I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] čus nesmyslny ban + stupidni kick

Příspěvekod childhood » 09 zář 2022, 14:56 VIP

No, chtěl by jsem se zeptat proč jsem dostal kick a následně 10 minutový ban od admina na Mirage.

dik za vyřešení

Hráč ktery mi nadaval a provokoval spolu se svoji kid crew: "S4n1x3ls" STEAM_1:1:642617273 1:s 38 0 active 786432
Admins: "gotweN" STEAM_1:1:454424033 59:59:59 35 0 active 393216

Výpis:
Hráč Player
Steam ID STEAM_1:1:618751870
Steam3 ID [U:1:1237503741]
Steam Community 76561199197769469
Datum a čas 09-09-22 15:47
Délka 10 min
Vyprší 09-09-22 15:57
Důvod [Chat] Provokace
Zabanován adminem gotweN
Místo banu Gamesites.cz ^Mirage Only #1 | !knife !gloves
Celkem banů 10 (search)Hráč Player
Steam ID STEAM_1:1:618751870
Steam3 ID [U:1:1237503741]
Steam Community 76561199197769469
Datum a čas 09-09-22 15:47
Délka 10 min
Vyprší 09-09-22 15:57
Důvod [Chat] Provokace
Zabanován adminem gotweN
Místo banu Gamesites.cz ^Mirage Only #1 | !knife !gloves
Celkem banů 10 (search)

Chci se zeptat proč jsem dostal ban. Podle mě když položím otázku "je adminská povinnost dodržovat pravidla admine" a jestli to admin bere jako provokaci tak potom asi má psychické potíže se sebeovládáním nebo tak něco,
ale to samozřejmě není všechno..

Na serveru jsou dva admini a nevšimnou si hráče, který mi nadává do mojí mamky, za což je pokud se nepletu 12 hodinový ban, takže logicky admin by měl umět číst a vnímat svět kolem sebe a měl by takového hráče spravedlivě potrestat, takže mi přijde, že když já dostal kick za to, že jsem chtěl baitnout CT bombou, za což jsem poté dostal kick od admina což je totálně irelevantní a stupidní od admina... protože logicky když mám u sebe pistol tak tam nehodím pistol... čím pak budu střílet..

K tomu banu, dle mého jsem Ti nic nedělal. Nahlašoval jsem ti tam hráče, že mi nadával a taktéž mě provokoval a vůbec si to neřešil, tak prosím o vyjádření, samozřejmě to dopadne tak že vytáhnete moje bany v csgo a tím to skončí, že ano?
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

[V] čus nesmyslny ban + stupidni kick

od Rumcajz » 09 zář 2022, 14:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: čus nesmyslny ban + stupidni kick

Příspěvekod FROZENNko » 09 zář 2022, 16:46 VIP

No... takže..

Tvá otázka zní, proč jsi dostal ban? Hm ještě k tomu jenom 10ti minutový hmm..

Byla mi na tebe podána stížnost, že tam jedeš do lidí. Přišel jsem na server a první co jsem viděl, že se s někým hádáš. Upozornil jsem vás všechny 3 nebo kolik vás bylo + ještě jsem dodal přímo na tebe "to platí i pro tebe". Co se týče adminských pravidel ti může být asi jedno. Navíc nedostal si mute za "adminský pravidla" co si myslíš ty ale za to, že ti nestačil ten kick a musel si pokračovat dál.. navíc mam pocit, že to byli narážky na mě.

Co se týče, že jsme byli 2 na serveru admini uplně nevím (až teda pak nás tam bylo dost) ale nikdo ti do rodiny nenadával, po mute si jel ty svoje trapný trashtallky atd.

To jak si dostal kick za to, že si vyhodil bombu.. hmm přijde ti normální házet bombu jak decoy?

Nebudu se tu víc rozepisovat, už tak je to ztráta mého času u tohoto příspěvku.

Navíc ti gratuluju, že si se ukázal i jiným adminům co byli na serveru a měli tu čest tě potkat a poznat.

Zbytečný se tu rozepisovat.
FROZENNko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod childhood » 09 zář 2022, 18:50 VIP

Žádám aby to řešilo vyšší vedení (HLSA/Hlavní admin) Děkuji!

e.PuNko: stačí SA, ja to riešim s nimi
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod polskasila » 12 zář 2022, 23:42 VIP

Čau,
takže malé shrnutí - admin ti tu píše, že ti dal kick za nějaké připomínky v chatu. Podle HLStats kick i mute za chat oprávněný, od 2022-09-09 15:40 výše, zase tam čtu věty typu "jinak budes zas na forku nahlasenej:D." etc., to tu je pořád dokola už x let. Mimochodem, je tam i spoustu jiných věcí, za které bys ten desetiminutový mute mohl dostat.

Oháníš se tu tím, že ti někdo nadával. Nevidím tu však bohužel žádné demo, ani screeny, ani další důkaz o tom, že tomu tak skutečně bylo. Ty máš vždy šanci využít PP a hráče sám nahlásit, a pokud je přítomen admin na serveru, potřeboval bych tedy důkaz, že to skutečně neřeší a něco se tam děje. Bohužel, já teď nemám čas hledat v x dní starém demu, kdo ti kde nadával a kdo to řešil/neřešil, pokud chceš, do pár dní to dodej s vyčasováním a adminy i nadávající hráče za to dodatečně potrestáme. Takto však ani nevím, koho bych měl za co banovat nebo trestat.

Poslední věc, ke které bych se vyjádřil, je "kick za bombu". Nějak z toho kontextu vašich zpráv nechápu, jestli jsi dostal 2 kicky, jestli za bombu/chat, každopádně záleží opět na situaci. Samozřejmě bombu jako "decoy" můžeš vyhodit v rozumné situaci, kdy vás zbývá pár a opravdu to použiješ jako návnadu, ale vyhodit bombu v 8v8 situaci, aby na ni viděla půlka CT týmu, je nesmysl. I tak si myslím, že tam by byl kick zbytečný. Bohužel, to opět bez dema těžko posoudím a nemám se o co opřít.

Vyřešeno.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [V] čus nesmyslny ban + stupidni kick

Příspěvekod childhood » 13 zář 2022, 06:54 VIP

Čest,
demo dodám do dneška, jen mi dejte čas, to demo má 300 MB. ;)
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] čus nesmyslny ban + stupidni kick

Příspěvekod childhood » 13 zář 2022, 07:31 VIP

childhood píše:Čest,
demo dodám do dneška, jen mi dejte čas, to demo má 300 MB. ;)

e: Bohužel nemůžu doložit demo, protože ho máte zabugovaný a nevidím ani svůj chat na demu natož svoje jméno v tabulce,
opravdu jsem potěšen touto informaci :oops:
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy