• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené]CTF 1/ Nikoleta / KLTO
detaily banu
Nickname KLTO
Herni ID VALVE_0:0:1861942166
SteamCommunity ID 76561201684150060
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod MultiHack / PP
Zabanován dne 09.01.2019 - 11:32:29
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Nikoletta
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 1
Dostal som ban za WH ktore nemam aboslutne a nic tkae nepouzivam .. je to proste skill mam svoej dorbe dni aj horsie dni a tie mapy sa opakuju do kolecka takze nieje novinak ze hraci kade tade stoja kempia atd... mam sluchadal pozeram aj nato kde chodia moji hraci mam minimapu ako kazdy a sledujem si ju ze dke kto siel kde kto koho zabil a + vidno aj streli skade kto striela takze nechapem abslotune moze sat staze nahoda ze akurat ael mne malo kedy takez prosim o zrusenie tohto bezvyznamneho banu
S pozdravom KLTO a nemam ani VIP ani EVIP
Nickname KLTO
Herni ID VALVE_0:0:1861942166
SteamCommunity ID 76561201684150060
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod MultiHack / PP
Zabanován dne 09.01.2019 - 11:32:29
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Nikoletta
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 1
Dostal som ban za WH ktore nemam aboslutne a nic tkae nepouzivam .. je to proste skill mam svoej dorbe dni aj horsie dni a tie mapy sa opakuju do kolecka takze nieje novinak ze hraci kade tade stoja kempia atd... mam sluchadal pozeram aj nato kde chodia moji hraci mam minimapu ako kazdy a sledujem si ju ze dke kto siel kde kto koho zabil a + vidno aj streli skade kto striela takze nechapem abslotune moze sat staze nahoda ze akurat ael mne malo kedy takez prosim o zrusenie tohto bezvyznamneho banu
S pozdravom KLTO a nemam ani VIP ani EVIP

- klto
- Amatér
[Vyriešené]CTF 1/ Nikoleta / KLTO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF 1/ Nikoleta / KLTO
Hej můžeš mi laskavě vysvětlit za co dostal klto Ban???
Jakej multihack???
Co ty si za dmina boha tobě by měli ty práva sebrat
Když to neumíš tak co to děláš
Jakej multihack???
Co ty si za dmina boha tobě by měli ty práva sebrat
Když to neumíš tak co to děláš
- Blakkwood22
- Kolemjdoucí
Ahoj,
nejdřív admin dodá důkaz, rozhodne se verdikt zkušenými CHH a pak teprv budeš posuzovat, zda admin měl nebo neměl pravdu.
Díky za strpení.
nejdřív admin dodá důkaz, rozhodne se verdikt zkušenými CHH a pak teprv budeš posuzovat, zda admin měl nebo neměl pravdu.
Díky za strpení.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Ahoj,
zabanoval som ťa v PP. Demo je vyčasované.
Bolo pre mňa zaujímavé tvoje trhanie s AK, taktiež ako si občas predmieril na hráčov.
Ak som sa náhodou unáhlil, tak sa ti vopred ospravedlňujem.
Teraz sa počkáme na vyjadrenie CHH.
zabanoval som ťa v PP. Demo je vyčasované.
Bolo pre mňa zaujímavé tvoje trhanie s AK, taktiež ako si občas predmieril na hráčov.
Ak som sa náhodou unáhlil, tak sa ti vopred ospravedlňujem.

Teraz sa počkáme na vyjadrenie CHH.
Aký strom, také ovocie.
-
MrsNikoleTTa - Spamerův sluha
hracov si podmierujem pretlo lebo Ak taha horee preto nemierim na hlavu ale na nizsie ... a tak to amm naucene s ak
- klto
- Amatér
Na deme WH, ban oprávnený, reason banu zmenený na WH.
Tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]CTF 1/ Nikoleta / KLTO
Sak nemam nic zaidne WH kurnik
- klto
- Amatér
Zato ze sa mi na mape darilo tak je podozrenie ze mam WH ??
nebudte smiesny raz uz davno som doatal zato ban a som sa poucil tak preco by som tu chybu robil znova ??
nebudte smiesny raz uz davno som doatal zato ban a som sa poucil tak preco by som tu chybu robil znova ??
- klto
- Amatér
NENI TO PORIESENE JA TO LEN Tak NENENCHAM BUDEM SA PREto STAZOVAT KADE TADE NEMAL SOM ZIADNE WH NIC HRAL SOM NORMALNE AKO VIEM
- klto
- Amatér
Zdrz sa spamu. Kedze nesuhlasis s verdiktom demo bude opat prekontrolovane inymi CHH.
V rieseni.
