• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] CT Ban #AWEE
STEAM_1:0:96134446 - Dwa Palce w Natalce
Jedná se o ten ban který sem tu už řešil takže asi nebudeme rozebírat , už je to pár měsíců a zase bych si chtěl zahrát a ten ban mi dost znepříjemnuje život tak se chci zeptat , jestli by nešlo už ten trest zrušit . Omlouvám se za svojí hloupost všem kterým sem tam kazil tu hru . Předem děkuji za odpověď .
Jedná se o ten ban který sem tu už řešil takže asi nebudeme rozebírat , už je to pár měsíců a zase bych si chtěl zahrát a ten ban mi dost znepříjemnuje život tak se chci zeptat , jestli by nešlo už ten trest zrušit . Omlouvám se za svojí hloupost všem kterým sem tam kazil tu hru . Předem děkuji za odpověď .
- DwaPalce
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] CT Ban #AWEE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CT Ban #AWEE
Jsi ochoten dostat unban pod podmínkou, že jakmile začneš kazit hru, bude ti nahozen zpět?
Ban máš jen na CT, takže stále můžeš v klidu hrát..
Ban máš jen na CT, takže stále můžeš v klidu hrát..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Kazit hru již nadále nebudu , v té chvilce mi to jen bohužel nedošlo a myslel jsem si že to bylo ok zabít celý server atrakcí ...
- DwaPalce
- Kolemjdoucí
Neodpovedel si na mou otazku.
V pripade ze odpoved bude kladna, nekdo s pristupem do BL ti da ub jak si toho vsimne..
V pripade ze odpoved bude kladna, nekdo s pristupem do BL ti da ub jak si toho vsimne..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Souhlasím s návrhem navracení poté co budu hru nadále kazit jako Simon nebo jako hráč .
Děkuji za odpověď .
Děkuji za odpověď .
- DwaPalce
- Kolemjdoucí
Máš unban. Jak zase budeš dělat bordel, bude ti ban opět nahozen.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1