• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] CTF - ETL KANY
Dnes (26.05.2025) ETL KANY bezdôvodný KICK následne ban za nadávky 12 hodín proste to čo som tu už riešil ohľadom neho zas klasika sa opakuje... najprv nahnevať hráča a potom dávať bany ako sorry deje sa to pravidelne sním a už som na to upozorňoval a žiadal vedenie nech to rieši ale ako vidím zas nič.
Poviem Vám len toľko ako tento človek čo robí je nonsense. V prvom rade ráno keď nik není na serveri tak tam čupí v specte samozrejme AFK a zbiera aktivitu čo je prvá úbohosť, ale ako vidím gamesites cele už smeruje niekde takže chápem ... potom keď príde ma random kickne aby ma nasral, keď nesiem vlajku a ked prídem a napíšem hráčovi že aha teraz mi da zas kick ten kkt tak mi da ban za nadávky
bez akejkoľvek inej nadväznosti proste prvá sprava hned ban 12 hodín. Milión krát som tam a hráči píšu nonstop somariny a dostanú 15 upozornení potom ban na hodinu. Nehovoriac o tom čo mi urobil minule a priznal sa ked mi dal "omylom" ban za reklamu na dlhšie a poveda,l že miss clickol.
Každopádne čo sa týka nahlásenia vyriešme to tu raz a navždy - nech ETL KANY doloží svoj záznam z dneska 26.05.2026 čas od 13:15 - 13:25 a odkáže ma na dôvod kicku nech si nejaký vymyslí, to som zvedavý lebo tam sedel 3 hodiny v specte tak dačo nájde isto než bol afk ak natáčal. A nech mi objasní dôvod banu na chat.
Vec číslo 2 ak niekto osobne pozná tohto človeka dám Vám 500€ za informácie o jeho osobe a bydlisku a vyriešim to rovno aj za gamesites lebo sorry, ale presne vďaka takýmto ľudom to tu umiera.
Poviem Vám len toľko ako tento človek čo robí je nonsense. V prvom rade ráno keď nik není na serveri tak tam čupí v specte samozrejme AFK a zbiera aktivitu čo je prvá úbohosť, ale ako vidím gamesites cele už smeruje niekde takže chápem ... potom keď príde ma random kickne aby ma nasral, keď nesiem vlajku a ked prídem a napíšem hráčovi že aha teraz mi da zas kick ten kkt tak mi da ban za nadávky

Každopádne čo sa týka nahlásenia vyriešme to tu raz a navždy - nech ETL KANY doloží svoj záznam z dneska 26.05.2026 čas od 13:15 - 13:25 a odkáže ma na dôvod kicku nech si nejaký vymyslí, to som zvedavý lebo tam sedel 3 hodiny v specte tak dačo nájde isto než bol afk ak natáčal. A nech mi objasní dôvod banu na chat.
Vec číslo 2 ak niekto osobne pozná tohto človeka dám Vám 500€ za informácie o jeho osobe a bydlisku a vyriešim to rovno aj za gamesites lebo sorry, ale presne vďaka takýmto ľudom to tu umiera.
Get Better
- JumperS
- Amatér
[V] CTF - ETL KANY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF - ETL KANY

Prva vec, to ze som v specte a ty mi nieco pises a ja na to nereagujem neznamena, ze som afk. Skoda minat energiu na teba.
Kick bol bol za to ze si zobral flagu a este si cakal a daval spawn kill.
Mute na 12 hodin preto, lebo sa to stale opakuje a ty si sa ocividne nepoucil.
Nehovoriac o tom čo mi urobil minule a priznal sa ked mi dal "omylom" ban za reklamu na dlhšie a poveda,l že miss clickol.
K tomuto som sa ti vyjadril, ze som ti chcel dat ban za nadavaky nie za reklamu a ze som sa pomylil
Ty si to asi pleties dokaz mas dodat ty nie ja !
K tomuto ti poviem len tolko, ze ti poslem IBAN, kde mi mozes poslat 500 € a poslem ti moju adresu

