Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Dáda | JailBreak

Příspěvekod sejmanlpg » 23 bře 2021, 15:07

Nick na serveru: Dáda
SID: STEAM_1:0:585746080
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=149798
Bany, které jsem dostal: Jeden, když jsem začínal hrát za nadržování.
Něco o mně: Jak už jsem říkal v žádosti o akademika. Myslím si, že jsem na svůj věk rozumný a umím zachovat chladnou hlavu, tím si myslím, že tyhle dvě věci se mi budou hodit na serveru. Mám malou partu přátel, ale i přes to víc času trávím buď s nima nebo bez nich na CS:GO. Rád hraju hry a snažím se tomu dát hodně času, tím, že se JailBreak stal hlavní věcí, proč hraju CS:GO, tak v podstatě je to první a téměř jediná věc, kterou v CSku zapnu. Navíc bych jednou rád šel příkladem budoucím akademikům, nebo hráčům stejně, jako admini teď šli nám.
Proč právě já: Můj první dojem z JB byl skvělý, hra, kdy se dá odreagovat s lidmi, kteří se chtějí bavit, ale i přes to jsou zde hráči, kteří se baví tím, že tu hru kazí, tomuhle chci zamezit. Už teď, když někdo tu hru kazí, není to zábava, proto bych se rád snažil o to, abych tu hru "zachránil", když se objeví nějaký z těch lidí. Už od začátku akademie jsem bral jako vzor několik adminů (erwin) a taky to byl asi jeden z mála důvodů, proč bych chtěl být admin.
Zkušenosti s CS:GO: CSko jsem začal hrát před nějakou dobou, kdy tahle hra vystřídala místo League of Legends. Začínal jsem s kamarády hrát hodnocené zápasy, když mě potom jeden z mých přátel přivedl právě na JB. A i přes to, že můj rank, aim ani skill není dokonalý a ani nebude, tak je právě JB moje nejlepší zkušenost s CS:GO.
"Člověk navrhuje, Bůh disponuje"
sejmanlpg
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Dáda | JailBreak

od Rumcajz » 23 bře 2021, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dáda | JailBreak

Příspěvekod xerta » 23 bře 2021, 18:38

-ref mluvim za vsechny podle me vsichni souhlasi.
Gaysites jsou super nelzuu
xerta
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 25 bře 2021, 10:18 VIP

Adminov poprosím o referencie.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod Yel » 25 bře 2021, 22:35

+ref Je to hodný klučina a myslím že mluvím za všechny když řeknu "Dáda není admin kterého chceme, Dáda je admin kterého potřebujeme!".
Yel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Referencie] Dáda | JailBreak

Příspěvekod KhalDenny » 31 bře 2021, 22:13 VIP

Ahoj,
admini nemajú na teba moc skvelé názory, väčšinou mi do sprav prišlo, že sa s nimi hádaš o daných pravidlách a si arogantný na serveri. Ak sa chceš dostať na admina tieto veci musia ísť z tvojho správania preč.

Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů