• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Dĺžka banov
Zdravím Vás, tento topic zakladám, keďže prichádzam s návrhom na dlhšie bany na Jailbreak serveroch.
Myslím si, že nadávka na rodinu by mala byť trestaná viac ako 24 hodín. Každý je najviac citlivý na svoju rodinu a myslím si, že 24h je proste málo. Veď za MFK je deň a aj ten môžte dať pomocou neovládania pravidiel....
Časy keď bol FK za 4 hodiny boli super
Myslím si, že tie bany sú fakt dosť krátke
Čo vy ste spokojní s dĺžkami banov ? Zmenili by ste niečo ?
Aký majú na toto názor ľudia z hora ?
Myslím si, že nadávka na rodinu by mala byť trestaná viac ako 24 hodín. Každý je najviac citlivý na svoju rodinu a myslím si, že 24h je proste málo. Veď za MFK je deň a aj ten môžte dať pomocou neovládania pravidiel....
Časy keď bol FK za 4 hodiny boli super

Čo vy ste spokojní s dĺžkami banov ? Zmenili by ste niečo ?
Aký majú na toto názor ľudia z hora ?

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Dĺžka banov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dĺžka banov
Já bych změnil max. ban za MFK. Úmyslný MFK, když hráč příjde na server a několik map vyvražďuje bez důvodu hráče, bych dal klidně i na 2 dny. Neúmyslný MFK, kde se tedy jedná o přeřeknutí, chybu v metrixu, apod. bych zkrátil třeba jen na 12, nebo 8 hodin (+/-).
Každý admin to může ale banovat jinak, nebo i nebanovat, když MFK dá hráč omylem a omluví se. To buď nebanuje nebo může dát na 2 hodiny jako FK
..
Nicméně, na ty nadávky bych nic neměnil ..
Každý admin to může ale banovat jinak, nebo i nebanovat, když MFK dá hráč omylem a omluví se. To buď nebanuje nebo může dát na 2 hodiny jako FK

Nicméně, na ty nadávky bych nic neměnil ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Bolo tu už riešené niekoľkokrát, stále to bolo zamietnuté s tým, že si nebudú "odplašovať" hráčov dlhými banmi. I keď nesúhlasím s opakovanými nadávkami 2 hod. Niekto iba adminovi povie "admin koko*" a dostane ban na deň, iný spamuje koko*, koko* a má iba 2 hodiny, tak to je trochu schyzofrenické. Každopádne by som aj prijal dlhšie bany problémových hráčov (opakovaný MFKillery, atď.)
-
Hoover - Spamer
HooveR píše:Bolo tu už riešené niekoľkokrát, stále to bolo zamietnuté s tým, že si nebudú "odplašovať" hráčov dlhými banmi. I keď nesúhlasím s opakovanými nadávkami 2 hod. Niekto iba adminovi povie "admin koko*" a dostane ban na deň, iný spamuje koko*, koko* a má iba 2 hodiny, tak to je trochu schyzofrenické. Každopádne by som aj prijal dlhšie bany problémových hráčov (opakovaný MFKillery, atď.)
když to dělají opakovaně, tak se může ban prodloužit přes banlist

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Každopádne predĺžiť nadávky na rodinu : aspoň 2 dni
Aspoň keď je to opakované. To, že sa to predĺži neodtiahne hráčov, práve naopak viacerí ostanú. Príkladne keď mne niekto útočí na rodinu, hneď idem inam
K tomu úmyselnému MFK : 1.) Ak na serveri nieje admin nemusí vždy na to prísť, že vôbec nejaký MFK bol.
Veľakrát admin prišiel a dal mu ban na 2 hodiny. Hráč chodí na server s úmyslom dávať MFk a kaziť hru.
2.) neskúsený hráč si zahrá na Simona, omylom vyzabija polku hráčov a dostane na deň
Je v tých banoch trošku nesúlad. A nezdá sa mi to fér.

Aspoň keď je to opakované. To, že sa to predĺži neodtiahne hráčov, práve naopak viacerí ostanú. Príkladne keď mne niekto útočí na rodinu, hneď idem inam
K tomu úmyselnému MFK : 1.) Ak na serveri nieje admin nemusí vždy na to prísť, že vôbec nejaký MFK bol.
Veľakrát admin prišiel a dal mu ban na 2 hodiny. Hráč chodí na server s úmyslom dávať MFk a kaziť hru.
2.) neskúsený hráč si zahrá na Simona, omylom vyzabija polku hráčov a dostane na deň
Je v tých banoch trošku nesúlad. A nezdá sa mi to fér.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Kedysi bol za "No mik" 4 hodiny. Dnes, prehoz alebo 15 min. V minulosti si hráči rozmysleli či pôjdu k CT bez mikrofónu alebo nie lebo sa to trestalo 4 hodinami. Toto isté platí aj pri iných reasonoch. Nie je to o tom že by sa hráči odrádzali ale keď si niekto povie "Dám si MFK však dostanem iba na deň" tak niečo nie je v poriadku...
-
WARNING - Mistr
Blbost.
Mě to vyhovuje,jak to je teď,protože kolik lidí je nových,neumí to,udělá blbost a bude muset čekat 4 hodiny,jen kvůli FK,aby se to mohl učit znova.
Spíše by bylo dobré,kdyby se kickovalo z důvodama.
Mě to vyhovuje,jak to je teď,protože kolik lidí je nových,neumí to,udělá blbost a bude muset čekat 4 hodiny,jen kvůli FK,aby se to mohl učit znova.
Spíše by bylo dobré,kdyby se kickovalo z důvodama.

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
CZPeTeR píše:Blbost.
Je rozdiel keď dá niekto FK a ospravedlní sa, že sa to učí, že nabudúce sa to už nestane a keď niekto dáva permanentne MFK´s.
-
WARNING - Mistr
Ahoj.
Bany jsou nastavené takhle z nějakého důvodu. Nevidím důvod proč to měnit, přece chceme aby naše servery byli plné a né poloprázdné. I když uznávám, že někdo by si zasloužil i delší ban. Ale zas na druhou stranu, hráč dostane ban a má šanci si uvědomit, co děla špatně. Pokud si to neuvědomí není problém mu dát ban znovu ...
Bany jsou nastavené takhle z nějakého důvodu. Nevidím důvod proč to měnit, přece chceme aby naše servery byli plné a né poloprázdné. I když uznávám, že někdo by si zasloužil i delší ban. Ale zas na druhou stranu, hráč dostane ban a má šanci si uvědomit, co děla špatně. Pokud si to neuvědomí není problém mu dát ban znovu ...

You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
Dřív se za FK dávali 4 hodiny, za MFK tuším týden, za rodinu taky. Delší bany MFKáře neodradí....Házení k T vůbec nebylo, všechno se rovnou banovalo.
Mimochodem, ještě jsem neviděl, aby dal admin celý den simonovi, který se omluví nebo přizná chybu. Hráči se v tu chvíli samozřejmě cítí ukřivděně, ale co jsme jenom lidi a je to jenom hra
Hráči bez micu u CT stejně dlouho nevydrží, na mým "domovským" jb3 jsou po odpolednech aj 8 adminů naráz a minimálně jeden tam vydrží až do večera
Dávat 4 hodiny za no mic je blbost
Imho je současný systém častého banování na krátkou dobu 10-15 minut lepší než ten předcházející, protože hráč si daleko rychlejc osvojí pravidla a zároveň je to větší trest než kick, který neřeší většinou vůbec nic...
Mimochodem, ještě jsem neviděl, aby dal admin celý den simonovi, který se omluví nebo přizná chybu. Hráči se v tu chvíli samozřejmě cítí ukřivděně, ale co jsme jenom lidi a je to jenom hra

Hráči bez micu u CT stejně dlouho nevydrží, na mým "domovským" jb3 jsou po odpolednech aj 8 adminů naráz a minimálně jeden tam vydrží až do večera

Imho je současný systém častého banování na krátkou dobu 10-15 minut lepší než ten předcházející, protože hráč si daleko rychlejc osvojí pravidla a zároveň je to větší trest než kick, který neřeší většinou vůbec nic...
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
eryteemo píše:Dřív se za FK dávali 4 hodiny, za MFK tuším týden, za rodinu taky. Delší bany MFKáře neodradí....Házení k T vůbec nebylo, všechno se rovnou banovalo.
Dneska je to pro někoho na pohodu. Když ten nový banlist vytvářeli, nedělali to náhodně, museli u toho samozřejmě trošku přemýšlet.
Jinak, když si T a našetříš si body, tak když něco provedeš, tak ten kick něco vyřeší. Hráč příjde o body a je naštvaný, možná že chvíli nadává, ale po dalších kicků, si uvědomí, že nechce ztrácet body. Tak se snaží chovat normálně.
Sám sem to zažil, myslím že u pauliiho. Měl jsem něco přes 120 bodů a když mě zabili při invisu, tak jsem ze srandy 4x za sebou napsal AB

Zatím bych to neměnil, jediný co bych v banlistě upravil, je reklama na CZ & SK portál, kde jí chybí závorka

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Tak ako tvoj návrh je celkom dobrý 

-
denersoN - Zkušený
Je vidět, že pro spoustu váš je důležitější nějakej MFK... a nebo hra místo Rodiny... -__-
-
SpaweNick - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2