• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]CTF 1
Kick / Nevybalancování hry
"Iorek Byrnison" ( CTF 1 )
1104 STEAM_0:0:30242161 96 1:07:17 14 0
1) Mapa de_dust, byl jsem T, spoluhráč bral vlajku, šel přes dveře směr mid, já šel za ním na mid abych ho ochranil, zabil jsem asi 4lidi.
Poté jsem zemřel. Pan "Iorek Byrnison" mi napsal : "doprovázej". Předpokládám že jsem měl doprovázet asi vlajku, nebo snad babičku na nákup
nebylo to z toho slova zdřejmé. Proto jsem na to nebral nikterak ohled a napsal na svojí obranu: Nepiš.
Asi ho naštvalo že umřel, kdo ví. Na smrt asi nebyl zvyklej když celou dobu hrali over. Sám admin by snad měl vědět jak vyrovnat hru a nepřijde mi celkem fér 4vip u CT vs 0 u vip T. A ještě když to píše i jeden z teroristů.kuk
To je trošku k zamyšelní pro admina.
Jdeme tedy dál, neměl jsem náladu na to ,aby mě poučoval jak mám chránit vlajkonosiče, když mám nahraných tisíckrát více hodin než on.
Poté přišel instantní kick. kuk
Chránit vlajkonosiče neznamená chodit mu za prdelí a čekat až někdo přijde a zabije ho. Ty jakožto jeho ochrance mu máš krýt buď záda, nebo čistit cestu k vlajce, aby tu vlajku úspěšně donesl. Takže mě tady nebude poučovat nějakej sedlák z farmy jak hrát, když ani on sám neví jak má hra vypadat. Hrát over to by se mu líbilo.
Závěr - Měl by si stáhnout trošku to tvoje ego a hrát hru jak se má a né že si tam budete hrát over a budou tam 4 vip proti nikomu, to je celkem smutné.
"Iorek Byrnison" ( CTF 1 )
1104 STEAM_0:0:30242161 96 1:07:17 14 0
1) Mapa de_dust, byl jsem T, spoluhráč bral vlajku, šel přes dveře směr mid, já šel za ním na mid abych ho ochranil, zabil jsem asi 4lidi.
Poté jsem zemřel. Pan "Iorek Byrnison" mi napsal : "doprovázej". Předpokládám že jsem měl doprovázet asi vlajku, nebo snad babičku na nákup

Asi ho naštvalo že umřel, kdo ví. Na smrt asi nebyl zvyklej když celou dobu hrali over. Sám admin by snad měl vědět jak vyrovnat hru a nepřijde mi celkem fér 4vip u CT vs 0 u vip T. A ještě když to píše i jeden z teroristů.kuk
To je trošku k zamyšelní pro admina.
Jdeme tedy dál, neměl jsem náladu na to ,aby mě poučoval jak mám chránit vlajkonosiče, když mám nahraných tisíckrát více hodin než on.
Poté přišel instantní kick. kuk
Chránit vlajkonosiče neznamená chodit mu za prdelí a čekat až někdo přijde a zabije ho. Ty jakožto jeho ochrance mu máš krýt buď záda, nebo čistit cestu k vlajce, aby tu vlajku úspěšně donesl. Takže mě tady nebude poučovat nějakej sedlák z farmy jak hrát, když ani on sám neví jak má hra vypadat. Hrát over to by se mu líbilo.

Závěr - Měl by si stáhnout trošku to tvoje ego a hrát hru jak se má a né že si tam budete hrát over a budou tam 4 vip proti nikomu, to je celkem smutné.

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
[Vyriešené]CTF 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF 1
Ahoj, bol som tam takže sa vyjadrim.....
Tak za prvé over nebol keďže T, vyhrávali tuším 5:2 na flag..
Za druhé sam som šiel k T a hral som svami , takže vipko tam bolo( ja)
Za tretie áno máš doprevádzat vlajkonoše a ísť mu za chrbátom ....

Tak za prvé over nebol keďže T, vyhrávali tuším 5:2 na flag..
Za druhé sam som šiel k T a hral som svami , takže vipko tam bolo( ja)
Za tretie áno máš doprevádzat vlajkonoše a ísť mu za chrbátom ....

„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
[
nad tím se pozastavím když já se přehodil k CT které pŕohrávali vůči T 6:3 ač jak tvrdíš u T žádné vip nebylo? tak si tam byl ty a pak tam šel i kolega Wanted a ja s dalšim kolegou jsme byli pomoc u CT ... CT ač mělo více vip hráču v týmu nebyli schopné ukrást/ubránit vlajku ...
https://ctrlv.cz/IrPR
Ty nejsi vip? víš ono to není jen o tom kdo má vip jde o týmovou hru ale ty jako odborník na ctf to jistě znáš .... tam šlo o to že T byli šikovnější a hrali více týmově a uměli i vyřadit 3vip od ct i když sami měli v týmu jen 1 vip .. toť vše musíš i sledovat jak je ten tým schopnej ukrást/ubránit vlajku Lojzíku
Takže 1000x více hodin jak já ale nevíš co máš dělat nebo jak to mám chápat?
Teploušek: Total Connection Time: 0d 19:40:27h
Iorek Byrnison: Total Connection Time:16d 13:11:37h
Urážet mě můžeš jak chceš, ale akorát to ukazuje na to jaký si ty člověk
na svoji aroganci dojedeš to už ti tady sliboval Izmael.
super znáš teorii ale praxe vypadala jinak vlajkonoš šel tunelem a ty jsi bežel na mid směr ct spawn aby si mohl fragovat proto jsem tě upozornil ... na víc si tam byl už jako invis adrenalín ti uběhl a já se stihl i znovu narodit a stejně jsem tě našel na tom samém místě neměl si ani snahu doprovázet vlajkonoše šlo ti jen o fragy...
za aroganci kick
mapa skončila 11:9 bylo to vyrovnané... jistě to víš pomohl si přes svoji zkušenost T týmu až do konce ne? ajo byl si tam 2 minuty s cestou zjistil si že fragy nebudou tak sis řekl půjdu založit stížnost bez pádných důkazu a třeba to výjde a někomu uškodím ... Chtěl bych aby si dodal nějaké důkazy na to co tvrdíš a svoji teorii potvrdil ...
Já se ti ke všemu tady vyjádřil a tvrdím že lžeš a nemáš ani na to důkazy já na svoje tvrzení ano
Teplousek píše:Kick / Nevybalancování hry
nad tím se pozastavím když já se přehodil k CT které pŕohrávali vůči T 6:3 ač jak tvrdíš u T žádné vip nebylo? tak si tam byl ty a pak tam šel i kolega Wanted a ja s dalšim kolegou jsme byli pomoc u CT ... CT ač mělo více vip hráču v týmu nebyli schopné ukrást/ubránit vlajku ...
Teplousek píše:Předpokládám že jsem měl doprovázet asi vlajku, nebo snad babičku na nákup nebylo to z toho slova zdřejmé

Teplousek píše:Sám admin by snad měl vědět jak vyrovnat hru a nepřijde mi celkem fér 4vip u CT vs 0 u vip
Ty nejsi vip? víš ono to není jen o tom kdo má vip jde o týmovou hru ale ty jako odborník na ctf to jistě znáš .... tam šlo o to že T byli šikovnější a hrali více týmově a uměli i vyřadit 3vip od ct i když sami měli v týmu jen 1 vip .. toť vše musíš i sledovat jak je ten tým schopnej ukrást/ubránit vlajku Lojzíku

Teplousek píše: když mám nahraných tisíckrát více hodin než on.

Teplousek píše: Takže mě tady nebude poučovat nějakej sedlák z farmy jak hrát, když ani on sám neví jak má hra vypadat.

Teplousek píše:Chránit vlajkonosiče neznamená chodit mu za prdelí a čekat až někdo přijde a zabije ho. Ty jakožto jeho ochrance mu máš krýt buď záda, nebo čistit cestu k vlajce, aby tu vlajku úspěšně donesl.
super znáš teorii ale praxe vypadala jinak vlajkonoš šel tunelem a ty jsi bežel na mid směr ct spawn aby si mohl fragovat proto jsem tě upozornil ... na víc si tam byl už jako invis adrenalín ti uběhl a já se stihl i znovu narodit a stejně jsem tě našel na tom samém místě neměl si ani snahu doprovázet vlajkonoše šlo ti jen o fragy...

mapa skončila 11:9 bylo to vyrovnané... jistě to víš pomohl si přes svoji zkušenost T týmu až do konce ne? ajo byl si tam 2 minuty s cestou zjistil si že fragy nebudou tak sis řekl půjdu založit stížnost bez pádných důkazu a třeba to výjde a někomu uškodím ... Chtěl bych aby si dodal nějaké důkazy na to co tvrdíš a svoji teorii potvrdil ...
Já se ti ke všemu tady vyjádřil a tvrdím že lžeš a nemáš ani na to důkazy já na svoje tvrzení ano
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Ahoj, také jsem byl zrovna na serveru takže se trochu vyjádřím
za prvé:
Ano, znamená to přesně to,co jsi napsal, po celou dobu máš jít s ním, a chránit ho...
(viz pravidla):
za druhé:
Eh...Příjde mi jaksi zvláštní psát o adminovi ať "sklidní ego" zatím co ty tady píšeš takovéhle věci ?
Admin je z nějakého důvodu, a proto bych ti doporučoval pořádně nastudovat pravidla.
- Frisky
za prvé:
Chránit vlajkonosiče neznamená chodit mu za prdelí a čekat až někdo přijde a zabije ho. Ty jakožto jeho ochrance mu
Ano, znamená to přesně to,co jsi napsal, po celou dobu máš jít s ním, a chránit ho...

(viz pravidla):
V tomto móde ako som už spomínal je veľmi dôležité kryť toho čo nesie vlajku pretože jeho pohyb je spomalený a ťažko sa bez vašej pomoci dostane k cieľu!
za druhé:
Takže mě tady nebude poučovat nějakej sedlák z farmy jak hrát, když ani on sám neví jak má hra vypadat.
Eh...Příjde mi jaksi zvláštní psát o adminovi ať "sklidní ego" zatím co ty tady píšeš takovéhle věci ?

Admin je z nějakého důvodu, a proto bych ti doporučoval pořádně nastudovat pravidla.
- Frisky
Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
-
Friskyy - Kazatelův učeň
To co bylo předtím mě nezajímá a nemohl jsem to vědět když jsem tam nebyl logicky, mě zajímala daná situace. Ty si se nikam nepřehazoval když jsem hrál já. To lžeš zase ty. Ten tvůj kolega Wanted kterého tady zminuješ, přišel na server a někdo tam psal at jde k T. samozdřejmě šel k CT za svýma kamarádíčkama, protože proč by měl hrát proti nim že ?
Takže shrnutí - Když jsem došel na server byl jsem jako jediný u T. když si mě kickl byl jsi CT a stebou další tvojí kamaradíčci.
Takže po dobu mé přítomnosti jsem byl u T sám.
Opakovaní je matka moudrosti. To co bylo za mojí přítomnosti byl čistý over stvýma kamaradíčkama. Viz Wanted a jeho připojení k CT i přes výzvu aby šel k T.
Ty moc dobře víš kdo jsem a jak dlouho jsem ctf hrál, takže tady ze sebe nedělej šaška.
Komentář úplně z cesty.
na svoji aroganci dojedeš to už ti tady sliboval Izmael.
To už jsem slyšel nekolikrát. Jak od Coberttiho že mě zničí, tak od Kačeny, myslíš že se něco takového stalo ?
Ten tvůj arogantní kick taky ukazuje jakej si ..... Doplňit si to zvládneš
Doufám teda že na to máš dostatek IQ
za aroganci kick
Směr ct spawn jsem neběžel, to máš asi halucinace. Šel jsem směrem dolů když na mě stříleli 2ct ze zhora, jednoho jsem zabil druheho nahitoval, takže jsem hodil teleport a bežel ho dorazit. Tam jsem umřel. Takže tady nelži s nějakým CT spawnem.
To jak mapa skončila mě nezajíma. Po třetí ti opakuji jak cvičené opici, že mě zajímala daná situace, snad to už pochopíš.
A k těm přiblblým komentářům od těch tvým kamarádu se radši ani nebudu vyjadřovat. To mi za takovou pod úroveň nestojí.
To co bylo předtím mě nezajímá a nemohl jsem to vědět když jsem tam nebyl logicky, mě zajímala daná situace. Ty si se nikam nepřehazoval když jsem hrál já. To lžeš zase ty. Ten tvůj kolega Wanted kterého tady zminuješ, přišel na server a někdo tam psal at jde k T. samozdřejmě šel k CT za svýma kamarádíčkama, protože proč by měl hrát proti nim že ?
Takže shrnutí - Když jsem došel na server byl jsem jako jediný u T. když si mě kickl byl jsi CT a stebou další tvojí kamaradíčci.
Takže po dobu mé přítomnosti jsem byl u T sám.

