• Stránka 1 z 1
csko
Zdravím všechny, chtěl bych vás poprosit a chvilku čau, a přečíst si tenhle text
Takže, hraji counster strike 1.6 na serveru CTF 1, a když jdu večer vypnout počítač, na druhej den ho zapnu, tak mám v "kántrovi" resetované nastavení.. Udělalo mi to jednou, říkám si že se nezblázním, že si ho zase nastavím podle sebe "klávesnici". Na druhej den se to pokkaždý opakuje, vždy když ho zapnu, nastavení je smazané, čím to může být?

Jmenuji se Adam Stránský, bydlím v malé obci Drnovice (Zlínský kraj)..
Baví mě požární sport, fotbal a sem tam i ten florbal
Rád poslouchám muziku, od Metalu až po Pop
Baví mě požární sport, fotbal a sem tam i ten florbal

Rád poslouchám muziku, od Metalu až po Pop

-
coDY - Kolemjdoucí
Re: csko
Ahoj.
Nastavuješ vše ve hře? Nastavení, bindy do konzole a podobně? Jestli ano, tak si zkopíruj confing z složky někam pryč, hoď si tam všechny bindy které chceš, odstraň starý CFG a hoď tam ten upravený ( samozřejmě se stejným názvem ), navíc ještě mám otázku, dělá ti to i při vypnutí a zapnutí CSka nebo jenom po resetu PC?
Nastavuješ vše ve hře? Nastavení, bindy do konzole a podobně? Jestli ano, tak si zkopíruj confing z složky někam pryč, hoď si tam všechny bindy které chceš, odstraň starý CFG a hoď tam ten upravený ( samozřejmě se stejným názvem ), navíc ještě mám otázku, dělá ti to i při vypnutí a zapnutí CSka nebo jenom po resetu PC?

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Re: csko
Nastav si všechno, co potřebuješ, vypni csko, jdi do složky cstrike, kde je config, tam na něj klikni pravým -> Vlastnosti -> Jen pro čtení.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1