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
dodaj dôvod banu nemáš žiadny ... už som to tu raz zažil s podobným primitívom normálne je nonsesne čo si napísal že som sa zastavil ? veď sa musím brániť a ked je mapa kde je flag pred spawnom čo mam robiť nechať sa zabiť ? alebo mám strieľať za behu ? proste si mimo a to že to tu nechceš dať to potvrdzuje.
Ty si permanentne každé ráno afk v specte, ked je prázdny server načo to tu popieraš ? však sme tam 2 hodiny hrali boli tam spawn campy a si bol afk veď načo tu zase mútiš vody povedz normalne som úbožiak bol som afk ako každý deň prišiel som zbadal som jumeprs igora dal som mu bezdôvodný kick potom ban a som veľký primitív a ospravedlňujem sa. toto napíš a je to uzavreté proste. Ty tu popieraš veci, ktoré su úplne jasné tak potom sa nečuduj, že čo povieš je na smiech, zatiaľ čo tam s nami hral tweety a ešte som mu písal nech ta kickne lebo zbytočne sme boli nevyrovnaný kvôli tebe v specte. Všetko sa to dá dohľadať v hlstats a ak je tu niekto normálny vo vedení a v admin teame a obetuje 10 minút času tak si to hádam pozrie vyžiada si od teba záznam a vysvetli ti aké su práva a povinnosti admina a už budeme mať kľud všetci do budúcna od veľmi jednoduchého a pomstychtivého primitíva.
Ty si permanentne každé ráno afk v specte, ked je prázdny server načo to tu popieraš ? však sme tam 2 hodiny hrali boli tam spawn campy a si bol afk veď načo tu zase mútiš vody povedz normalne som úbožiak bol som afk ako každý deň prišiel som zbadal som jumeprs igora dal som mu bezdôvodný kick potom ban a som veľký primitív a ospravedlňujem sa. toto napíš a je to uzavreté proste. Ty tu popieraš veci, ktoré su úplne jasné tak potom sa nečuduj, že čo povieš je na smiech, zatiaľ čo tam s nami hral tweety a ešte som mu písal nech ta kickne lebo zbytočne sme boli nevyrovnaný kvôli tebe v specte. Všetko sa to dá dohľadať v hlstats a ak je tu niekto normálny vo vedení a v admin teame a obetuje 10 minút času tak si to hádam pozrie vyžiada si od teba záznam a vysvetli ti aké su práva a povinnosti admina a už budeme mať kľud všetci do budúcna od veľmi jednoduchého a pomstychtivého primitíva.
Get Better
- JumperS
- Amatér
dodaj dôvod banu nemáš žiadny
zas ma ten kk t kickne aha. - za to ze mi permanetne nadavas mas ban na chat
- k tomu kicku, ked zoberies flagu mas ist prec nie tam kempit a cakat kym niekto pride, keby hned ides prec tak ta nema sancu dobehnut.
Uz ma nebavi ako ma stale urazas a zaraza ma,pouzijem tvoje slova, ze taky "primitiv" ako ty chcel byt adminom ...
hej presne takTy si permanentne každé ráno afk v specte,

Praveze dnes to bolo vynimocne, ze som bol na servery inokedy o takom case nebyvam, az niekedy navecer okolo 8-9
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
kľudne môžeš klamať koľko chceš to, že každé ráno si afk na serveri v specte je vidno načo to popieraš nechápem, ale neni to pointa tejto témy asi si moc tupý, že sa snažíš tu zahmlievať každopádne každá tvoja odpoveď bez pridaného dema je zbytočná ... lebo iba tu opisuješ situáciu ktorú možeš dokázať demom a kedže klameš tak ho tu nedáš ... ani sa viac nestrápňuj a počkáme si na demo.
BTW to že si napísal permanetne je tiež lož v hlstats sa môžeš pozrieť na chat bol si na servery 2 hod. afk a nepadla jediná nadávka a ako náhle si mi dal kick si dostal 1 správu a to som sa ťa ešte spýtal či to myslíš vážne a potom som napísal správu kde som, ťa ani nemenoval ani nič iba že aha ako ma ten kk t zas kickne
. proste to je v hl stats kámo tak čo tu splietaš o permanentnom nadávaní, proste ty klameš bez dôkazov a hlavne proti jasným faktom proste si výslovne primitívny človek.
Všetkých čitateľov odkazujem pre potvrdenie príbehu na hstats-chat je tam celá história komunikácie ktorá vlastne žiadna nebola ako tvrdí kany takže tak.
Úbožiak si, vždy si bol a vždy aj budeš nakoľko zneužívať pravá aby si mal zadosťučinenie že si mi dal ban v hre je fakt úbohé, nejde ti to v hre nejde ti to v živote ako vidím proste 12 ročná mentalita tam si asi aj ostal a vždy ostaneš.
BTW to že si napísal permanetne je tiež lož v hlstats sa môžeš pozrieť na chat bol si na servery 2 hod. afk a nepadla jediná nadávka a ako náhle si mi dal kick si dostal 1 správu a to som sa ťa ešte spýtal či to myslíš vážne a potom som napísal správu kde som, ťa ani nemenoval ani nič iba že aha ako ma ten kk t zas kickne

Všetkých čitateľov odkazujem pre potvrdenie príbehu na hstats-chat je tam celá história komunikácie ktorá vlastne žiadna nebola ako tvrdí kany takže tak.
Úbožiak si, vždy si bol a vždy aj budeš nakoľko zneužívať pravá aby si mal zadosťučinenie že si mi dal ban v hre je fakt úbohé, nejde ti to v hre nejde ti to v živote ako vidím proste 12 ročná mentalita tam si asi aj ostal a vždy ostaneš.
Get Better
- JumperS
- Amatér
Napisem uz len tolko.... rodicia su na teba isto hrdy 

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Určite sú pretože nemusím zneužívať práva aby som si pohonkal ego ty primáč.
Get Better
- JumperS
- Amatér
Odhliadnuc od tejto témy ty a ja veľmi dobre vieme aká je situácia a pravda a je mi ťa strašne ľúto to čo robíš a ako po mne ideš výslovne po mne je to úbohosť a baví ma, že žijem v tvojej hlave zadarmo už dlhu dobu a ake dno prerážaš svojím správaním. V tvojej histórií banov je krásne vidno ako sa focusuješ na mňa a obaja vieme že teraz je to síce prvý raz čo to riešim cez forko ale totožná situácia sa stala už veľa krát a ver mi ja si to začnem točiť aj tie tvoje ranné afk v specte a obetujem čas na to aby si o tie práva prišiel a potom tvoj jediný životný úspech byť adminom na mŕtvej hre a mŕtvej platforme skončí ty 0.
Get Better
- JumperS
- Amatér

Mozme dat deal, za kazde demo so mnou rano ako budem afk ti poslem ja 500 €

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Tak posli demo.
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Já demo netočil, Kanyho jsem ve spectu viděl. Dokonce mi hráči psali, ať ho kicknu. Nechtěl jsem, neviděl jsem důvod. Nemohu vědět, jestli někoho nespectuje. Na serveru navíc bylo pár lidí, tak ani slot nikomu nezabíral.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Aj keď ste sa obaja zhodli, že šlo o streľbu na spawn po zobratí vlajky, tak bez dema nedokážem posúdiť, či bol kick oprávnený alebo nie... Následná nadávka, aj keď nepriama, bola smerovaná na admina, takže ban bol oprávnený.
Čo sa týka afkovania admina, včera bol Kany naozaj AFK v specte niekoľko hodín. Podľa hlstats sa to však stalo prvýkrát za posledný mesiac, takže určite nejde o niečo pravidelné alebo "permanentné"
Čo sa týka afkovania admina, včera bol Kany naozaj AFK v specte niekoľko hodín. Podľa hlstats sa to však stalo prvýkrát za posledný mesiac, takže určite nejde o niečo pravidelné alebo "permanentné"

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
To sranduješ teraz extremer ? Veď ho vyzvi nech dodá demo a vybavené a rovno mu pošlem IBAN nech mi pošle tie peniažky, keď tu tak honostne klamal, že nebol afk. A k tomu že podľa hl. stats to bolo prvý raz tak ti poviem, že si sakra zle pozeral a nebolo to prvý raz je to bežné že ráno je prázdny server a iba kany v specte veľa krát fakt často a ked som dal tuto otázku na serveri aj hráčom mi to veľa potvrdilo a vyzvem ich rád nech ti to tu prídu napísať lebo asi ste sa v hl stats stratili a stačí si pozrieť chat v hl stats tam to hráči potvrdzujú ... ale zavolám ich aj sem keď vidím že štatistiky asi nie su vaša silná stránka čo dokazuje aj už spomínaný postupný úpad platformy gamesites čo mi je fakt mega ľúto...
PS: keby si sa pohrabal viac našiel by si aj správy kde mu ráno možno mesiac dozadu nadávam v chate aby som dokázal že je afk keď tam nik nebol iba on. Proste vec jasná jak facka a stále ju nechcete priznať.
Podobný problém som tu už s jedným adminom dávno riešil na inom servery ale výsledok situácie, kedy bol admin vyzvaný sa ospravedlniť za provokatívne správanie a neprimeraný prístup k mojej osobe bol razantný a v tej dobe sa gamesites ešte vedelo postaviť aj na stranu hráča, keď taká situácia nastala. Dnes vždy je admin bez chyby aj keď štatistiky a dôkaz ktorý by mal mať k dispozícií sú dostupné a stačí ich zverejniť tak nikdy neni chyba na Vašej strane čo má obrovský vplyv na celý chod portálu.
PS: keby si sa pohrabal viac našiel by si aj správy kde mu ráno možno mesiac dozadu nadávam v chate aby som dokázal že je afk keď tam nik nebol iba on. Proste vec jasná jak facka a stále ju nechcete priznať.
Podobný problém som tu už s jedným adminom dávno riešil na inom servery ale výsledok situácie, kedy bol admin vyzvaný sa ospravedlniť za provokatívne správanie a neprimeraný prístup k mojej osobe bol razantný a v tej dobe sa gamesites ešte vedelo postaviť aj na stranu hráča, keď taká situácia nastala. Dnes vždy je admin bez chyby aj keď štatistiky a dôkaz ktorý by mal mať k dispozícií sú dostupné a stačí ich zverejniť tak nikdy neni chyba na Vašej strane čo má obrovský vplyv na celý chod portálu.
Get Better
- JumperS
- Amatér
BTW práve mi dal ďalší nezmyselný ban ale už iba na 10 minút asi sa bál
normálne odporúčam všetkých na vetu za ktorú som dostal ban.
normálne peak kanyho života, životný ban zo siene slávy
v hlstats nájdete v chate ctf1 - 28.5.2025 - 20:57 - jediná veta ako sa napojil
hend ban
joj tvoja úbohosť nemá hraníc. 

Get Better
- JumperS
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2