V rieseni.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Ospravedlnujem sa ale viem ako to ej ze som nic nemal tka to enencham len tak
e.Dento - pohode, ale dalo sa to napisat aj slusne
e.Dento - pohode, ale dalo sa to napisat aj slusne
- klto
- Amatér
Re: [Vyriesene]CTF 1/ Nikoleta / KLTO
Na deme cheaty.
Moznosti mas vypsane vyssie.
Moznosti mas vypsane vyssie.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
ja nechapem ako to mam povedat nepouzivam ziadn cheaty jak to mam este napisat krucinal ?? sak toto nieje normalne
- klto
- Amatér
Zdravím. Patřím mezi pravidelné hráče CTF1 serveru, a Klta znám dobře. A to nejen jako hráče, ale i přes Facebook, kde spolu s některými dalšími fajn hráči, kteří hrají pravidelněji, sdílíme společný chat. Takže si troufám tvrdit, že k tomuhle mám co napsat.
Tímto bych chtěl vyjádřit své přesvědčení, že Klto není žádný cheater. Je to slušný hráč, který si dá říct. Vždy ctil zásady CTF serveru, a co jsem s ním nebo proti němu hrál, vždy jsem v něm viděl kvalitního hráče. Aim měl vždy dobrý, a AK používá rád - umí to s ním. Ale kvůli tomu že by měl AB, ne-li dokonce WH (z kterého byl údajně usvědčen), když není zvyklý nikde dlouho čekat? Klto je přímočarý hráč! A to myslím smrtelně vážně.
Je spoustu hráčů, které bych za více než půlrok, co na CTF serverech hraju (CS hraju celkem asi 11 let, tak si myslím, že vím, o čem mluvím), mohl jmenovat, že byli podezřelí z používání WH. Nebo jiného hacku. Ale Klta jsem nikdy nepodezíral, což si troufám tvrdit, že mluví samo za sebe. Naopak člověk, který Klta zřejmě zde nahlásil (byl to hráč Player, že?) patří mezi onu skupinu, u kterých bych nedal nic za to, že si pomáhají nedovoleně. Včera jsem ten večer s nimi také hrál, a plno lidí si tam na Playera stěžovalo. Klto se jím zkrátka nedal tak snadno porazit, a tak se mu Player chtěl dost možná jen za každou cenu pomstít.
Jak už je asi zřejmé, na závěr bych chtěl vyjádřit, že s tímto rozhodnutím (že Klto je cheater) nesouhlasím, a přimlouvám se za to, aby byl jeho případ znovu přezkoumán! Věřím, že pravda vyjde najevo, a Klto bude očištěn od těchto sprostých obvinění.
Tímto bych chtěl vyjádřit své přesvědčení, že Klto není žádný cheater. Je to slušný hráč, který si dá říct. Vždy ctil zásady CTF serveru, a co jsem s ním nebo proti němu hrál, vždy jsem v něm viděl kvalitního hráče. Aim měl vždy dobrý, a AK používá rád - umí to s ním. Ale kvůli tomu že by měl AB, ne-li dokonce WH (z kterého byl údajně usvědčen), když není zvyklý nikde dlouho čekat? Klto je přímočarý hráč! A to myslím smrtelně vážně.
Je spoustu hráčů, které bych za více než půlrok, co na CTF serverech hraju (CS hraju celkem asi 11 let, tak si myslím, že vím, o čem mluvím), mohl jmenovat, že byli podezřelí z používání WH. Nebo jiného hacku. Ale Klta jsem nikdy nepodezíral, což si troufám tvrdit, že mluví samo za sebe. Naopak člověk, který Klta zřejmě zde nahlásil (byl to hráč Player, že?) patří mezi onu skupinu, u kterých bych nedal nic za to, že si pomáhají nedovoleně. Včera jsem ten večer s nimi také hrál, a plno lidí si tam na Playera stěžovalo. Klto se jím zkrátka nedal tak snadno porazit, a tak se mu Player chtěl dost možná jen za každou cenu pomstít.
Jak už je asi zřejmé, na závěr bych chtěl vyjádřit, že s tímto rozhodnutím (že Klto je cheater) nesouhlasím, a přimlouvám se za to, aby byl jeho případ znovu přezkoumán! Věřím, že pravda vyjde najevo, a Klto bude očištěn od těchto sprostých obvinění.
- CEmentOS
- Amatér
Demo som ešte dal do CHH sekcie nech to pozrie iný CHH.
e.PuNko: tak na demo sme pozerali už 3 CHH, z toho jeden bol extremer ktorý je zástupca HL.CHH, a všetci sme sa zhodli na rovnakom verdikte - WH
e.PuNko: tak na demo sme pozerali už 3 CHH, z toho jeden bol extremer ktorý je zástupca HL.CHH, a všetci sme sa zhodli na rovnakom verdikte - WH
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2