• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]CTF #1 / Im a Sacrificial Lamb / -Walp3Ry-
1. CTF #1 / Im a Sacrificial Lamb / -Walp3Ry-
2. Nickname -Walp3Ry-
Herni ID STEAM_0:1:53215018
SteamCommunity ID 76561198066695765
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Klidni se ]
Zabanován dne 24.07.2016 - 14:52:04
Vyprší dne 24.07.2016 - 20:52:04 (5 Hodin 46 Minut zbývá)
Zabanovaný od I am a Sacrificial Lamb
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Capture Flag #1
Celkem obdržených banů 0
3. Admin mi napsal, že jsem "slabí" a nenechal jsem si to líbit a napsal jsem mu, že je "sračka". Co mně má co nadávat, že jsem "slabí", když jsem mu nic předtím neudělal ? To mi to má nechat líbit jen, protože to je admin a využívá práv ?
4. Nejsem VIP, nejsem přeci noob, abych to potřeboval.
2. Nickname -Walp3Ry-
Herni ID STEAM_0:1:53215018
SteamCommunity ID 76561198066695765
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Klidni se ]
Zabanován dne 24.07.2016 - 14:52:04
Vyprší dne 24.07.2016 - 20:52:04 (5 Hodin 46 Minut zbývá)
Zabanovaný od I am a Sacrificial Lamb
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Capture Flag #1
Celkem obdržených banů 0
3. Admin mi napsal, že jsem "slabí" a nenechal jsem si to líbit a napsal jsem mu, že je "sračka". Co mně má co nadávat, že jsem "slabí", když jsem mu nic předtím neudělal ? To mi to má nechat líbit jen, protože to je admin a využívá práv ?
4. Nejsem VIP, nejsem přeci noob, abych to potřeboval.

-
WalpeRy - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]CTF #1 / Im a Sacrificial Lamb / -Walp3Ry-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF #1 / Im a Sacrificial Lamb / -Walp3Ry-
Tak chlapče začalo to tím že jsi říkal on mě dá pouze MP5 Říkám ti asi proto že jsi slabí a ty že já lucker a já ti odpověděl že spíš proto že jsi slabí. Na což ji o mě prohlásil, že jsem sračka jak přiznáváš. To že já o tobě řeknu že jsi slabí v návaznosti že tě někdo dá pouze MP5 není nic oproti tomu že ty o mě jako o člověku a adminovi řekneš že jsem sračka. Mimo to stále máš na serveru nějaké poznámky typu on kempi apod. Nepleť se adminům do práce a budeš mít klid
Screen je tu ikdyž jsi se přiznal že jsi mě řekl sračka
Screen je tu ikdyž jsi se přiznal že jsi mě řekl sračka
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
To co píšeš je tak z půlky pravda, například to jak si myslel, že jsem "slabí" - to jak si to psal rozhodně nevyznělo, tak jak ty tady píšeš.
"Nepleť se adminům do práce a budeš mít klid" admin je neomylnej bůh nebo co ? A proč bych nemohl mít poznámky ? Ten server je snad nějaká diktatura ?..
Už jsem si párkrát stěžoval a vím jak to chodí. GS admini jenom využívaj práv. IQ kolem 80 a myslí si, že když seš admin tak ti nemůžu nic říct, protože seš asi diktátor.
Další vyhovorka, co akorát spolíhá na to, že je admin..
"Nepleť se adminům do práce a budeš mít klid" admin je neomylnej bůh nebo co ? A proč bych nemohl mít poznámky ? Ten server je snad nějaká diktatura ?..
Už jsem si párkrát stěžoval a vím jak to chodí. GS admini jenom využívaj práv. IQ kolem 80 a myslí si, že když seš admin tak ti nemůžu nic říct, protože seš asi diktátor.
Další vyhovorka, co akorát spolíhá na to, že je admin..

-
WalpeRy - Kolemjdoucí
Upraven předmět pro rychlejší řešení i když se ti zde banující admin již vyjádřil.
Zatím se zde není potřeba vyjadřovat, takže vyčkej na verdikt od vyšších.
Zatím se zde není potřeba vyjadřovat, takže vyčkej na verdikt od vyšších.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
No tak kdo tady má IQ 80 je asi jasné, ale já to nebudu. A přestaň se tu navážet do adminu.
Ano nemáš se plést adminům do práce, oni sami vědí co a jak mají dělat a rozhodně tím není myšleno, že jsou bohové. To máš nějaké pokřivené chápaní ne? .
Server není diktatura aby jsi nemohl nic napsat či říct, ale aby JSTE brečeli pokaždé když vás někdo dá že hned kempi nebo že je lama protože tě dal JEN mp5 a ne AWP či AK na to taky nejsme zvědaví a to se pak nemůžete divit, že takového hráče skoro až ignorujeme.
A to, že si chodíš stěžovat a podávat unbany mě ani nepřekvapuje pač asi neuneseš to, že tě mají admini snahu nějak uklidnit aby jsi nekazil hru ostatním a musíš se vybrečet.
A teď už si počkáme co na to řekne HLSA či jiný k tomu pověřený. Já myslím, že to co jsi tu napsal o tobě říká dost.
Ano nemáš se plést adminům do práce, oni sami vědí co a jak mají dělat a rozhodně tím není myšleno, že jsou bohové. To máš nějaké pokřivené chápaní ne? .
Server není diktatura aby jsi nemohl nic napsat či říct, ale aby JSTE brečeli pokaždé když vás někdo dá že hned kempi nebo že je lama protože tě dal JEN mp5 a ne AWP či AK na to taky nejsme zvědaví a to se pak nemůžete divit, že takového hráče skoro až ignorujeme.
A to, že si chodíš stěžovat a podávat unbany mě ani nepřekvapuje pač asi neuneseš to, že tě mají admini snahu nějak uklidnit aby jsi nekazil hru ostatním a musíš se vybrečet.
A teď už si počkáme co na to řekne HLSA či jiný k tomu pověřený. Já myslím, že to co jsi tu napsal o tobě říká dost.
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
Z celého textu jediný tvůj argument, na který ses zmohl bylo "nebreč". To ses fakt předved.
A proč bych nemohl brečet ? Dostanu ban za to, že si mě prvního urazil a to jsem TOBĚ NIC NENAPSAL.
A proč bych nemohl brečet ? Dostanu ban za to, že si mě prvního urazil a to jsem TOBĚ NIC NENAPSAL.

-
WalpeRy - Kolemjdoucí
Za slovo "sračka dostane ban na 6 hodin ? to vážně ?
Admin mi napíše jak postupoval při banování , jestli hráče nějak upozornoval a podobně..
Admin mi napíše jak postupoval při banování , jestli hráče nějak upozornoval a podobně..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ban ze strany admina byl příliš unáhlený a za toto dávat ban na 6 hodin je dost přísný a zbytečný.
Adminovi z toho důvodu bude domluvené jak v podobných situacích postupovat.
Každopádně tobě radím prestat provokovat adminy nebo budeš dostávat 2x delší bany .
Máš unban , UB žádost oprávněná
Jestli nám chceš něco sdělit tak máš možnost.
Adminovi z toho důvodu bude domluvené jak v podobných situacích postupovat.
Každopádně tobě radím prestat provokovat adminy nebo budeš dostávat 2x delší bany .
Máš unban , UB žádost oprávněná
Jestli nám chceš něco sdělit tak máš možnost.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]CTF #1 / Im a Sacrificial Lamb / -Walp3Ry-
Děkuji za uznání mé snahy o unban. Jsem rád. Ne, jsem ku*va rád, že mám pravdu.
O tom provokování adminů - já už jinej nebudu, ale když dostanu oprávněnej ban, tak to nehrotím a přenesu se. Ale když je to přehnaný nebo neoprávněný, tak sem du.

O tom provokování adminů - já už jinej nebudu, ale když dostanu oprávněnej ban, tak to nehrotím a přenesu se. Ale když je to přehnaný nebo neoprávněný, tak sem du.

-
WalpeRy - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1