I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Cukráreň Alžbetka neznalost pravidel.

Příspěvekod Urby29 » 13 bře 2017, 19:53

Na Jb7 se prupojil v cca 20:00 Cukrázeň Alžbetka. Dal mi ban na 12hodin a mute do chatu. Ano mute je opravneny protoze jsem nadaval z důvodu move od ct. A od kdy se nepouziva prikaz "budete dobihat na moje výstřeli"? Na jine ct začal ze se na nej nrma divat. Nevim proc. Potom di hraje s micem. Bouzel demo nemam protoze jsem mnel notebook a nebyl jsem doma. Takze by se to sekalo a bylo by to k nicemu. A givuje zbrane. Dekuju Panda.
Urby29
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Cukráreň Alžbetka neznalost pravidel.

od Rumcajz » 13 bře 2017, 19:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cukráreň Alžbetka neznalost pravidel.

Příspěvekod 420liver » 14 bře 2017, 11:22

Takže, aby sme tu začali, už len to je základ že nesplňuješ podmienky na to, aby si sa mohol sťažovať na A-Team portálu gamesites.cz pretože nemáš demo.

Príkaz "dobiehajte na moje výstreli" sa nepoužíva napríklad preto, lebo ak by nejaké Tčko spravilo vzburu a začalo utekať preč, ty by si poňom vystrelil a nikto z hráčov by tam nešiel, mali by dostať kill.
Pre podobný dovod sa nepoužíva príkaz "utvorte radu rameno na rameno" lebo keď sa nejaké Tčko niekam otočí, už nieje logicky rameno na rameno a má mať kill, čo je sprostosť jak aj táto tvoja sťažnosť.

"Na jine ct začal ze se na nej nrma divat"

Tejto vete absolutne nechápem, skús napísať čo si tým myslel.

"Potom di hraje s micem."

Ak som simon, a staviam atrakciu pre T nemyslím si že sa tým hrajem s loptou. :D

"A givuje zbrane"

Všetci sme sťastní a radostne naladení že hráčom hádžem zbrane. Ukáž mi dôkaz kde hráčom hádžem zbrane a potom sa o niečom môžeme baviť. (PS: Nechcem ťa sklamať, ale ja tu tiež môžem napísať že máš WH a všetky cheaty aké existujú, ale bez dôkazu nezmôžem nič.)

Aby som sa k tomu ešte vyjadril z tej druhej strany 1.Nabudúce si tú svoju sťažnosť aspoň 3x prečítaj, aby bola gramaticky správne aspoň z 50% a nestrápňuješ sa tu zbytočne pred všetkými.
2. Mute by si nedostal na 12h keby si na servery nepreukazoval všetkym svoje pubertálne výjavy a nenadával tam a slušne sa tam vyjadroval, ako to robí človek s IQ nad 20.
3. Prečítaj si vzor na písanie sťažností -> vzor-staznosti-t77999.html

+nechápem čo je na tejto sťažnosti "neznalosť pravidiel, prosím o dodatočné vysvetlenie

Tu je screenshot z pandovho správania na serveri: http://prntscr.com/ejrhsv
Hráč dostal ban na 12h lebo som ho upozornil, a nie raz, asi 2x tam písal nadávky typu pi+e, ko+ot a tak podobne.

S pozdravom
-Oliver
Pamätaj si jedno, nemôžeš byť dokonalý keď nemáš nepriateľov!
Keď nemáš nepriateľov, ešte vždy to nieje ono.
420liver
Amatér
Amatér

Re: Cukráreň Alžbetka neznalost pravidel.

Příspěvekod byLife » 14 bře 2017, 22:06 VIP

Ahoj,

vyjádření admina tu máš.
Teď nechápu tu stížnost nějak, když si se sám přiznal, že si dostal oprávněný ban.
Admin ti zde taktéž odůvodnil, proč se nesmí používat tento příkaz.
Pokud nemáš demo, jak si támhle s tím hraje a dělá tohle a tohle, nemá cenu to potom ani psát, jak si kope do míče atp...

Stížnost neoprávněná.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy