• Stránka 1 z 1
[V] CTF1/Revenge/Eliza Graves
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Revenge
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Eliza Graves
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:61304693
[=] Zabanovana IP: 77.242.95.62
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Hraji 2 mapy a hned dostanu ban.. Nebyly tam zádné náznaky, vsechno je sound a radar. Prosím o prozkoumání dem ze dvou map nejakými zkušenějšími adminy, kteří tomu rozumí.
Nejsem VIP
[=] Dostal jsi trest od admina: Revenge
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Eliza Graves
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:61304693
[=] Zabanovana IP: 77.242.95.62
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Hraji 2 mapy a hned dostanu ban.. Nebyly tam zádné náznaky, vsechno je sound a radar. Prosím o prozkoumání dem ze dvou map nejakými zkušenějšími adminy, kteří tomu rozumí.
Nejsem VIP
- Zoyer
- Kolemjdoucí
[V] CTF1/Revenge/Eliza Graves
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF1/Revenge/Eliza Graves
Moravany píše:hh tuto CHH ani nevedia, že hráč má nejaký radar v hre, natož zvuk..
Tak snad mi to tu ten admin, ktery dostal pred par hodinama prava, vycasuje. Nema tu zadne hlaseni na webu, krome jednoho speedhacku, ktery pozna snad kazdy.. Jak naborari vi ze pozna cheaty? Bude banovat kazdeho kdo bude mit vice killu nez umrti..
- Zoyer
- Kolemjdoucí
Ahoj, dema ke stažení zde: https://www.uschovna.cz/zasilka/QYW5HD7HY79S8CYC-ZKF/
elizaGraves.dem:
vyčasování:06:20 předmíření na kenobi
06:25 Davida jsi ani slyšet nemohl
06:30 hodně zvláštní předmíření
08:13 jasné předmíření přesně na štěpícího hráče
Elizza.dem
10:46 si všimneš Davida a jdeš
10:59 tam dojdeš a přesně víš
11:18 přesně víš že ti příjde hráč
11:49
elizaGraves.dem:
vyčasování:06:20 předmíření na kenobi
06:25 Davida jsi ani slyšet nemohl
06:30 hodně zvláštní předmíření
08:13 jasné předmíření přesně na štěpícího hráče
Elizza.dem
10:46 si všimneš Davida a jdeš
10:59 tam dojdeš a přesně víš
11:18 přesně víš že ti příjde hráč
11:49
- Reveen
- CS 1.6 Admin
Demá budú preverené v CheatHunter sekcii.
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt.
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [CHH] CTF1/Revenge/Eliza Graves
prvni demo
6:20 slysel jsem zvuk invisu, myslel jsem ze to je enemy, predmireni to neberu, protoze pri prvnim vykuku jsem vedel ze neni hned za levym rohem tak sem miril hned dal
6:25 to si pis ze sel slyset podle radaru sem vedel ze tam nemam spoluhrace, ti byli smerem ke spawnu
6:30 ani ne, hraci maji velky speed a pokud vyjde hned u rohu co se deje docela casto, tak si musis predmirit dal ode zdi
8:13 predmireni podle zvuku, vim ze neni moc blizko ke me, takze mi nevyjde hned u rohu
6:30 a 8:13 sou rozdilne playe.. v 6:30 jsem si pockal na enemy nez vyjde, v 8:13 jsem je sel rushnout
druhe demo
10:46 v case 10:43/44 slo slyset dupani napravo, vedel jsem ze tam jde hrac, proto jsem se vratil a sel jsem naokolo a doufal ze ho vycapu, ale nikde jsem ho nepotkal, dokonce muzes videt ze v 10:58 jsem se podival za roh, protoze jsem ho proste hledal a v 11:00 jsem slysel dupnuti, takze bylo jasne kde je
11:18
to nemuzes myslet vazne, nesu flagu, slysim ho dupat z dalky a tak si ho pockam, nasledne vim ze mi dupe zezadu david tak si taky pockam..
11:49 sel jsem doleva protoze jsem chtel napsat /dropflag, nevyslo protoze emeny se uz podle zvuku blizili.. jedno CT proslo ale ja vedel podle zvuku o 2..
spectil si me uz i na predchozi mape.. z toho nemas demo? z te italy? vsak si tam videl, ze se mi tam enemy schovavali za bedny a ja o nich nevedel.. i tady najdes dost casu, ktere me prekvapili, co sem necekal..
Kdyz se podivas na celkovou hru, tak vidis ze hraju porad stejne a hodne vyuzivam radaru a zvuku..
Doporucim ti vypnout si ty texty, sou zbytecne a jen zavazi.. Ja kdyz spectuju tak mam zaple jen cary, aby mi toho co nejmene zavazelo.
6:20 slysel jsem zvuk invisu, myslel jsem ze to je enemy, predmireni to neberu, protoze pri prvnim vykuku jsem vedel ze neni hned za levym rohem tak sem miril hned dal
6:25 to si pis ze sel slyset podle radaru sem vedel ze tam nemam spoluhrace, ti byli smerem ke spawnu
6:30 ani ne, hraci maji velky speed a pokud vyjde hned u rohu co se deje docela casto, tak si musis predmirit dal ode zdi
8:13 predmireni podle zvuku, vim ze neni moc blizko ke me, takze mi nevyjde hned u rohu
6:30 a 8:13 sou rozdilne playe.. v 6:30 jsem si pockal na enemy nez vyjde, v 8:13 jsem je sel rushnout
druhe demo
10:46 v case 10:43/44 slo slyset dupani napravo, vedel jsem ze tam jde hrac, proto jsem se vratil a sel jsem naokolo a doufal ze ho vycapu, ale nikde jsem ho nepotkal, dokonce muzes videt ze v 10:58 jsem se podival za roh, protoze jsem ho proste hledal a v 11:00 jsem slysel dupnuti, takze bylo jasne kde je
11:18

11:49 sel jsem doleva protoze jsem chtel napsat /dropflag, nevyslo protoze emeny se uz podle zvuku blizili.. jedno CT proslo ale ja vedel podle zvuku o 2..
spectil si me uz i na predchozi mape.. z toho nemas demo? z te italy? vsak si tam videl, ze se mi tam enemy schovavali za bedny a ja o nich nevedel.. i tady najdes dost casu, ktere me prekvapili, co sem necekal..
Kdyz se podivas na celkovou hru, tak vidis ze hraju porad stejne a hodne vyuzivam radaru a zvuku..
Doporucim ti vypnout si ty texty, sou zbytecne a jen zavazi.. Ja kdyz spectuju tak mam zaple jen cary, aby mi toho co nejmene zavazelo.
- Zoyer
- Kolemjdoucí
Re: [CHH] CTF1/Revenge/Eliza Graves
Demá nedostatočné, ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
Máš UB, môžeš ísť hrať.
Máš UB, môžeš ísť hrať.

Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [V] CTF1/Revenge/Eliza Graves
Muzu se jen zeptat proc ten ban je porad evidovany, jen neaktivni/vyprsely/unbanned? To vypada jako kdybych si koupil unban a tedy ty cheaty mel.. Nemelo by se to smazat uplne ? Kdyz je to fail ban?
e.Kyber: V prípade unbanu, či už od CHH tímu, alebo cez kúpu unbanu ostane vždy ban v banliste zapísaný, iba je skrytý a nezobrazuje sa medzi aktívnymi banmi.
e.Kyber: V prípade unbanu, či už od CHH tímu, alebo cez kúpu unbanu ostane vždy ban v banliste zapísaný, iba je skrytý a nezobrazuje sa medzi aktívnymi banmi.
- Zoyer
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1