• Stránka 1 z 1
Ďalšia sťažnosť na admina Poland
Ahoj,dnes 8.9 v čase 14:20-25 som dostal neopravneny kick od admina Poland,nenapisal som žiadnu nadavku a dostal som toto:
https://ctrlv.cz/ioup Poprosím admina nech sa vyjadri a nech predloži dôkazy,dík
sm0ke
https://ctrlv.cz/ioup Poprosím admina nech sa vyjadri a nech predloži dôkazy,dík
sm0ke

-
Zidan99 - Drbna
Ďalšia sťažnosť na admina Poland
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ďalšia sťažnosť na admina Poland
Ahoj,
Důkazy máš překládat ty. Ne já.
Situace se odehrávala na mapě jail_andaman. Přesněji o klasický LJ, který je tam součástí mapy. Ty ses hádal, že když to nedá simon, nemůžeš to dělat ty. Opravil jsem tě, že se to netýká atrakcí na mapě jako takových. Ale to nepomohlo. Simon si tě zavolal na box a řekl ti 2x co máš dělat. Stál si na místě a nic nedělal. Dostal si kill.
Jakmile si umřel, tak na tebe dopadl záchvat a začal si psát hlouposti jako "no jo jsme na GS, tady to je na nic" "hezky poland, ze davas fk" Nedal sis říct, napomenul jsem tě v chatu, at se nechováš jak malý jarda. Na to si mi odpověděl, že jsem přidrbaný, dostal si kick. Toť celé.
Takže opět lžeš. Na serveru byl se mnou i admin Spawe a Peace.
-P.
e.Poland: zde je hráčovo hlstats..
Důkazy máš překládat ty. Ne já.
Situace se odehrávala na mapě jail_andaman. Přesněji o klasický LJ, který je tam součástí mapy. Ty ses hádal, že když to nedá simon, nemůžeš to dělat ty. Opravil jsem tě, že se to netýká atrakcí na mapě jako takových. Ale to nepomohlo. Simon si tě zavolal na box a řekl ti 2x co máš dělat. Stál si na místě a nic nedělal. Dostal si kill.
Jakmile si umřel, tak na tebe dopadl záchvat a začal si psát hlouposti jako "no jo jsme na GS, tady to je na nic" "hezky poland, ze davas fk" Nedal sis říct, napomenul jsem tě v chatu, at se nechováš jak malý jarda. Na to si mi odpověděl, že jsem přidrbaný, dostal si kick. Toť celé.
Takže opět lžeš. Na serveru byl se mnou i admin Spawe a Peace.
-P.
e.Poland: zde je hráčovo hlstats..
Naposledy upravil Poland dne 08 zář 2017, 14:33, celkově upraveno 1
Důvod: dodaní hlstats
Důvod: dodaní hlstats
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Ako že nemaš dôkazy..
vidiš na screene že tam som nič take nenapisal a tebe som nenapisal že si pridrbaný ale podžubany a to je rozdiel tym padom to bol free kick

-
Zidan99 - Drbna
Zidan99 píše:Ako že nemaš dôkazy..vidiš na screene že tam som nič take nenapisal a tebe som nenapisal že si pridrbaný ale podžubany a to je rozdiel tym padom to bol free kick
Definícia patologického klamania nie je ani zďaleka ustálená a jednoznačne ohraničená. Tento symptóm môže vzniknúť ako následok rôznorodých príčin - od poškodenia mozgu, cez komplexné poruchy osobnosi, poruchy impulzivity, obranných psychologických mechanizmov, až po zvyk v zmysle dlhodobého životného štýlu.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
VoLdEmOrD píše:Zidan99 píše:Ako že nemaš dôkazy..vidiš na screene že tam som nič take nenapisal a tebe som nenapisal že si pridrbaný ale podžubany a to je rozdiel tym padom to bol free kick
Definícia patologického klamania nie je ani zďaleka ustálená a jednoznačne ohraničená. Tento symptóm môže vzniknúť ako následok rôznorodých príčin - od poškodenia mozgu, cez komplexné poruchy osobnosi, poruchy impulzivity, obranných psychologických mechanizmov, až po zvyk v zmysle dlhodobého životného štýlu.
Krachl ti portal tak si zas tu jo ?
- goldelite
- Amatér
Kick opravneny, i kdyz ja takovym volum davam radeji mute ban.
Stiznost se zamita.
Stiznost se zamita.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1