Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Dĺžka banov

Příspěvekod Cecooo » 13 dub 2014, 17:10 VIP

Zdravím Vás, tento topic zakladám, keďže prichádzam s návrhom na dlhšie bany na Jailbreak serveroch.
Myslím si, že nadávka na rodinu by mala byť trestaná viac ako 24 hodín. Každý je najviac citlivý na svoju rodinu a myslím si, že 24h je proste málo. Veď za MFK je deň a aj ten môžte dať pomocou neovládania pravidiel....

Časy keď bol FK za 4 hodiny boli super :) Myslím si, že tie bany sú fakt dosť krátke

Čo vy ste spokojní s dĺžkami banov ? Zmenili by ste niečo ?
Aký majú na toto názor ľudia z hora ? :)
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Dĺžka banov

od Rumcajz » 13 dub 2014, 17:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dĺžka banov

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 13 dub 2014, 17:16

bany netreba, zbytočná vec
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Diesko » 13 dub 2014, 17:33

Já bych změnil max. ban za MFK. Úmyslný MFK, když hráč příjde na server a několik map vyvražďuje bez důvodu hráče, bych dal klidně i na 2 dny. Neúmyslný MFK, kde se tedy jedná o přeřeknutí, chybu v metrixu, apod. bych zkrátil třeba jen na 12, nebo 8 hodin (+/-).

Každý admin to může ale banovat jinak, nebo i nebanovat, když MFK dá hráč omylem a omluví se. To buď nebanuje nebo může dát na 2 hodiny jako FK ;) ..

Nicméně, na ty nadávky bych nic neměnil ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hoover » 13 dub 2014, 17:35 VIP

Bolo tu už riešené niekoľkokrát, stále to bolo zamietnuté s tým, že si nebudú "odplašovať" hráčov dlhými banmi. I keď nesúhlasím s opakovanými nadávkami 2 hod. Niekto iba adminovi povie "admin koko*" a dostane ban na deň, iný spamuje koko*, koko* a má iba 2 hodiny, tak to je trochu schyzofrenické. Každopádne by som aj prijal dlhšie bany problémových hráčov (opakovaný MFKillery, atď.)
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Diesko » 13 dub 2014, 18:16

HooveR píše:Bolo tu už riešené niekoľkokrát, stále to bolo zamietnuté s tým, že si nebudú "odplašovať" hráčov dlhými banmi. I keď nesúhlasím s opakovanými nadávkami 2 hod. Niekto iba adminovi povie "admin koko*" a dostane ban na deň, iný spamuje koko*, koko* a má iba 2 hodiny, tak to je trochu schyzofrenické. Každopádne by som aj prijal dlhšie bany problémových hráčov (opakovaný MFKillery, atď.)

když to dělají opakovaně, tak se může ban prodloužit přes banlist ;) stačí najít někoho kdo to může dělat .. :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Cecooo » 13 dub 2014, 18:24 VIP

Každopádne predĺžiť nadávky na rodinu : aspoň 2 dni :D
Aspoň keď je to opakované. To, že sa to predĺži neodtiahne hráčov, práve naopak viacerí ostanú. Príkladne keď mne niekto útočí na rodinu, hneď idem inam

K tomu úmyselnému MFK : 1.) Ak na serveri nieje admin nemusí vždy na to prísť, že vôbec nejaký MFK bol.
Veľakrát admin prišiel a dal mu ban na 2 hodiny. Hráč chodí na server s úmyslom dávať MFk a kaziť hru.

2.) neskúsený hráč si zahrá na Simona, omylom vyzabija polku hráčov a dostane na deň

Je v tých banoch trošku nesúlad. A nezdá sa mi to fér.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod WARNING » 13 dub 2014, 18:46 VIP

Kedysi bol za "No mik" 4 hodiny. Dnes, prehoz alebo 15 min. V minulosti si hráči rozmysleli či pôjdu k CT bez mikrofónu alebo nie lebo sa to trestalo 4 hodinami. Toto isté platí aj pri iných reasonoch. Nie je to o tom že by sa hráči odrádzali ale keď si niekto povie "Dám si MFK však dostanem iba na deň" tak niečo nie je v poriadku...
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod CZPeTeR » 13 dub 2014, 18:55

Blbost.
Mě to vyhovuje,jak to je teď,protože kolik lidí je nových,neumí to,udělá blbost a bude muset čekat 4 hodiny,jen kvůli FK,aby se to mohl učit znova.
Spíše by bylo dobré,kdyby se kickovalo z důvodama. :)
CZPeTeR
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 13 dub 2014, 19:02

ja by som dal za umyselny mfk iba 2h ..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod WARNING » 13 dub 2014, 19:03 VIP

CZPeTeR píše:Blbost.
Mě to vyhovuje,jak to je teď,protože kolik lidí je nových,neumí to,udělá blbost a bude muset čekat 4 hodiny,jen kvůli FK,aby se to mohl učit znova.

Je rozdiel keď dá niekto FK a ospravedlní sa, že sa to učí, že nabudúce sa to už nestane a keď niekto dáva permanentne MFK´s.
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheShreek » 14 dub 2014, 20:23 VIP

Ahoj.

Bany jsou nastavené takhle z nějakého důvodu. Nevidím důvod proč to měnit, přece chceme aby naše servery byli plné a né poloprázdné. I když uznávám, že někdo by si zasloužil i delší ban. Ale zas na druhou stranu, hráč dostane ban a má šanci si uvědomit, co děla špatně. Pokud si to neuvědomí není problém mu dát ban znovu ... ;)
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod eryteemo » 15 dub 2014, 09:17

Dřív se za FK dávali 4 hodiny, za MFK tuším týden, za rodinu taky. Delší bany MFKáře neodradí....Házení k T vůbec nebylo, všechno se rovnou banovalo.
Mimochodem, ještě jsem neviděl, aby dal admin celý den simonovi, který se omluví nebo přizná chybu. Hráči se v tu chvíli samozřejmě cítí ukřivděně, ale co jsme jenom lidi a je to jenom hra :)
Hráči bez micu u CT stejně dlouho nevydrží, na mým "domovským" jb3 jsou po odpolednech aj 8 adminů naráz a minimálně jeden tam vydrží až do večera ;) Dávat 4 hodiny za no mic je blbost ;)
Imho je současný systém častého banování na krátkou dobu 10-15 minut lepší než ten předcházející, protože hráč si daleko rychlejc osvojí pravidla a zároveň je to větší trest než kick, který neřeší většinou vůbec nic...
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
eryteemo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Diesko » 16 dub 2014, 12:55

eryteemo píše:Dřív se za FK dávali 4 hodiny, za MFK tuším týden, za rodinu taky. Delší bany MFKáře neodradí....Házení k T vůbec nebylo, všechno se rovnou banovalo.

Imho je současný systém častého banování na krátkou dobu 10-15 minut lepší než ten předcházející, protože hráč si daleko rychlejc osvojí pravidla a zároveň je to větší trest než kick, který neřeší většinou vůbec nic...

Dneska je to pro někoho na pohodu. Když ten nový banlist vytvářeli, nedělali to náhodně, museli u toho samozřejmě trošku přemýšlet.

Jinak, když si T a našetříš si body, tak když něco provedeš, tak ten kick něco vyřeší. Hráč příjde o body a je naštvaný, možná že chvíli nadává, ale po dalších kicků, si uvědomí, že nechce ztrácet body. Tak se snaží chovat normálně.
Sám sem to zažil, myslím že u pauliiho. Měl jsem něco přes 120 bodů a když mě zabili při invisu, tak jsem ze srandy 4x za sebou napsal AB :D !! V tom ale do dveří serveru vrazil paulii a stačil si toho všimnout. Noooo, prostě smůla, ale člověk se chybama učí, někteří pomaleji, někteří rychleji. Já měl svojí obětí za to, že jsem přišel o 120 bodů, který se mi naštěstí zpět snadno našetřili (trošku aimeři CT :D ). To se stalo ještě než jsem se vrátil na JB jako admin ..

Zatím bych to neměnil, jediný co bych v banlistě upravil, je reklama na CZ & SK portál, kde jí chybí závorka :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod denersoN » 24 dub 2014, 19:21

Tak ako tvoj návrh je celkom dobrý :)
denersoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SpaweNick » 02 kvě 2014, 10:09

Je vidět, že pro spoustu váš je důležitější nějakej MFK... a nebo hra místo Rodiny... -__-
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na JailBreak Servery