Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[vyřešeno] CTF1 / V1K1ING / PhoneiX

Příspěvekod PhoneiX » 19 lis 2016, 20:19

Dobrý den dneska se mi stalo že mě zabanoval za udajny kemp... rád bych teda viděl ten dukaz že jsem kempil.
Admin gamesites A zaroven chci na něho podat stižnot:) za neplněni povinosti :)

Dodávam Server CTF1 Nick *Underwold*PhoneiX
PhoneiX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] CTF1 / V1K1ING / PhoneiX

od Rumcajz » 19 lis 2016, 20:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban PhoneiX

Příspěvekod DiXiE01 » 19 lis 2016, 20:54

Včera se mi to stalo i "adminky" Kačenky která mi dala ban za údajné přehazování. Admin Anubis mě stále přehazoval od T k CT. I přesto že jsem od začátku mapy hrála za T. Nevím proč zrovna mě když byli asi další 3 lidi ve spectu. Tak jako Kačenka kickuje. Pokud vím ke kicku musí mít důvod? Nenavážela jsem se do ní a plnila jsem herní mód. Když jsem se zeptala na důvod odpověď jsem nedostala. A taky bych požadovala důkaz 30min. banu a 6h banu na chat. Asi už se to nedozvím no .) A mám důkaz že Adminka Kačenka neplní své povinnosti a nadržuje. Nejde mi poslat příloha takže klidně pokud bude možnost pošlu jí.
DiXiE01
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Server CTF1 / Gamesites / *Underwold*PhoneiX

Příspěvekod MaxwellCZE » 20 lis 2016, 12:44

Topic byl promazán od spamu a od vyjádření hráčů, adminů, kteří se zde vyjadřovat nemají.

Změněn název topicu, aspoň podle toho co víme.
Prosím o dodání výpisu z konzole, který se ti ukáže po pokusu o napojení na server. (více ve vzoru unban žádostí)

Dixie, od tohoto jsou stížnosti na adminy, kde předložíš nějaký důkaz v podobě screenu nebo dema. V případě, že chceš důkaz k banu, který ti byl udělen podej si svojí žádost o unban podle vzoru.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Re: Server CTF1 / Gamesites / *Underwold*PhoneiX

Příspěvekod Obetniovce » 20 lis 2016, 15:28

Dixie: Přehazoval jsem tě protože jsi se sám přehazoval(a) do druhého týmu i když byl poměr vyrovnaný a ty jsi tím znevýhodňoval(a) tým ze kterého jsi se přehodil.

4. Autobalance
Pokud tě autobalance či admin přehodí do nějakého týmu, tam taky zůstaneš :!: . Je zakázané se po takovém přehození samovolně navrátit zpět do týmu, ze kterého si byl přehozen!
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Re: Server CTF1 / V1K1NG / *Underwold*PhoneiX

Příspěvekod Hon » 20 lis 2016, 22:21

Ahoj,
nepřesné informace již od začátku. Ban nebyl za kemp, viz. odkaz banlist.

Banující admin - V1K1NG, byl kontaktován, aby se vyjádřil k situaci. Zároveň jsem pro zpřesnění změnil předmět topicu.

K druhému příspěvku - vyjádření admina máš, pokud nesouhlasíš, založ si samostatný topic, kde se budeme situací zabývat.

Díky.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Re: [v řešení] CTF1 / V1K1ING / PhoneiX

Příspěvekod V1K1NG » 20 lis 2016, 23:24

Čau ban jsi dostal, jelikož si neplnil mod hry, tak jak by si měl.
http://imgur.com/a/tZiIF
Dole 14:29-14:52, tam je spawn, ty si běhal do okna, zpátky přebít a do okna místo, abys šel na flag anebo pryč, kdekoli jinde bych to tolik neřešil, ale když je full server a ty tam takle běháš kolečka, tak tam budeš před tim spawnem neustále, tam se prostě nemáš tolik zdržovat a jít flag nebo když to nejde, tak pryč.
12:19 flag tam není a vaši taky neměli a ty místo krytí vlajkonoše si tam čekal, tvuj úkol je udělat maximum pro to, abyste ji donesli, když s nim nejdeš, nekryješ ho, někdo proběhne a vrátí ji a vy bod nedáte (což každý na ctf určitě x-krát zažil).
8:55 vzal hráč profi-diktator vlajku a 8:23 dal hráč Underworld Dixie bod a ty si byl pořád na tržišti, já sem samozřejmě viděl, že ti tam nejprve běhali, jenže tvuj problém je, že ty se ho už potom krýt nevydáš ani, když už tam nejsou.

Jo a ke konci
6:19 vzali ste vlajku a 6:12 už si tam zase stál a nešel s ním.

A ještě na závěr, neboj se, viděl sem, že si i ty někdy vlajku vzal, což je super, tak se to má dělat, ale to neznamená, že když ji nemáš zrovna ty, tak na mod budeš kašlat.
V1K1NG
Amatér
Amatér

Re: [vyřešeno] CTF1 / V1K1ING / PhoneiX

Příspěvekod Hon » 22 lis 2016, 23:06

Důkazy jsou jasné.
Povinností na CTF je krýt vlajkonoše, opačné počínání je proti pravidlům. Tvůj zájem v těchto momentech nebyl hrát týmově, ale sobecky na fragy. Takové počínání kazí hru, opačnému týmu, o to více např. v mapě cs_italy, kde mají ve hře převahu T.

Admin postupoval správně. UB žádost se zamítá.

Zůstává odemčeno na případné připomínky, potom zamykám.

Edit: 24.11. bez komentáře, zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Unban Žádost