• Stránka 1 z 1
Re: Csgo team
Tak to hledas na dobre strance. Nicmene, GL. 

CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Pekloo, PuNko, Mara17, Spinnie, Awee, Cecooo, DeNto, w0, Jepinka(pokud chceš egirl s kterou se zasměješ, ale neumí hrát), Spirith a možná KOFOLA
tihle hráči co já vím tak umí hrát, zkus někomu z nich napsat třeba na webu
, momentálně mě víc nenapadá
tihle hráči co já vím tak umí hrát, zkus někomu z nich napsat třeba na webu

-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:Pekloo, PuNko, Mara17, Spinnie, Awee, Cecooo, DeNto, w0, Jepinka(pokud chceš egirl s kterou se zasměješ, ale neumí hrát), Spirith a možná KOFOLA
tihle hráči co já vím tak umí hrát, zkus někomu z nich napsat třeba na webu, momentálně mě víc nenapadá
Spinnie už CSGO nehraje.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
byLife píše:Pekloo, PuNko, Mara17, Spinnie, Awee, Cecooo, DeNto, w0, Jepinka(pokud chceš egirl s kterou se zasměješ, ale neumí hrát), Spirith a možná KOFOLA
tihle hráči co já vím tak umí hrát, zkus někomu z nich napsat třeba na webu, momentálně mě víc nenapadá
Zapomněl jsi na mě Lajfe

„Každý svého banu strůjcem.“
-
catjam - CS:GO Admin
l0wShine píše:byLife píše:Pekloo, PuNko, Mara17, Spinnie, Awee, Cecooo, DeNto, w0, Jepinka(pokud chceš egirl s kterou se zasměješ, ale neumí hrát), Spirith a možná KOFOLA
Spinnie už CSGO nehraje.
Spinni ty žiješ!!!!
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1