• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] CTF / [SGA] Death <3
Ahoj, chtěl bych požádat o admin prává na Capture The Flag serverech.
Nick ve hře : [SGA] Death <3
Nick na fóře : DeathCZ
Profil na fóře : deathcz-u56333.html
Věk : 16
Steam nick : Death <3
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=78798
Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál) Jediný ban co jsem kdy měl tak ten byl ChatBan protože mě 1 hráč furt obviňoval že jsem cheater a já byl čístý, a on mi nevěřil a tak jsem "omylem" začal nadávat.
Něco o mě Ahoj, chodím do 8 třídy na Základní škole, někdy ve volném čase trávím venku s přáteli, jinak hraji hry na počítači, rád hraji na Capture The Flag, hlavně na 2jce !
. A jsem přátelský.
Proč bych jsem chtěl být adminem? Pomáhat kde všude půjde, zbavit servery CtF cheatrů.
Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál) Jediný ban co jsem kdy měl tak ten byl ChatBan protože mě 1 hráč furt obviňoval že jsem cheater a já byl čístý, a on mi nevěřil a tak jsem "omylem" začal nadávat.
Něco o mě Ahoj, chodím do 8 třídy na Základní škole, někdy ve volném čase trávím venku s přáteli, jinak hraji hry na počítači, rád hraji na Capture The Flag, hlavně na 2jce !

Proč bych jsem chtěl být adminem? Pomáhat kde všude půjde, zbavit servery CtF cheatrů.
Death<3

-
DeathCZ - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] CTF / [SGA] Death <3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF / [SGA] Death <3
DeathCZ píše:Ahoj, chtěl bych požádat o admin prává na Capture The Flag serverech.
Steam ID : STEAM_0:1:213660220
Něco o mě Ahoj, chodím do 8 třídy na Základní škole, někdy ve volném čase trávím venku s přáteli, jinak hraji hry na počítači, rád hraji na Capture The Flag, hlavně na 2jce !. A jsem přátelský.
Death<3

-
DeathCZ - Kolemjdoucí
Re: CTF / [SGA] Death <3
Zdravím,
tvoje vyjadřování na serveru je otřesné, nejraději bych ti i teď udělil další chatban. Nemáš ani nahraný dostatečný počet hodin a neprojevil jsi žádnou snahu v podobě nahlašování hříšníků do PP. Jdi do akademie a poté to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.
tvoje vyjadřování na serveru je otřesné, nejraději bych ti i teď udělil další chatban. Nemáš ani nahraný dostatečný počet hodin a neprojevil jsi žádnou snahu v podobě nahlašování hříšníků do PP. Jdi do akademie a poté to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1