Opakovaní je matka moudrosti. To co bylo za mojí přítomnosti byl čistý over stvýma kamaradíčkama. Viz Wanted a jeho připojení k CT i přes výzvu aby šel k T.

Ty moc dobře víš kdo jsem a jak dlouho jsem ctf hrál, takže tady ze sebe nedělej šaška.
Komentář úplně z cesty.

To už jsem slyšel nekolikrát. Jak od Coberttiho že mě zničí, tak od Kačeny, myslíš že se něco takového stalo ?
Ten tvůj arogantní kick taky ukazuje jakej si ..... Doplňit si to zvládneš

Směr ct spawn jsem neběžel, to máš asi halucinace. Šel jsem směrem dolů když na mě stříleli 2ct ze zhora, jednoho jsem zabil druheho nahitoval, takže jsem hodil teleport a bežel ho dorazit. Tam jsem umřel. Takže tady nelži s nějakým CT spawnem.
To jak mapa skončila mě nezajíma. Po třetí ti opakuji jak cvičené opici, že mě zajímala daná situace, snad to už pochopíš.

A k těm přiblblým komentářům od těch tvým kamarádu se radši ani nebudu vyjadřovat. To mi za takovou pod úroveň nestojí.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
Vidím že to nemáš pokope.....Ten tvůj kolega Wanted kterého tady zminuješ, přišel na server a někdo tam psal at jde k T. samozdřejmě šel k CT za svýma kamarádíčkama, protože proč by měl hrát proti nim že ?.
Takže celý čas pripojenia na hru som bol za T ....neviem čo tu píšeš nezmysly....
Ty si frajer....
... klamstvo za klamstvom
Si v sťažnosti na adminov takže dôkaz musíš mať
ty.
Takže celý čas pripojenia na hru som bol za T ....neviem čo tu píšeš nezmysly....
Ty si frajer....

Si v sťažnosti na adminov takže dôkaz musíš mať

„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
2021-01-15 18:46:20 Hero! nejake vipko by se nam hodilo no:D de_dust
2021-01-15 18:46:33 |ETL| Frisky Wanted půjde de_dust
2021-01-15 18:46:38 WanTed kde de_dust
2021-01-15 18:46:40 |ETL| Frisky T de_dust
2021-01-15 18:46:40 WanTed som tu de_dust
2021-01-15 18:46:59 |ETL| Frisky (Team) Běž k T prosím de_dust
2021-01-15 18:47:02 panGibs já tam byl, ale hodilo mě to k ct) de_dust
2021-01-15 18:47:10 WanTed (Team) ok de_dust
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=16260
2021-01-15 18:46:26 Connect I connected to the server. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2021-01-15 18:46:30 Entry I entered the game. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2021-01-15 18:46:33 Team I joined team "CT" (Counter-Terrorist). Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2021-01-15 18:47:19 Death Teplousek killed me with ak47. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2021-01-15 18:47:19 Team I joined team "TERRORIST" (Terrorist). Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
Máš pravdu v tom, že admin Wanted šiel najprv k CT, ale že tam ostal aj napriek výzvam je lož. Možno si mohol byť chvíľu jediné VIP v teame, ale po príchode spomínaného admina ste boli už dvaja

Aká bola situácia na serveri môžem súdiť tiež len podľa dodaného screenu, kde vidno, že CT mohli mať v tom momente prevahu v killoch, ale na vlajky dosť prehrávali

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1