuji, ale v tomhle topicu

Přeji pěkný zbytek večera.

-
Alakazam - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1