• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] CTF / AKADEMIK
Nick ve hře: =(*HS_FacTorY*)=*SaBiNkA*
Nick na fóru: sabinka98
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:0:191412730
Sekce, kde chcete akademika: CTF
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=617940
Proč chci akademika: vadí mi ako hráči sa urážajú sa servery , áno aj ja som sem tam niekoho urazila ale to už som musela nedám si od niekoho skakať po hlave (aj keď viem že s nádavkov nič nevyriešim ale nedala som si povedať ) .. ALE ! .. teraz to nerieším s nádavkamy nahlasím ich do PP dostanú ban ja som spokojná oni sú spokojný a chcela by som sa stať adminkov udržiavať poriadok na všetkých CTF serverov lebo často sa tam porušujú pravidlá už len tým že neplnia mód CTF serveru
Moje prohřešky na GS nebo jinde: mala som jeden alebo dva bany za nadávky myslím neviem už si to moc nepamätám
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: nie ešte som nebola akademik a preto to chcem skúsiť
Nick na fóru: sabinka98
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:0:191412730
Sekce, kde chcete akademika: CTF
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=617940
Proč chci akademika: vadí mi ako hráči sa urážajú sa servery , áno aj ja som sem tam niekoho urazila ale to už som musela nedám si od niekoho skakať po hlave (aj keď viem že s nádavkov nič nevyriešim ale nedala som si povedať ) .. ALE ! .. teraz to nerieším s nádavkamy nahlasím ich do PP dostanú ban ja som spokojná oni sú spokojný a chcela by som sa stať adminkov udržiavať poriadok na všetkých CTF serverov lebo často sa tam porušujú pravidlá už len tým že neplnia mód CTF serveru

Moje prohřešky na GS nebo jinde: mala som jeden alebo dva bany za nadávky myslím neviem už si to moc nepamätám

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: nie ešte som nebola akademik a preto to chcem skúsiť

-
sabinka98 - Amatér
[Zamítnuto] CTF / AKADEMIK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF / AKADEMIK
Nezdá se mi, že bys to řešila v klidu, Hlstats říká něco jiného. Zkus napravit své chování a za 10 dní si požádat znova, až to budeš mít vše v pořádku. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1