Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Darius

Příspěvekod xSlayee » 11 led 2017, 14:51

Darius
Obrázek
pěst Noxu


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Krvácení (Passivka)
Obrázek

Darius umisťuje své útoky s rozmyslem a způsobuje svému cíli krvácení. Tento efekt se může nasčítat až pětkrát. Když se na některém protivníkovi nasčítá maximální počet stupňů Krvácení, získá Darius efekt Noxijská moc, který mu výrazně zvýší způsobované poškození.

Zdecimovat (Q)
Obrázek
Dosah: 1

Darius svou sekerou máchne v širokém oblouku. Nepřátelé zasažení jeho ostřím utrpí větší poškození než ti, které zasáhne topůrko. Darius se vyléčí podle toho, kolik nepřátelských šampionů čepel zasáhla.

Zmrzačení (W)
Obrázek
Dosah: 300

Dariův příští úder nepříteli zasáhne důležitou tepnu. Zatímco bude nepřítel krvácet, jeho rychlost pohybu a útoků bude snížena. Přebíjecí doba Ochromujícího úderu je tím nižší, čím více cíl krvácí.

Následující základní útok způsobí větší poškození a na 2 sek. sníží cíli rychlost pohybu a útoků.Za každý stupeň Krvácení na cíli se přebíjecí doba Ochromujícího úderu zkracuje o 1 sek.

Zadržet (E)
Obrázek
Dosah: 535

Darius má nabroušenou sekeru. Jeho fyzické útoky pasivně ignorují část brnění zaměřeného cíle. Když tuto schopnost aktivuje, zasekne Darius do svých nepřátel hrot své sekery a přitáhne si je k sobě.

Noxijská gilotina (R)
Obrázek
Dosah: 460

Darius přiskočí k nepřátelskému šampionovi a zasadí mu drtivý úder, který způsobí přímé poškození. Toto poškození se zvyšuje s každým stupněm Krvácení, který nepřítel má. Pokud je Noxijská gilotina zároveň smrtícím úderem, na krátkou chvíli se jí vynuluje přebíjecí doba.

MYTOLOGIE

Darius je nejen nejobávanějším a nejostřílenějším válečníkem svého národa, je to také největší symbol moci noxijského vojska. Darius osiřel již v raném dětství a musel se všelijak protloukat, aby vydělal sobě a svému bratrovi na živobytí. Za celý život nepoznal nic než boj. Když vstoupil do armády, měl už sílu a sebekázeň jako zkušený veterán. První skutečná zkouška Dariova odhodlání nastala v důležité bitvě proti Demacii, ve které bojovala noxijská vojska na pokraji vyčerpání proti početně silnějšímu nepříteli. Dariův kapitán nechal zatroubit na ústup, Darius však takový zbabělý rozkaz odmítl uposlechnout. Opustil řadu, přistoupil ke kapitánovi a jediným máchnutím své obří sekery mu sťal hlavu. Vojáci byli Dariovým činem zhrozeni, zároveň jim však vlil novou odvahu do žil. Následovali jej zpět do bitvy a bojovali s nesmírnou silou a udatností. Po dlouhém a úmorném zápasu nakonec zvítězili.

Posílen tímto vítězstvím se Darius se svými věrnými vojáky pustil do ničivého tažení proti Demacii. Když prokázal svou sílu na bojišti, zaměřil Darius svůj pohled na dění ve vlastní domovině. Viděl, že Noxus je prorostlý slabostí a že hamižní a samolibí šlechtici vysávají z národa všechnu sílu. Rozhodl se, že vymění celé vedení Noxu a vrátí své vlasti její zašlou slávu. Zjistil, kdo z mocných představuje slabé články, a bez milosti je připravil o jejich posty i životy. Mnozí Noxijci považovali Dariovu čistku o pokus o uchvácení moci, on však měl s trůnem jiné plány. Už dlouhou dobu se zájmem sledovat vzestup Jericha Swaina. Viděl v něm odhodlaného vůdce, který by mohl Noxus opět pozvednout. Společně s Vrchním taktikem se nyní Darius snaží sjednotit celý národ a zapálit jej pro svou vizi pravé noxijské síly.

„Sjednocený Noxus by mohl vládnout celému světu. A měl by na to plné právo.“
-- Darius



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Darius
Lord Darius (975 RP)
Bioforge Darius (975 RP)
Woad King Darius (975 RP)
Dunkmaster Darius (1820 RP)
Adacemy Darius (750 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Darius

od Rumcajz » 11 led 2017, 14:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků