• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]csgo fps drops
tak zdravím potreboval by som pomoct s fps dropmi v csku hned jak ho zapnem tak mam 70 fps (stalych 300+ normalne) a je vidieť že to seka akonahle ho minimalizujem fpska su vporiadku ale upravi sa mi jas a mam to stmavene
pc zostava : RAM:16gb procesor: intel i5 6500 CPU 3.2Ghz grafika :Geforce GTX950 a windows 10
moj problem sa začal diať po windows update ale nie hned prvu hru bolo všetko ok a potom pri spusteny cska hned drop a stmavenie jasu skusal som preinstalovať cs , rr komp a nič neviem si stým už rady dakujem za akukolvek pomoc
pc zostava : RAM:16gb procesor: intel i5 6500 CPU 3.2Ghz grafika :Geforce GTX950 a windows 10
moj problem sa začal diať po windows update ale nie hned prvu hru bolo všetko ok a potom pri spusteny cska hned drop a stmavenie jasu skusal som preinstalovať cs , rr komp a nič neviem si stým už rady dakujem za akukolvek pomoc
- snore
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]csgo fps drops
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: csgo fps drops
Je možné že nemáš aktuální ovladače g. karty, stahni si program GeForce Experience a stahni si aktuální ovladače pro tvou g. kartu, kdyby to nepomohlo, tak mě zkus vyhledat na TS3(ts.gamesites.cz) pod jménem Elysium, jsem tam skoro pořád a určitě to nějak ošéfíme

-
ElysiumGS - Mistr
stahoval som už v ten den aktualizaciu na geforce nič nepomohlo neviem čím to može byť no skusim ta teda najsť na tom ts
- snore
- Kolemjdoucí
keby sa dalo zajtra by si vedel byť na tom ts okolo 16:00 ?
e. Elys - určitě, najdi si CS:GO Support místnost a v popisku té roomky je odkaz na mojí identitu na TS, tak na ní jenom klikni a napiš mi
e. Elys - určitě, najdi si CS:GO Support místnost a v popisku té roomky je odkaz na mojí identitu na TS, tak na ní jenom klikni a napiš mi

- snore
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1