I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Ctf - Tweety *** @HLSA

Příspěvekod Poukesticek23 » 27 kvě 2025, 20:11

STEAM_0:1:38524087 Tweety

Napojil server, absolutně nevěděl o co ve chvíli jde a začal se angažovat do hry až až. *** jsem ho za to, že kempí spawn, neměli jsme vlajku, hráli jsme 4v2 z toho můj Teammate Byl AFK, měli Vlajku a Tweety si v Invisu Kempil spawn a zabíjel koho viděl, **** jsem ho a přišel KICK (BEZDŮVODNÝ) TY **** jeden. To máme za PRVÉ, Jedeme DAL, Chlapec mě NAŘKNUL z toho, že JEN Lítám po MAPĚ a HUNTIM SI SCORE! COŽ NEBYLA ABSOLUTNĚ PRAVDA! Donesl jsem vlajku 6x a KDYBY pan ADMIN, byl tak zkušený *** jeden, tak by věděl, že pokud doneseš vlajku, tak ti to Dává SCORE, Debile, aspoň si nastuduj MOD předtím, než začneš MUDROVAT, Když už si chtěl tak moc hrát PODLE pravidel Šašku, tak si všímej svých TEAMMATŮ, kdy DONESETE VLAJKU a Hned na to do SEKUNDY už jí bere někdo znovu, takže mi tady *** vysvětli *** jak je to možné a o TOM že hrajete OVER ti taky dlouhodobě nevadilo, užíval sis co? Tímto ŽÁDÁM HLSA o přezkoušení tohoto šaška z Konkrétního modu, pokud ovšem neprojde, tak NEBUDE mít ŽÁDNOU pravomoc, banovat a jinak zasahovat do HRY!

JAKOŽTO správný admin, by ses měl k SITUACI vyjádřit a NAPSAT zde PRAVDU JAK TO BYLO + Určitě sis točil celou dobu DEMO, pokud ovšem ne, tak Co děláš v AT? Banuj mě za nadávky, mám to v ***, Pokud vidím proti sobě hrát ***, co nedodržuje Základní pravidla, tak budu nadávat kolik CHCI! A TY MI V TOM ROZHODNĚ nezabráníš. Pokud ovšem budete chtít demo Odemě, tak smůla, *** mě kicknul a DEMO mám poškozené, děkuji moc :) Takže okamžitě sem dodáš své demo, BEZ Vyčasování, aby se KONKRÉTNÍ HLSA mohl podívat na všechny tvé PROHŘEŠKY. Nejradši bych na tebe vyčasoval HLTV, ale to jak všichni víme, NEEXISTUJE :)

POZDRAVUJE POUKYY ***
Poukesticek23
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Ctf - Tweety *** @HLSA

od Rumcajz » 27 kvě 2025, 20:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ctf - Tweety PÍČUS @HLSA

Příspěvekod Poukesticek23 » 27 kvě 2025, 20:38

29:00 - Do 15 Sekund Odnese hráč Denny VLAJKU, na to HNED bere další hráč VLAJKU do VTEŘINY z ADMINOVA TÝMU, jak situace pokračuje dál? Absolutně to neřeší, nenařkne svého spoluhráče a nijak mu nevysvětlí, že to dělat NESMÍ, NEDOSTANE KICK za očividné nedonášení VLAJKY Děkujeme PRÁVA Dolů

DEMO

MOJE DEMO PO KICKNUTÍ! Před kickem se ODEHRÁVALA situace nahoře zmíněná! Děkujeme
Poukesticek23
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Ctf - Tweety *** @HLSA

Příspěvekod eXtr3mer » 27 kvě 2025, 21:50

Aj keď nemám záujem riešiť sťažnosť plnú nadávok, tak som sa na demo pozrel a jediné čo môžem adminovi vytknúť je over, ktorý minimálne na deme neriešil...

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy