• Stránka 1 z 1
[vyreseno] CtrlV
Zdravím,
Můj problém se úplně netýká CSka, avšak spíš mého nahlašování do PP.
Problém mám na stránce CtrlV pomocí které dodávám Screenshoty, vždy jse mi hned načetla max to zabralo 5 sec , ale v poslední době musím počkat přibližně 30-100 sec než se stránka naběhne. Úplný problém to není, ale je to takové na nic.
Zde je screen co se děje když kliknu na CtrlV.cz , potom musím počkat cca 1min
PS: V levém dolním rohu se mi zobrazuje "Navazování TSL spojení k fonts.googleapis.com..."
Netýká se to uplně CSka, takže pochopím když se to řešit nebude, ale budu rád za pomoc. Předem díky!
Můj problém se úplně netýká CSka, avšak spíš mého nahlašování do PP.
Problém mám na stránce CtrlV pomocí které dodávám Screenshoty, vždy jse mi hned načetla max to zabralo 5 sec , ale v poslední době musím počkat přibližně 30-100 sec než se stránka naběhne. Úplný problém to není, ale je to takové na nic.
Zde je screen co se děje když kliknu na CtrlV.cz , potom musím počkat cca 1min
PS: V levém dolním rohu se mi zobrazuje "Navazování TSL spojení k fonts.googleapis.com..."
Netýká se to uplně CSka, takže pochopím když se to řešit nebude, ale budu rád za pomoc. Předem díky!
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
[vyreseno] CtrlV
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CtrlV
Ok, budu to stejně dělat přes CtrlV, s ostatními stránkami nemám zkušenosti, kdyby se to napravilo nebo kdybyste měli pro to nějaké řešení budu rád. (Možná časem přejdu na jiné stránky)
Díky za pomoc!
Díky za pomoc!

Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
Re: CtrlV
Nepotrebujes zadne velke zkusenosti 

- zmacknes printscreen
- https://imgur.com/upload
- ctrl + v
- zkopirujes link z prohlizece

-