• Stránka 1 z 1
[V]Další neoprávněný BAN+Krádež VIP kódu po zaplacení částky
https://ctrlv.cz/UvjS
https://ctrlv.cz/3YyE
Dostal jsem perma ban za obcházení banu, přičemž jsem si zaplatil UB a zlodějové z GS mi neposlali Email
s kódem pro aktivaci. Hrát na NonSteamu můžu normálně hrát jelikož tam jsem ani aktivní ban neměl.
Takže Ihned pošlete kód který jsem si zaplatil a prosím o unban a poučení tohohle individua. Nemám náladu
platit kvůli tomuhle chcípákovi zbytečné love a ještě s tou drzostí ani nedostanu kód do mailu
https://ctrlv.cz/3YyE
Dostal jsem perma ban za obcházení banu, přičemž jsem si zaplatil UB a zlodějové z GS mi neposlali Email
s kódem pro aktivaci. Hrát na NonSteamu můžu normálně hrát jelikož tam jsem ani aktivní ban neměl.
Takže Ihned pošlete kód který jsem si zaplatil a prosím o unban a poučení tohohle individua. Nemám náladu
platit kvůli tomuhle chcípákovi zbytečné love a ještě s tou drzostí ani nedostanu kód do mailu
- NeopravnenyBan
- Kolemjdoucí
[V]Další neoprávněný BAN+Krádež VIP kódu po zaplacení částky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Další neoprávněný BAN + Krádež VIP kódu po zaplacení čás
Kým nemáš odbanovany tento účet https://www.gamesites.cz/amxban/classic/ban_list.php?bid=3071
Nemáš čo na serveroch robiť.
A nie obchádzať ho cez nonsteam.
PS: ak chces hrať na steam po odbanovani, musíš kúpiť unban aj na tento ucet na nonsteame -cize 2x unban, ktorym si obchadzal. V opačnom prípade budes naopak zabanovany na steame po odbanovani kvoli ban na nonsteam za obchadzanie.
Ak teda nerozhodne extremer inak. Ale pre tvoje správanie posledne dni by som s tým veľmi nepočítal pravdepodobne.
Za ten nočný farming hádam aj vyresetuje statistiky tvoje.
Nemáš čo na serveroch robiť.
A nie obchádzať ho cez nonsteam.
PS: ak chces hrať na steam po odbanovani, musíš kúpiť unban aj na tento ucet na nonsteame -cize 2x unban, ktorym si obchadzal. V opačnom prípade budes naopak zabanovany na steame po odbanovani kvoli ban na nonsteam za obchadzanie.
Ak teda nerozhodne extremer inak. Ale pre tvoje správanie posledne dni by som s tým veľmi nepočítal pravdepodobne.
Za ten nočný farming hádam aj vyresetuje statistiky tvoje.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
To že hraju na NonSteamu neznamená že obchazim ban, na nonsteamu můžu hrát jelikož tam ten ban nemám PACIENTE
- NeopravnenyBan
- Kolemjdoucí
A navíc ve chvíli co jsem hrál na NonSteamu, jsem měl už zaplacený UB na Steamu, peníze byli na úctě, kód nebyl v emailu, jelikož jste ludry a okrádáte už i na VIP kódech. UNBAN BYL ZAPLACEN, TUDÍŽ DALŠÍ BAN BYL NEOPRÁVNĚNÝ!!!
- NeopravnenyBan
- Kolemjdoucí
Jasné, ze obchadzas na ucte na ktorom nemáš Ban, inak by si sa asi nenapojil do hry s uctom na ktorom ban máš
DD
Obchadzat môžeš len na účte, ktory nie je zabanovany, ci uz steam alebo nonsteam, to je jedno. Podstata je, ze máš permu a tym pádom nemáš co liezt na server s hocijakym účtom.
Na server môžeš ísť az ked bude v banliste ban "odbanovany". Teraz musis kupit unban na steam aj nonsteam, inak sa ani nenapajaj do vyriešenia.

Obchadzat môžeš len na účte, ktory nie je zabanovany, ci uz steam alebo nonsteam, to je jedno. Podstata je, ze máš permu a tym pádom nemáš co liezt na server s hocijakym účtom.
Na server môžeš ísť az ked bude v banliste ban "odbanovany". Teraz musis kupit unban na steam aj nonsteam, inak sa ani nenapajaj do vyriešenia.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
Ty nemas co davat ban, kdyz jsem mel koupeny unban.
Doufam ze se uvidime v te Bratislave a zpřelámu ti hnáty a ruce
Doufam ze se uvidime v te Bratislave a zpřelámu ti hnáty a ruce
- NeopravnenyBan
- Kolemjdoucí
Zamítnuto, budeš odměněn permou bez možnosti UB.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
NeopravnenyBan píše:jsem měl už zaplacený UB na Steamu, peníze byli na úctě, kód nebyl v emailu
Ak si zaplatil za VIP, ale kód ti neprišiel, tak mi do správy pošli prosím detaily o platbe (spôsob platby, čas, email/tel.číslo)... napriek tomu ako sa správaš, tak svoj zaplatený VIP kód určite dostaneš

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1