• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] DaaN / AWP Server [awp_lego 2 only]
Vaše SID: STEAM_1:0:526322459
Screen banu z banlistu : https://ctrlv.cz/BFH4
Popis: Klasika, z afektu jsem řekl n-word. Mute je zcela na místě, ale pan admin "Pitrs" nedal žádný upozornění, nic. Nejlepší na tom je, že ban je na 12h. První ban po víc jak roce, celkem fajn
Screen banu z banlistu : https://ctrlv.cz/BFH4
Popis: Klasika, z afektu jsem řekl n-word. Mute je zcela na místě, ale pan admin "Pitrs" nedal žádný upozornění, nic. Nejlepší na tom je, že ban je na 12h. První ban po víc jak roce, celkem fajn

-
DaNN - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] DaaN / AWP Server [awp_lego 2 only]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DaaN / AWP Server [awp_lego 2 only]
Zdravíčko,
Ban ti už vypršel, takže není co řešit.
Pro příště neříkej n-word a nebudeš za to dostávat oprávněný ban.
Vyřešeno.
e.by tib: kouknul jsem na skoro celé demo a musím říct, že Pitrs je vůči Vám dosti benevolentní, 10ti minutových banů tam mohlo padnout hned několik (půlka serveru) místo toho Vás jen upozornil, bohužel sis i po tom nedal pokoj a řekl n-word, za který jsi dostal i ban. Naopak můžete být rádi za to, že neřeší každý slovo a že jich tam padlo. Dále nahazuju Škrečkovi 12h mute ban, který si ho taky zasloužil.
Ban ti už vypršel, takže není co řešit.
Pro příště neříkej n-word a nebudeš za to dostávat oprávněný ban.
Vyřešeno.
e.by tib: kouknul jsem na skoro celé demo a musím říct, že Pitrs je vůči Vám dosti benevolentní, 10ti minutových banů tam mohlo padnout hned několik (půlka serveru) místo toho Vás jen upozornil, bohužel sis i po tom nedal pokoj a řekl n-word, za který jsi dostal i ban. Naopak můžete být rádi za to, že neřeší každý slovo a že jich tam padlo. Dále nahazuju Škrečkovi 12h mute ban, který si ho taky zasloužil.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1