I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] CTF#2 --> Admin/ka nick: Co jeeeee

Příspěvekod Repi1K97 » 18 pro 2017, 18:14

1. Popis situace: Zdravím opäť sa tu idem posťažovať takže začnem takto začala sa mapa italy a prišla admin/ka či kto to je pozdravil som ju :) ona mi napísala do pmky či som normálni :) nechápal som prečo mi to napísala a prečo sa tak zachovala CT tam začali robiť spawnkill a ich ani neupozornila nič proste hrala ďalej kašlala na to ale prejdime k veci hrám si a hrám a odrazu kickla bez dôvodu nick Ice-B :) to som nechápal prečo že pre nejaké jedno slovo ako som dobre čítal v chate no a potom som sa jej opýtal prečo sa ma spýtala či som normálni a aby mi to vysvetlila proste na niečo na mňa naražal/a po chvíľke som dostal 1 kick vrátil som sa a som napísal niečo v zmysle že je adminka a nekontroluje si tu spawnkill atď ale že dáva kicky bez dôvodu dostal som druhý kick :) nasralo ma to a keď som sa vrátil opäť napísal som že keď je admin tak sa jeho/jej báť :) dostal som na 10 min chatban takže chcem vysvetlenie od tohto admina/ tejto adminky :) nič zle som nespravil a ani som nenadával možno tam ušlo jedno alebo 2 slová :) ale zachovala sa ako úplný nováčik admin :)
2. Důkazy: bohužial neurobil som si screen tak si to nájdite cez HTLV :) alebo cez konzolu :)
Repi1K97
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] CTF#2 --> Admin/ka nick: Co jeeeee

od Rumcajz » 18 pro 2017, 18:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CTF#2 --> Admin/ka nick: Co jeeeee

Příspěvekod UnderKACENKA » 18 pro 2017, 20:58 VIP

Ahoj
Nechápu proč si tu na mně stěžuješ,ale k věci.Připojila jsem se na server pod jiným nickem abych hlídala server jestli je vše
v pořádku.Jenže první tvá reakce jelikož máš steam a víš že jsem to já tak byla /ahooj kackoooo/hádej proč jsem si dala jiný nick? Už na serveru jsem ti psala že nato možná přijdeš,prostě jsem nechtěla aby někdo věděl že je na serveru admin,a proto jsem ti napsala do PM jestli jsi normální myslela jsem že tě to napadne,ale nééé ty jsi začal rejpat a psát blbosti.Nejdříve jsem tě upozornila,ale prd platný potom si dostal kick ale to bylo asi taky k ničemu proto si dostal ban na 10 minut. Zmínil si že Ice-B
dostal kick tak ho dostal za toto : https://imgur.com/a/vQ9dZ / https://imgur.com/a/EplQ8 A věř že si ego opravdu nehoním.
No a ty jsi dostal ban za toto: https://imgur.com/a/cwXmy / https://imgur.com/a/IwaQu
Hraješ na ctf dost dlouho abys věděl jak se máš chovat.Opravdu tam nejsem pro srandu králiků aby ses smál a ptal se jestli dostaneš ban zato ze tě na něco upozorňuji.
To je asi vše hezký večer Kačenka.
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Repi1K97 » 18 pro 2017, 22:05

Moja zlatá CTFčko hrajem ani nie týždeň ale ako som si všimol minule si nebanovala spawnkill na mape dust2 na CTF #1 :) nejdem to tu rozoberať ale nabudúce si dávaj pozor na spawnkill a nie len že to tak necháš a hráš si ďalej :)
Repi1K97
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UnderKACENKA » 18 pro 2017, 22:33 VIP

Noo takže zase jsi na omylu a lžeš. Tvé připojení ríká něco jiného : 2017-12-10 10:12:57 Připojit Připojil jsem se k serveru.
To není týden a proto jak jsem napsala že už bys měl vědět jak se chovat.Mám pocit že se nepřipojuješ na server abys všímal
jestli něco banuju nebo ne.Ty jsi tam proto aby sis užil hru a ne abys mi radil co mám a nemám dělat.Taky mám právo si zahrát
a ty třeba ani netušíš co dělám proto aby hra byla příjemná.
ps. příště neprozrazuj že je admin na serveru protože nevíš proč tam je třeba sleduje cheatera aby ty a ostatní hráči měli hru bez
problému. ;)
To je vše Kačenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 19 pro 2017, 15:00 VIP

Zdravím,

adminka postupovala v ohledě kicku i banu správně, neboť jsi nadával i provokoval, takže nemůžeš čekat nic jiného.
Admini mají právo si také zahrát a nemusí být pouze ve spectu a kontrolovat spawn kill, pokud chceš pomáhat s hlídáním serveru, máš si také požádat o práva, když si admin neplní povinnost, máš podat hned stížnost a ne nadávat mu ve hře či provokovat.

Projel jsem tvůj chat a jediné co dodělám za adminku je to, že budeš zbaven na nějakou chvilku možnosti psát do chatu:

http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... php?bid=69

V případě, že se to bude opakovat tvé nehodné chování, bude ti růst ban exponenciálně. Doporučuju si nad sebou zamyslet.

Stížnost zamítám
.
Hezké svátky.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy