I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Dajmondik/JB1

Příspěvekod Seso » 14 črc 2022, 19:41

Zdravim,
stala sa na serveri situacia, ktora bola nakoniec vyriesena nie tak, ako podla mna mala byt. Simon zacal hru, kde povedal, ze ked on skoci, tak skocia aj vezni atd. Tato hra sa odohravala v priestore ciel a pride mi ako klasicke prikazy so spustacom (Ked sa otvoria cely, tak skocite; ked poviem start, tak pojdete do boxu..) Tieto prikazy boli vzdy obmedzene na miesto kde sa zadavali. To znamena, ze ked boli vezni v boxe a simon im dal prikaz aby na slovicko start skocili, bolo zakazane aby simon veznov dalej umyselne nachytaval o 2 minuty dalej, ked boli na trampoline a Jozko mal na slovo start zacat skakat na trampoline. Vzdy to takto bolo riesene a nezachytil som, ze by sa tato situacia nejak menila alebo oznamovala. Preto by som sa rad spytal, ci nejaky admin, ktory poradil dajmondikovi sa mylil, alebo sa cela situacia zacala riesit interne len tak zrazu inak?

31:20 Simon vysvetluje hru
32:10 Simon ukazuje atrakciu veznom a nasledne ich vsetkych povrazdi, pretoze neskocili, ked ukazoval on danu atrakciu
Dalsie kolo Dajmondik vysvetluje situaciu tak, ako som si myslel, ze je to aj spravne. Nasledne ale v case 37:10 po dohovore s anonymnym adminom vysvetluje situaciu inak.
HLTV
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[V]Dajmondik/JB1

od Rumcajz » 14 črc 2022, 19:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dajmondik/JB1

Příspěvekod Whh » 14 črc 2022, 23:48 VIP

Ahoj,

Dajmondík mi ohledně této situace v noci psal a z toho co mi vysvětlil, se hrála hra, která spočívala v tom, že vězni mají skočit či čupnout, jestliže simon vyskočí nebo si čupne. V této době jsem o přesné formulaci simona nic nevěděl, tak jsem Dajmondíkovi řekl, že vězni měli skočit, jestliže simon dal takový příkaz, že to platí celé kolo. Po shlédnutí dema jsem zaznamenal, že simon při příkazu nespecifikoval přesně, na jak dlouho se tato "hra" bude hrát.

Jestli se nepletu, ty jsi byl právě tím, který vyzdvihoval logiku a rozum, proto se tě zeptám, dává smysl to, že když simon začne hru na nějakém místě a odejde o kousek dál, hra automaticky neplatí? Podle mého názoru tato hra probíhala celé kolo (Simon neřekl, že se hra už nehraje, že jí ukončuje či cokoliv jiného). To jak uvádíš příklad, že na slovíčko start nejdříve mají vězni skočit a o 2 minuty později má Jožko na slovíčko start skákat na trampolíně (případně všichni vězni, podle toho jak by simon vysvětlil atrakci) jako stejnou situaci, tak si myslím, že se mýlíš. Jeden příkaz ruší příkaz předchozí, tudíž příkaz start už by neznačnil příkaz "skočte", ovšem plňte atrakci na trampolíně. V tomto případě, který tady řešíme nikde nevidím, že by jeho příkaz byl někde zrušen či "nahrazen".

Tl;dr: Dajmondíkovi jsem poradil ohledně této situace já a stále si stojím za tím, že hráči měli skočit, když vyskočil simon.

PS: Poukazuješ tady na to, jak si simon mohl dovolit "nachytat" hráče o minutku později. Nejste to právě vy, ti co aktivně nahlašují adminy, za to, že si na půl minutky odskočí a tím pádem nedávají pozor na hru? Asi je třeba, aby všichni hráči dávali na hru pozor a nejenom admini.

Whh
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 15 črc 2022, 00:34

Hello,
chcel by som uviest na pravu mieru iba situaciu, ktoru som mal namysli a zle si ju pochopil. Nemyslel som to tak, ze da vsetkym veznom na slovo start skakat, to samozrejme nie a dokonca som za presne takuto situaciu aku popisujes dnes aj nahlasil hraca.
Pomyselna situacia bola myslena tak, ze hrac s nevyhodou na slovo start bude musiet zacat skakat na trampoline, ostatnych hracov sa ale tento prikaz netyka a teda by stale na to dane slovo start mali skocit.
Vzdy sme simonov upozornovali nech takto nenachytavaju. rovnako ako v situacii ked po otvoreni ciel mate ist do klietky, nasledne prebehne cele kolo a simon sa vrati medzi cely, kde znova otvori cely a ocakava od hracov ist do boxu. Ak by to bolo ako ty prezentujes, tak by tento prikaz so spustacom mal stale platnost a teda simon by zabil veznov opravnene.
A skor poukazujem na to, ze sa tieto situacie od vymyslenia prikazu so spustacom este za Maxipsa a Aweeho takto riesili.
Pisem sem, aby aj ostatni, ktori to citaju pochopili jednu z miliona dost smutnych situacii, ktore by vznikli, ak by to bolo tak, ako prezentujes.
K ostatnemu sa vyjadrovat nejdem. Zjavne ak vidim admina zle vyriesit situaciu tak nemam pravo ho nahlasit, pardon.
Ak by si chcel este nieco prediskutovat, napis mi pm, nech to tu nespamujeme a kompetentni mozu rozhodnut bez citania romanov.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Kozlak » 16 črc 2022, 11:24 VIP

Je blbost, aby Simon začal atrakci, poté vězně někam vzal a po spoustě dalších příkazů od vězňů tu atrakci stále vyžadoval. Nepřeji si, aby se někdo snažil takovýmhle způsobem nachytávat.
V našem případě Simon dal MFK, situace nakonec nebyla vyřešena správně.

Dajmondík pokud bude příště chtít 100% správnou odpověď na otázku, tak napíše buďto mně, nebo ostatním HLSA.

Vyřešeno.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy