• Stránka 1 z 1
CT Shop
Nedali byste do CT shopu více věcí a možnost si vybrat 2x zbran a ne jednou?:) Nebo si vybrat jinou zbran nez dgl?:D^_^
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Re: CT Shop
O co bys měl zájem? V ctshopu je, podle mě, všechno potřebné. Vybrat si zbraň více než jednou je zbytečnost, 120/40 nábojů naprosto vystačí.
Možná bych do ctshopu přidal možnost zabít sám sebe s automatickou omluvou do chatu, že hráč musí afk a smazáním jeho zbraně. Pokud by tuto volbu využil byl by po 5 afk minutách přehozen k T. V kombinaci s automatickým kickováním afk CT ze serveru by to trošku uvolnilo hru pro ty, kteří chtějí jít k CT a zároveň pomohlo CTčkám hlídat vězně.
Možná bych do ctshopu přidal možnost zabít sám sebe s automatickou omluvou do chatu, že hráč musí afk a smazáním jeho zbraně. Pokud by tuto volbu využil byl by po 5 afk minutách přehozen k T. V kombinaci s automatickým kickováním afk CT ze serveru by to trošku uvolnilo hru pro ty, kteří chtějí jít k CT a zároveň pomohlo CTčkám hlídat vězně.
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
Frisko píše:To si myslím, že by bylo zbytečné. Když už tak by bylo lepší kdyby i nějaký věci u CT byli přístupné pro VIP a ne jen pro EVIP.
Presne, v CT shope je všetko čo tam byť má ibaže keď si kúpiš VIP tak to je vlaste to isté ako keby si bol NOVIP. Určite by som pridal keď tak za 10 bodov výber zbrane + dgl pre VIP (keď už nie zadarmo). Určite by to uvítalo veľa ľudí.
-
WARNING - Mistr
Navrhujete věc, která by demotivovala hráče od zaplacení 200 korun do kapsy vedení. To se nikdy neschválí...Stejně je JB bez Evipka takřka nehratelný, tak nebuďte lakomý a zainvestujte 

Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
Nevím, nemá to CENU někdo lock
-
keram123 píše:Nevím, nemá to CENU někdo lock
Prečo by to nemalo cenu? Počkaj na vyjadrenie HLSA, ten dá potom aj lock
-
WARNING - Mistr
Kdyby jste si náboje nevystřelovaly zbytečně do země nebo do vzduchu aby jste mohli štvát simona, tak by vám do vydrželo. Já vždycky dělám že si vezmu zbraň ze zbrojky a popř. si během kola koupím z CT shopu 
To nejde do kapsy vedení, ale k fakahedě, aby provozovaly naše servery

eryteemo píše:Navrhujete věc, která by demotivovala hráče od zaplacení 200 korun do kapsy vedení.

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
DiEs píše:Kdyby jste si náboje nevystřelovaly zbytečně do země nebo do vzduchu aby jste mohli štvát simona, tak by vám do vydrželo. Já vždycky dělám že si vezmu zbraň ze zbrojky a popř. si během kola koupím z CT shopueryteemo píše:Navrhujete věc, která by demotivovala hráče od zaplacení 200 korun do kapsy vedení.
VELKÝ (y) ale když si simon vezmeš si z ct shopu ak a pak chces na bazen s awp ae ct shop uz nejde a zbrojka je daleko tak proto:-(
-
Vy už jste líný i chodit ve hrách někam..
Buď se poptej CT, nebo dej jinou atrakci
Buď se poptej CT, nebo dej jinou atrakci

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Teraz to je celkom dobre
Nemenil by som to !

-
denersoN - Zkušený