• Stránka 1 z 1
CS2 padanie hry
Zdravím stretávam sa v poslednej dobe stým že mi ničoho nič sekne hra potom to cele musím reštartnuť pripadne v správcovi úloh ukončiť. Neviete niekto čo by stym mohlo byť. grafické ovládače som aktualizoval windows je aktualizovaný (10tka). Neviem si pomôcť čo by stým bolo.
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
CS2 padanie hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS2 padanie hry
Aky mas OS verzi?
- ethernit1y
- Kolemjdoucí
Dělo se mi něco podobného, u mě se ten krám přehříval. Hra se sekla, počítač jsem restartoval, šlo to chvíli normálně a zase se to seklo.
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Poradím ti,
Ak sa ti toto deje, prepastuj notebook, vyčisti úplne chladiče čo tam v ňom,
a pozri sa či náhodou nemáš nafúknutú batériu, lebo ak áno, tak ti môže buchnuť pri prehriati a možeš vyhodiť noťas von oknom na Ježiša.
e.Akoo: píšem to preto lebo mne sa podobne niečo stalo na starom noťase, tak aby si vedel pre istotu.
Ak sa ti toto deje, prepastuj notebook, vyčisti úplne chladiče čo tam v ňom,
a pozri sa či náhodou nemáš nafúknutú batériu, lebo ak áno, tak ti môže buchnuť pri prehriati a možeš vyhodiť noťas von oknom na Ježiša.
e.Akoo: píšem to preto lebo mne sa podobne niečo stalo na starom noťase, tak aby si vedel pre istotu.

-
Akoo - CS:GO Admin
Čauko,
je tady easy fix na tento problém který má dost hráčů, avšak je potom rapidní drop FPS..
k -vulkan můžeš zkusit přidat do launch option -high a poté fps_max 0 do konzole ( pro zvýšení FPS )
je tady easy fix na tento problém který má dost hráčů, avšak je potom rapidní drop FPS..
Klikni pravým na cs2
Properties
Do launch option přidej "-vulkan"
k -vulkan můžeš zkusit přidat do launch option -high a poté fps_max 0 do konzole ( pro zvýšení FPS )
-
byLife - CS:GO Admin
Pozri sa akú máš verziu BIOSu, ak je dostupná novšia verzia tak si to updatuj a malo by to byť OK.
- arogant
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1