Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] CTF / PusinQa

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 24 říj 2016, 17:06

Dobrý den, chtěl bych požádat o práva na serverech CTF

Nick ve hře: PusinQa :*
Nick na webu: PusinQaMucinQa
Profil na webu: pusinqamucinqa-u12732.html
Věk: 18let
Steam nick: PusinQa :*
Steam ID: STEAM_0:0:65294303
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=64048

Bany/prohřešky: Na jiném portálu nehraji, ale gamesites toho na mě pamatuje asi hodně.. Myslím, že Awe by mohl vyprávět (1-1,5roku zpátky dokonce "Trvale zamítnut"). Teď tady mám 6 banů vesměs za to stejné.. dá se říct, že mé stížnosti na ně mluví samy za vše.. a i po všech stížnostech ke mě konkrétní admini změnili přístup (aspoň to tak vypadá). Samozřejmě to ty bany neomlouvá a byly většinou správně dané.. i když jsem většinou reagoval na adminy. Jediný ban od Cobrettiho byl zcela zasloužený, protože jsem si ten jeho nick spletl s adminem, který byl cca po týdnu vyloučen - neuměl se chovat, tak jsem se k němu choval stejně (což ten ban samozřejmě neomlouvá).. Myslím a doufám, že už teď s nikým nemám problém a se všemi vycházím dá se říct v klidu. Některých banů lituji (přehnané debaty s Kačenkou), ale je to asi zbytečné..

Něco o mě: Ještě jednou dobrý den, jmenuji se Martin a studuji na SPŠ Stavební, kde jsem ve 3. ročníku. Před rokem a půl jsem přestal hrát fotbal a začal jsem se plně věnovat pískání(2,5roku). Takže kromě toho, že jsem student.. tak se věnuji naplno Rozhodčím a od této sezóny jsem začal trénovat malé kluky. Konkrétně trénuji 2x týdně šestileté a 2x týdně desetileté kluky. Jsem za oba moje koníčky strašně rád, protože mě baví práce s lidma/dětma (i když někteří rodiče/diváci jsou občas oříšek :D) a ještě za to mám zaplaceno.. Mám taky malého bráchu o kterého se často starám a občas spolu hrajeme i JailBreak servery, protože ho baví dávat příkazy ve hře :D Mám toho celkem dost ať už je to škola, rozhodčí a tréninky, jsou s tím spojené i různé přednášky a školení.. Proto jsem rád když po celém dni přijdu domů a můžu se trošku odreagovat právě u CSka či filmu. Nejčastěji už delší dobu hraji CTF servery, kde jsem se delší dobu rozhodoval, jestli zažádat o práva a pomoci.. jestli je vůbec šance přes mou minulost práva dostat.. To nechám na vás.. já od toho čekám další zkušenost co se týče práce s lidmi (je to zase něco jiného než s nimi osobně jednat) a doufám, že vám taky pomůžu s chodem serveru a tak zpříjemním i ostatním hráčům hru. Myslím si, že jsem vtipný a se všemi se snažím vycházet dobře a spravedlivě, ale když někdo se mnou nejedná fér nebo se mě snaží nějak urážet.. tak se k němu chovat mile taky nebudu.

Kdyby jste měli nějaký dotaz na mě, či by nějaká informace neseděla.. tak napište, já rád odpovím ;)

PS: Akademií jsem prošel a zkušenosti s AMX taky mám.. (tak snad nějaký plusový bodík :D )

Děkuji všem, co si přečetli žádost až sem.. teď už budu jen doufat v kladné vyřízení, a tak přeji krásný zbytek dne, PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

[Zamitnuto] CTF / PusinQa

od Rumcajz » 24 říj 2016, 17:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CTF / PusinQa

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 říj 2016, 17:08

Zamítnuto

Vaše zpráva obsahuje 9 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 24 říj 2016, 18:25

Nevím, jestli sis to četl.. ale bod "Prečo by som chcel na GS adminovať" jsem zahrnul do bodu "Něco o mě".. Škoda, že jsi to hned zamítl..
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 26 říj 2016, 20:06

Kdyby to neudelal on, udelal bych to ja.

e. Izmael: Nebo taky já..
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů