• Stránka 1 z 2 • 1, 2
d2only1
dobrý den na serveru d2o1 mam evip a byli tam pekne evip skiny atd.nevi mjakou hovadinu s tim gamesites udelali ze mame hnusne skinyy misto tich evip nevim proc na d2 je rychlost pro vip a nevim co stim nakupnim menu pro vip vse ste posrali gs ted to je total pic....... doufam ze to bude zas jako drive
ja a jeste chci dodat zrusili nam evip laser minu zakze sem platil 400kc za nic jo fakt zlodejina gs
ja a jeste chci dodat zrusili nam evip laser minu zakze sem platil 400kc za nic jo fakt zlodejina gs
-
davidek13 - Kolemjdoucí
Re: d2only1
Založil si už 3 topici TU = zlá sekcia ,
TU = správna sekcia a 3 tento.
V tomto som Ti napísal že to máš napísať v bodoch čo sa Ti páči a čo sa Ti nepáči. Rozhodne som nemyslel to už 3x okopírovať.
PS: Myslím si že GS nebude meniť veci kvôli pár ľuďom.
TU = správna sekcia a 3 tento.
V tomto som Ti napísal že to máš napísať v bodoch čo sa Ti páči a čo sa Ti nepáči. Rozhodne som nemyslel to už 3x okopírovať.
PS: Myslím si že GS nebude meniť veci kvôli pár ľuďom.
Základom úspechu je motivácia.
-
Hellerko - Drbna
ZLE ZLE ZLE A 500x Z L E EEEEEEEEE !!!!!
-
xaso7852 - Amatér
neni to kvluli par ale cely server plni vip si stezuje a vadi to vsem evip hracum
-
davidek13 - Kolemjdoucí
Laser miny akorat sraly server.
Nové menu je možná "špatné", ale to jen proto, že je nové. Jakmile si na menu zvyknete tak zjistíte, že je lepší než dosud.
Skiny jsou podle mě mnohem lepší, jelikož nezabírají tolik prostoru ve výhledu, jsou méně plastické a pokud se ti nelíbí, můžeš si změnit na klasické.
Pokud máte konkrétní chyby, nebo poznámky, rady tak to sepište nějak do bodů, aby to bylo přehlednější. (Ale opravdu rozumné, protože pokud napíšete jen, že toto se mi nelíbí, ale nenajdete chybu nebo konkrétní důvod proč tak to bude zbytečné.)
Nové menu je možná "špatné", ale to jen proto, že je nové. Jakmile si na menu zvyknete tak zjistíte, že je lepší než dosud.
Skiny jsou podle mě mnohem lepší, jelikož nezabírají tolik prostoru ve výhledu, jsou méně plastické a pokud se ti nelíbí, můžeš si změnit na klasické.
Pokud máte konkrétní chyby, nebo poznámky, rady tak to sepište nějak do bodů, aby to bylo přehlednější. (Ale opravdu rozumné, protože pokud napíšete jen, že toto se mi nelíbí, ale nenajdete chybu nebo konkrétní důvod proč tak to bude zbytečné.)
_FusS# // #LB
-
Bublis - Amatér
Mne sa nove menu paci , clovek tam ma na vyber viac zbrani , neplati len za 3guny
Miny tam boli dlho a nanic by som povedal ... Skiny su ok az na dgl ... U mna spokojnost nevadi mi to menu a ani ze ste vyhodili miny ... Chce to asi len si zviknut na ten styl nakupovania 

-
RoflRay - Zkušený
RoflRay píše:Mne sa nove menu paci , clovek tam ma na vyber viac zbrani , neplati len za 3gunyMiny tam boli dlho a nanic by som povedal ... Skiny su ok az na dgl ... U mna spokojnost nevadi mi to menu a ani ze ste vyhodili miny ... Chce to asi len si zviknut na ten styl nakupovania
uplny suhlas

-
frenkie0902 - Amatér
toto iste urobili i na d2o3 a ani tam sa ziadnemu evip nepacia skiny chcem staree kedze mam tam evip;D
[EVIP] Dust 2only3
[Vip] JB 9
[Vip] JB 9
-
DemonSkiller - Zkušený
frenkie0902 píše:RoflRay píše:Mne sa nove menu paci , clovek tam ma na vyber viac zbrani , neplati len za 3gunyMiny tam boli dlho a nanic by som povedal ... Skiny su ok az na dgl ... U mna spokojnost nevadi mi to menu a ani ze ste vyhodili miny ... Chce to asi len si zviknut na ten styl nakupovania
uplny suhlasprvych 5 minut mi to vadilo na rats1 kedze som si nepresiel v klude na tak malych mapach niektorych ze co tam je a zvyknut si kliknut viac krat ale uz je to automaticke
a skin m4 sa mi páči kedže už nieje to obrovitánsky
Presne tak

-
RoflRay - Zkušený
Berte to tak že všetko zle ke na niečo dobré.
Mne sa to osobne páči.
Mne sa to osobne páči.
Základom úspechu je motivácia.
-
Hellerko - Drbna
VIP výhody jsou tedka o hodně lepši podle mě 

-
Ghost05 - Amatér
Deagel bych hodil jen do černa...ty plameny jsou už moc...
-
stawaFK - Kolemjdoucí
stawaFK píše:Deagel bych hodil jen do černa...ty plameny jsou už moc...
ten deagle se ještě bude možná měnit

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 2 • 1, 2