• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] CSGO adminovia....
╔═══════════════╗
Důkazy:
HLTV: Dodám až bude nová mapa..
Screen:
(Nevím čeho screen jakože, ale asi SID or idk..)
Název tématu [awp_lego (only) / ]: Pitrs / STEAM_1:1:442777413
Odkaz na Steam profil admina: Bohužel jsem nestihl.
Popis situace/prohřešku admina: Co jsem přišel na server tak hráč Dawex se tam hádal s nějakým týpkem a prostě jeli do sebe nadávky určitě kvůli nějaké blbosti, protože Dawex je slabý dítě s arogancí level 1000, ale zpět k věci..
Já jsem tam trošku psal věci typu asi menší "provokace" což ani nebylo na ban, nebylo to žádné nadávky a pošta se nebanuje, či-že jsem poté prostě řekl toto, citace: "Nemluv Dawex, tvůj hlas nemám rád atd.. viz demo" a poté se rozhodl admin mi dát vlastně kick a poté ban na 120 minut.
Tbh, admini na CS:GO asi nejsou schopný nebo nevím, ale na tomhle serveru si tam každý nadává a jsou tam toxic děti a admin i když to vidí a prostě lidi mu to říkají tak nic nedělají.. To samé v této situaci.
Hlásil jsem adminovi, že Dawex prostě mluvil sprostě a že se chová jak dement jako vždy a prostě arogantně mi odvětil "co já s tím" tak reálně tohle jsou adminové na CS:GO?
Všichni tam nadávali do voicechatu nebo i do chatu, ale prostě ten admin má za kamaráda Dawexa tak mu nedá ban,
byl by jsem rád kdyby byl potrestán admin něčím jiným, než jen blbou omluvou která mě vůbec nezajímá.
Díky.
╚═══════════════╝
Důkazy:
HLTV: Dodám až bude nová mapa..
Screen:
Popis situace/prohřešku admina: Co jsem přišel na server tak hráč Dawex se tam hádal s nějakým týpkem a prostě jeli do sebe nadávky určitě kvůli nějaké blbosti, protože Dawex je slabý dítě s arogancí level 1000, ale zpět k věci..
Já jsem tam trošku psal věci typu asi menší "provokace" což ani nebylo na ban, nebylo to žádné nadávky a pošta se nebanuje, či-že jsem poté prostě řekl toto, citace: "Nemluv Dawex, tvůj hlas nemám rád atd.. viz demo" a poté se rozhodl admin mi dát vlastně kick a poté ban na 120 minut.
Tbh, admini na CS:GO asi nejsou schopný nebo nevím, ale na tomhle serveru si tam každý nadává a jsou tam toxic děti a admin i když to vidí a prostě lidi mu to říkají tak nic nedělají.. To samé v této situaci.
Hlásil jsem adminovi, že Dawex prostě mluvil sprostě a že se chová jak dement jako vždy a prostě arogantně mi odvětil "co já s tím" tak reálně tohle jsou adminové na CS:GO?
Všichni tam nadávali do voicechatu nebo i do chatu, ale prostě ten admin má za kamaráda Dawexa tak mu nedá ban,
byl by jsem rád kdyby byl potrestán admin něčím jiným, než jen blbou omluvou která mě vůbec nezajímá.
Díky.
╚═══════════════╝
- 19th
- Pokročilý
[Zamítnuto] CSGO adminovia....
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CSGO adminovia....
19th píše:╔═══════════════╗
Důkazy:
HLTV: https://www.mediafire.com/file/ii427yri ... em.gz/file
Screen:
Díky.
╚═══════════════╝
- 19th
- Pokročilý
Hned jak jsem přišel na server tak jsem zaslechl že ti vadí hlas hráče jménem dawex a že ho nenávidíš že žije.Kdyby tvoji rodiče měli na hovn* hlas tak ti taky budou vadit že žijou to mi prosímtě vysvětli. Ban jsem ti udělil za větu "vadí mi jen proto že žije a jeste predtim jsem te kiknul protože si chtel abych ti dokázal že jsem admin to byla tvoje volba a ban jak jsem už řekl jsem ti udělil za tu větu.Tudíž mi klidně objasni proč ten ban byl neprávem podle tebe nebo proč pišeš tuhle ztížnost a pochop že admini neslyšší nadavky ostatních když treba doma sedí a pijou kafíčko a nejsou na serveru a když se připojím na server a vidím jak tam píšeš a říkáš tyhle věci tak ti logicky udělim herní ban na komunikaci v chatu.S pozdravem tvůj milý admin Pitrs.
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice : mne je fuk jeho hlas, ja ho nesnasim jen proto ze zije"
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice : arogantni decko to je:D"
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice : mne je fuk jeho hlas, ja ho nesnasim jen proto ze zije"
$UICIDEBOY$
-
P1trs - Kolemjdoucí
P1trs píše:Hned jak jsem přišel na server tak jsem zaslechl že ti vadí hlas hráče jménem dawex a že ho nenávidíš že žije.Kdyby tvoji rodiče měli na hovn* hlas tak ti taky budou vadit že žijou to mi prosímtě vysvětli. Ban jsem ti udělil za větu "vadí mi jen proto že žije a jeste predtim jsem te kiknul protože si chtel abych ti dokázal že jsem admin to byla tvoje volba a ban jak jsem už řekl jsem ti udělil za tu větu.Tudíž mi klidně objasni proč ten ban byl neprávem podle tebe nebo proč pišeš tuhle ztížnost a pochop že admini neslyšší nadavky ostatních když treba doma sedí a pijou kafíčko a nejsou na serveru a když se připojím na server a vidím jak tam píšeš a říkáš tyhle věci tak ti logicky udělim herní ban na komunikaci v chatu.S pozdravem tvůj milý admin Pitrs.
Jenže tohle se nebanuje takové věci, ostatní hráči ti tam nadávají a ještě jsem tě upozornil, že mi tam někdo nadává do rodiny, že mi tam píše o mojí mamce, hráči si tam nadávali do voicu jací jsou čuraci a kokoti a ty mi budeš dávat ban za to, že mi vadí, že někdo žije? Kdyby si slyšel jeho co tu říká za sračky každý den na tom serveru a ty ostatní tak zřejmě budeš mluvit jinak, ale jelikož jste teplý kamarádi tak vidím, že ti to je fuk a jsi zaměřený jen na mě.
Takže by jsem rád požádal někoho schopného a ne tady toho inteligenta aby se to vyřešilo.
Opakuji.. Já dostal ban za "nesnasim jen proto že žije" a oni mi říkali věci do rodiny a nadávali si i mě... tak se zamysli trošku nad podstatou proč si admin,
díky.
- 19th
- Pokročilý
Pochop že admini neslyšší nadavky ostatních když treba doma sedí a pijou kafíčko a nejsou na serveru 

$UICIDEBOY$
-
P1trs - Kolemjdoucí
P1trs píše:Pochop že admini neslyšší nadavky ostatních když treba doma sedí a pijou kafíčko a nejsou na serveru
Byl si na serveru, byl sis vědom, že lidi si tam nadávají a věděl si to.
Dawex ti kolikrát napsat sprosté slova, nadávky cokoli a nereagoval si.
Totéž když někdo něco říkal a aby jsem tě vyvedl z tvé představy, že si to neslyšel "celou dobu si tam komunikoval s hráči" takže se nevymlouvej, že si neměl čas a nebo že si o tom nevěděl. Na demu to jde jasně vidět, že si až moc aktivní ve hře.
Jak jsem psal, chci aby to řešilo HLSA nebo co to tu je na CSGO,
Opět díky.
- 19th
- Pokročilý
Zdravíčko,
Po práci na to mrkneme a vyjádřím se tu.
+ mi sem / do pm vyčasuj hltv, nebudu koukat na celé demo a čekat, kdy jste se napojili.
Po práci na to mrkneme a vyjádřím se tu.

+ mi sem / do pm vyčasuj hltv, nebudu koukat na celé demo a čekat, kdy jste se napojili.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
Re: [V řešení] CSGO adminovia....
Zdravím,
Vyčasování kde admin si myslí, že jsem uškodil hráči Dawex na jeho psychice, tak se mi rozhodl udělit kick a poté ban na 120 minut, rovněž mohu říct, že někteří hráči se ho snažili přesvědčit, že taková věc není na ban, což i já mohu říct, že kdyby jsem byl já admin tak by jsem tohle nebanoval.
Zde je čas kde jsem napsal ty škodlivé věty tomu Dawex: 6:50 a poté kick a ban.
Ještě dodám, že se admin začal navážet do mé rodiny tuším okolo této minuty: 5:43, 5:58 jsem dostal ten záhadný kick, což byl freekick, reálně se admin sám hecl, not my problem.
+ Se sám choval na serveru jak hovado.
Pak tam Oliver Pažout (další hráč) řekl adminovi "drž píču" a nic s tím nedělal.
6:56 - následoval ban na 120 minut,
Díky za vyřešení problému :3
e.by tib: pak na to kouknu, prozatím zamykám. Kdyby k tomu někdo chtěl něco dodat, tak ke mně do pmky.
Vyčasování kde admin si myslí, že jsem uškodil hráči Dawex na jeho psychice, tak se mi rozhodl udělit kick a poté ban na 120 minut, rovněž mohu říct, že někteří hráči se ho snažili přesvědčit, že taková věc není na ban, což i já mohu říct, že kdyby jsem byl já admin tak by jsem tohle nebanoval.
Ještě dodám, že se admin začal navážet do mé rodiny tuším okolo této minuty: 5:43, 5:58 jsem dostal ten záhadný kick, což byl freekick, reálně se admin sám hecl, not my problem.
Pak tam Oliver Pažout (další hráč) řekl adminovi "drž píču" a nic s tím nedělal.
Díky za vyřešení problému :3
e.by tib: pak na to kouknu, prozatím zamykám. Kdyby k tomu někdo chtěl něco dodat, tak ke mně do pmky.
- 19th
- Pokročilý
19th píše:Zdravím,
Díky za vyřešení problému.
e: Ještě dodám, že když se budete dívat na to demo, hráči si tam nadávají a admin nic s tím nedělá
- 19th
- Pokročilý
Takže,
1) žádné nadávky ze strany hráče na tvou rodinu nebyly, jen napsal "tvoje mamka" nic víc nic míň a ty jsi z toho udělal velké drama a rozebíral to, následně se připojil Pitrs a začal ti to tam trochu hrubším tónem vysvětlovat (celou dobu, tam byl přítomen i jiný admin)
2) za ty tvé neustále provokace bys měl dostat ban už dávno, začni se chovat na svůj věk.
3) po tom jsi chtěl po adminovi, aby dokázal, že je admin -> dostal jsi kick, jakožto upozornění
4) po tom jsi napsal, že nemáš rád hráče jen kvůli tomu, že žije (=přeješ mu smrt?)
5) dostal jsi ban.
Poté sis měnil nicky, provokoval - za mě bych ti dal ban do hry, aby jsi se uklidnil.
Admin nemůže banovat něco, co nevidí / neslyší, takže pokud se stalo něco minulou mapu a žádný z adminů u toho nebyl přítomný, tak nemůžeš chtít, aby to někdo z adminů zpětně dobanoval, od toho tu jsou PP (=porušení pravidel), kde dodáš důkaz a na základě toho PP admin hráče zabanuje..
Od začátku dema, co jsi poslal byl Dawex ticho, pronesl jen pár hlášek a ani mu nebylo rozumět a ty hned do něj. Pak tam adminovi řekl nějaký hráč "drž piču", ten by měl dostat kick - admin bude poučen.
Jinak v ostatních ohledech admin konal správně, za mě tedy vše v pořádku.
Pokud se i nadále budeš chovat tímto způsobem, tak budou létat tvrdší tresty. Počítej s tím.
Stížnost zamítám.
1) žádné nadávky ze strany hráče na tvou rodinu nebyly, jen napsal "tvoje mamka" nic víc nic míň a ty jsi z toho udělal velké drama a rozebíral to, následně se připojil Pitrs a začal ti to tam trochu hrubším tónem vysvětlovat (celou dobu, tam byl přítomen i jiný admin)
2) za ty tvé neustále provokace bys měl dostat ban už dávno, začni se chovat na svůj věk.
3) po tom jsi chtěl po adminovi, aby dokázal, že je admin -> dostal jsi kick, jakožto upozornění
4) po tom jsi napsal, že nemáš rád hráče jen kvůli tomu, že žije (=přeješ mu smrt?)
5) dostal jsi ban.
Poté sis měnil nicky, provokoval - za mě bych ti dal ban do hry, aby jsi se uklidnil.
Admin nemůže banovat něco, co nevidí / neslyší, takže pokud se stalo něco minulou mapu a žádný z adminů u toho nebyl přítomný, tak nemůžeš chtít, aby to někdo z adminů zpětně dobanoval, od toho tu jsou PP (=porušení pravidel), kde dodáš důkaz a na základě toho PP admin hráče zabanuje..
Od začátku dema, co jsi poslal byl Dawex ticho, pronesl jen pár hlášek a ani mu nebylo rozumět a ty hned do něj. Pak tam adminovi řekl nějaký hráč "drž piču", ten by měl dostat kick - admin bude poučen.
Pokud se i nadále budeš chovat tímto způsobem, tak budou létat tvrdší tresty. Počítej s tím.
Stížnost zamítám.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
tibcrois píše:Takže,
5) dostal jsi ban.
Stížnost zamítám.
Dobře, beru na vědomí.
ban uznávám, i když to nepřijmám zcela.
Ale jestli jednou načapám admina, jak nekoná svojí povinnost dám to sem a nechci od něj ani od vás žádné omluvy, bude se to řešit jak má

e. by tib. řešilo se to, tak jak má, žádnou omluvu jsi nedostal, páč je tato stížnost neoprávněná. Nevim, co to tady píšeš za hlouposti. Zamykám, aby tu nevznikal spam.
- 19th
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1