• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]CTF 1
Zdravím, chtěl bych demo+ vyjádření od admina na tuto situaci.
Začala mapa de_cpl_mill kde jsem byl T. po té co jsem byl upozorněn na NPM jsem šel jako T pro naší vlajku. Naše vlajka se v ten moment nacházela u CT vlajky. Zabil jsem tedy CT vlajkonosiče a můj spoluhráč T vzal CT vlajku. Vybral si delší cestu a šel na žebřík. V ten moment na něj začali střílet zpoza rohu a já se je šel pokusit zastavit. Zabil jsem jednoho nebo dva (Nejsem si jistý)
A umřel. Byl jsem přehozen automaticky k CT. Tím pádem jsem měl za úkol jít pro naší CT vlajku. Moji spoluhráči vzali T vlajku a já si řekl že s tou naší vlajkou určo nepůjde k jejich vlajce, když jí ted vzali CTčka a střílí se tam.
Jako to často bývá, vlajkonosič jde na 99% s vlajkou na spawn, aby byl v bezpečí. V tento moment byl můj úkol získat tu vlajku zpět. Byly dvě cesty jak pro ní jít. Bud doprava kudy bych se dostal k jejich vlajce, jenže berme v potaz to co jsem vypsal před chviličkou. Proč by tam chodil, když se tam střílí. Rozhodl jsem se tedy jít doleva. Jakmile jsem vykoukl na T spawn a viděl že tam nikde není napadlo mě že musí tedy být zarohem u jejich vlajky. Chtěl jsem se tedy prostřílet a projít T spawn pro naší flag. Jenže jsem zemřel. V zápětí přišel ban. Zde nevidím z mé strany nic špatného.
Upozornění jsem dostal souhlasím, ale KICK nikde.
Upozornění-KICK-BAN
Neznalost admina...
http://leteckaposta.cz/418146475
Začala mapa de_cpl_mill kde jsem byl T. po té co jsem byl upozorněn na NPM jsem šel jako T pro naší vlajku. Naše vlajka se v ten moment nacházela u CT vlajky. Zabil jsem tedy CT vlajkonosiče a můj spoluhráč T vzal CT vlajku. Vybral si delší cestu a šel na žebřík. V ten moment na něj začali střílet zpoza rohu a já se je šel pokusit zastavit. Zabil jsem jednoho nebo dva (Nejsem si jistý)
A umřel. Byl jsem přehozen automaticky k CT. Tím pádem jsem měl za úkol jít pro naší CT vlajku. Moji spoluhráči vzali T vlajku a já si řekl že s tou naší vlajkou určo nepůjde k jejich vlajce, když jí ted vzali CTčka a střílí se tam.
Jako to často bývá, vlajkonosič jde na 99% s vlajkou na spawn, aby byl v bezpečí. V tento moment byl můj úkol získat tu vlajku zpět. Byly dvě cesty jak pro ní jít. Bud doprava kudy bych se dostal k jejich vlajce, jenže berme v potaz to co jsem vypsal před chviličkou. Proč by tam chodil, když se tam střílí. Rozhodl jsem se tedy jít doleva. Jakmile jsem vykoukl na T spawn a viděl že tam nikde není napadlo mě že musí tedy být zarohem u jejich vlajky. Chtěl jsem se tedy prostřílet a projít T spawn pro naší flag. Jenže jsem zemřel. V zápětí přišel ban. Zde nevidím z mé strany nic špatného.
Upozornění jsem dostal souhlasím, ale KICK nikde.
Upozornění-KICK-BAN
Neznalost admina...
http://leteckaposta.cz/418146475
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
[Vyriešené]CTF 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF 1
Ahoj , napomínal jsem tě víckrát, něž jednou už i minulé mapy jsem tě napomínal . Dostal si slovní upozornění ,pak jsem tě kickl po té následoval Ban . Myslím si ,že jsem postupoval, jak mám na víc jsem tě upozorňoval dvakrát a ty nic .
-
Panky77 - Pokročilý
Co to meleš ?
Admin má mít důkaz o zabanovaní hráče min 7dní v pc.
A za druhé jak asi mám předložit důkaz, když HLTV na CTF nefunguje.. A já si opravdu nebudu natáčet hru vždy když se připojím na server.....

Admin má mít důkaz o zabanovaní hráče min 7dní v pc.
A za druhé jak asi mám předložit důkaz, když HLTV na CTF nefunguje.. A já si opravdu nebudu natáčet hru vždy když se připojím na server.....
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
Panky77 píše:blablabla
Hráč zde popsal situaci, která se nezdá být závadná, po které si jej hned potrestal. Vyjádři se prosím k věci a neokecávej to..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj,takže popíšu situaci
2018-12-23 22:34:16 at už to nevidim. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_eldorado
2018-12-23 22:34:09 teplousek spawn kill nerob.
2018-12-23 22:39:15 vlajka. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
2018-12-23 22:39:12 teplousek. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
2018-12-23 22:40:07 teplousek. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
2018-12-23 22:40:05 Teplouske chod pro vlajku. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
3x upozornění v chatu myslím že jsem hráče upozorňoval víc než dost a stojím si za tím že jsem hráče potrestal adektvátně protože porušoval pravidla a podle mého chatu je vidět že i více hráču to tam dělalo a snažil jsem se vše stíhát ale ctf je rychli mod a sledovat několik hráču najednou je nemožné...
Na demu : http://leteckaposta.cz/570790481 po upozorněni v čase 1:52 dostaváš kick
Na demu : http://leteckaposta.cz/291549750 5:05 je zas vidět jak po 3 upozorněni v chatu 1 kicku bežíš na T spawn a děláš tam spawnkill a dostaváš ban
2018-12-23 22:34:16 at už to nevidim. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_eldorado
2018-12-23 22:34:09 teplousek spawn kill nerob.
2018-12-23 22:39:15 vlajka. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
2018-12-23 22:39:12 teplousek. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
2018-12-23 22:40:07 teplousek. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
2018-12-23 22:40:05 Teplouske chod pro vlajku. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
3x upozornění v chatu myslím že jsem hráče upozorňoval víc než dost a stojím si za tím že jsem hráče potrestal adektvátně protože porušoval pravidla a podle mého chatu je vidět že i více hráču to tam dělalo a snažil jsem se vše stíhát ale ctf je rychli mod a sledovat několik hráču najednou je nemožné...
Na demu : http://leteckaposta.cz/570790481 po upozorněni v čase 1:52 dostaváš kick
Na demu : http://leteckaposta.cz/291549750 5:05 je zas vidět jak po 3 upozorněni v chatu 1 kicku bežíš na T spawn a děláš tam spawnkill a dostaváš ban
-
Panky77 - Pokročilý
Z dôkazov, ktoré admin dodal je jasné, že táto sťažnosť je jedna veľká lož
Hlavne situácia, za ktorú si dostal ban... Opísal si ju úplne nevinne a napriek tomu bola v rozpore s pravidlami... Vlajku si mohol vidieť na radere a vyjadrenie, že si sa chcel k nej prestrieľať je smiešne, pretože si si doslova čupol na kraj spawnu a začal po všetkých strieľať 
Dostal si niekoľko slovných upozornení, kick a nakoniec ban
Admin konal správne...
Sťažnosť neoprávnená

Dostal si niekoľko slovných upozornení, kick a nakoniec ban

Admin konal správne...
Sťažnosť neoprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1