• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]csko
Takže když jsem si stáhnul to csko od vas
tak jsem si tam aktivoval svý VIP a EVIP výhody na furien 9.. a ted jsem si sprovoznil ten starší Counter.. kde mám všechny peníze a všechny itemy který se mi tam na tom csku od vás ztratili.. tak chci hrát tady na tom kde mám teda ty itemy i ty peníze.. ale zase se nemužu aktivovat svý výhody kvůli tomu že bych je aktivoval 2x po sobě za rychlou dobu
psalo mi to tam že až za 48 hodin.. tka se chci teda zeptat jestli za ty 2 dny budu moct.. hrát na tom starším csku.. tam kde mám všechny peníze všechny itemi.. a budu si tam moct aktivovat to Evip..
jestli mi to evip za ty 2 dny půjde
? děkuju za odpoveď 

- XantypaH7
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]csko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: csko
XantypaH7 píše:Takže když jsem si stáhnul to csko od vastak jsem si tam aktivoval svý VIP a EVIP výhody na furien 9.. a ted jsem si sprovoznil ten starší Counter.. kde mám všechny peníze a všechny itemy který se mi tam na tom csku od vás ztratili.. tak chci hrát tady na tom kde mám teda ty itemy i ty peníze.. ale zase se nemužu aktivovat svý výhody kvůli tomu že bych je aktivoval 2x po sobě za rychlou dobu
psalo mi to tam že až za 48 hodin.. tka se chci teda zeptat jestli za ty 2 dny budu moct.. hrát na tom starším csku.. tam kde mám všechny peníze všechny itemi.. a budu si tam moct aktivovat to Evip..
jestli mi to evip za ty 2 dny půjde
? děkuju za odpoveď
jop
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1