Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyriešené]csko

Příspěvekod XantypaH7 » 04 lis 2014, 20:05

Takže když jsem si stáhnul to csko od vas :) tak jsem si tam aktivoval svý VIP a EVIP výhody na furien 9.. a ted jsem si sprovoznil ten starší Counter.. kde mám všechny peníze a všechny itemy který se mi tam na tom csku od vás ztratili.. tak chci hrát tady na tom kde mám teda ty itemy i ty peníze.. ale zase se nemužu aktivovat svý výhody kvůli tomu že bych je aktivoval 2x po sobě za rychlou dobu :) psalo mi to tam že až za 48 hodin.. tka se chci teda zeptat jestli za ty 2 dny budu moct.. hrát na tom starším csku.. tam kde mám všechny peníze všechny itemi.. a budu si tam moct aktivovat to Evip.. :) jestli mi to evip za ty 2 dny půjde :) ? děkuju za odpoveď :)
XantypaH7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]csko

od Rumcajz » 04 lis 2014, 20:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: csko

Příspěvekod Dwandy » 04 lis 2014, 20:06 VIP

XantypaH7 píše:Takže když jsem si stáhnul to csko od vas :) tak jsem si tam aktivoval svý VIP a EVIP výhody na furien 9.. a ted jsem si sprovoznil ten starší Counter.. kde mám všechny peníze a všechny itemy který se mi tam na tom csku od vás ztratili.. tak chci hrát tady na tom kde mám teda ty itemy i ty peníze.. ale zase se nemužu aktivovat svý výhody kvůli tomu že bych je aktivoval 2x po sobě za rychlou dobu :) psalo mi to tam že až za 48 hodin.. tka se chci teda zeptat jestli za ty 2 dny budu moct.. hrát na tom starším csku.. tam kde mám všechny peníze všechny itemi.. a budu si tam moct aktivovat to Evip.. :) jestli mi to evip za ty 2 dny půjde :) ? děkuju za odpoveď :)

jop
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod XantypaH7 » 04 lis 2014, 20:08

jo dobře :) nechci zbytečně zase vydělávat znova na ty itemy.. tak si radši počkám 2 dny než budu moct hrát s tím Evip.. :) ale se vším co jsem měl.. tak díky:)
XantypaH7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod 21lukas03 » 04 lis 2014, 20:09

Zodpovedané....LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
21lukas03
Spamer